GÜNDEM - 23 Ekim 2024 Çarşamba 16:39

Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

A
A
A
Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek bu etkinlikte, partili ya da partisiz herkesin katılımı bekleniyor.


Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na iletemedikleri sorunları, istekleri, önerileri veya dileklerini el yazılarıyla kaleme alarak paylaşma fırsatı bulacak. Etkinliği düzenleyen yetkililer, yazılan mektupları Cumhurbaşkanı’na ulaştırmayı taahhüt ediyor.


AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit konuyla ilgili olarak Facebook hesabınızdan yaptığı paylaşımda, "Çok kıymetli Çaycuma’lı hemşehrilerimiz; Kendi el yazınız ile Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak ister misiniz? Cumhurbaşkanımıza söylemek isteyip iletemediğiniz sıkıntılarınızı, istek, öneri ne varsa yazın biz kendisine ulaştıralım. 22-23 Ekim (Salı- Çarşamba) günü saat 11:00-15:30 arası Çaycuma Atatürk heykeli önünde Partili-Partisiz tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.



Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısına ilişkin “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ yerleşkesine yönelik terör saldırısına ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır. Terör eyleminin ilk anından itibaren güvenlik kuvvetlerimiz olaya süratle müdahalede bulunmuş ve teröristleri etkisiz hale getirmiştir. Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. Her türlü terör tehdidiyle ve destekçileriyle mücadelemiz azimle, kararlılıkla ve çok boyutlu bir şekilde devam edecektir. Kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Savunma sanayimizin gurur kaynağı TUSAŞ’ımızın fedakar çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır’daki programını iptal ederek Ankara’ya dönüyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısının ardından MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleriyle olağanüstü olarak bir araya gelerek, Diyarbakır’daki programını iptal etme ve Ankara’ya dönme kararı aldı. CHP’den yapılan yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özel’in Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını Diyarbakır’daki programı sırasında canlı yayında öğrendiği belirtildi. Özel’in ilk değerlendirmesinde süreci yakından takip edeceklerini ve terörü kimden gelirse gelsin lanetledikleri bildirilen açıklamada, "Özel, ardından Diyarbakır’daki programına eşlik eden MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleriyle olağanüstü olarak bir araya geldi ve terör saldırısını değerlendirdi. Yaklaşık yarım saat süren toplantıda, programların iptal edilmesi, Ankara’ya dönülmesi ve Merkez Yönetim Kurulu toplantısının Ankara’da acil olarak toplantıya çağrılması kararlaştırıldı. Toplantı Özel, Ankara’ya ulaşana kadar Genel Sekreter Selin Sayek Böke başkanlığında gerçekleştirilecek. Ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan bir heyetin de TUSAŞ’a gitmesi kararı alındı. Özel, ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüşerek terör saldırısıyla ilgili bilgi aldı" ifadelerine yer verildi.