YEREL HABERLER - 10 Şubat 2012 Cuma 15:18

GÖLYAKA`DA Kİ TAŞ OCAĞI İNCELEMESİ SÜRÜYOR

A
A
A
GÖLYAKA`DA Kİ TAŞ OCAĞI İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Düzce İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantısında gündeme gelen Gölyaka ilçesi İçmeler, Sarıdere ve Kemeryanı köyleri sırındaki taş ocağının incelemesi sürüyor.
Düzce İGM Ocak ayı toplantısında gündeme gelen Gölyaka ilçesi İçmeler, Sarıdere ve Kemeryanı köyleri sırındaki ormanlık alanda taş ocağının açılmak istenmesi yönündeki talep Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından meclisin şubat ayı son toplantısında tekrar görüşüldü. Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Harun Veziroğlu, açılmak istenen taş ocağının çevreye vereceği zararla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aurelio: "Son saniyeye kadar pes etmedik" Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, "Bizim için önemli olan son ana kadar, son saniyeye kadar pes etmemek oldu" dedi. Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor, konuk ettiği Adana Demirspor’u son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, "Bu akşam Adana Demirspor’a karşı zor bir maç ortaya koyduğumuzu söylemek isterim, maçtan önce de bunu söylemiştim. Larsson’un harika golüyle 1-0 öne geçtik. Daha sonrasında rakip duran toptan beraberliği yakaladı. Ama bizim için önemli olan son ana kadar, son saniyeye kadar pes etmemek oldu. Samudio’nun da kafa golüyle 2-1 öne geçtik ve bu harika zaferi elde ettik" dedi. Takımın 5 haftalık durumunu da değerlendiren Aurelio, "Daha iyi olmamız gerektiğinin farkındayız. Bugüne kadar aldığımız tüm sonuçlardan memnun olduğumu söyleyemem. Çünkü Beşiktaş’a ve Başakşehir’e karşı maç kaybettik. Açıkçası çok gol yiyerek bu maçları kaybettik, bunları iyileştirmemiz gerekiyor. Ama bu bir süreç ve biz de şu an da bu sürecin içerisindeyiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünkü aldığımız galibiyet belki de bu sürecin bir başlangıcıydı, çok iyi bir sonuç elde ettik bugün ve bu bu iyi sonuçların devam etmesini diliyorum" dedi. Öte yandan Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılamadı.
Erzincan Erzincan’da Aile Sosyal Destek Programı ekiplerinin hane ziyaretleri sürüyor Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Aile Sosyal Destek Programı ekiplerinin hane ziyaretleri aralıksız sürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca aile ve bireylerin sosyal refahını artırmak ve ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm sunmak amacıyla yürütülen Aile Sosyal Destek Programı kapsamında hane ziyaretleri Erzincan’da hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da bazı mahallelerde gerçekleştirilen ziyaretlerle, vatandaşların yanında olunmaya ve onların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüm sunmaya devam edildi. Aile Sosyal Destek Programı nedir? Aile Sosyal Destek Programı, ailelerin yaşam kalitesini artırmayı, sosyal hizmetlere erişimini kolaylaştırmayı ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, en uygun çözümleri sunmayı amaçlayan kapsamlı bir sosyal destek programıdır. Program, dezavantajlı bireyler ve aileler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine yönelik olarak planlanmış olup, alanında uzman personeller tarafından yürütülmektedir. Ziyaretlerin amacı ve kapsamı Gerçekleştirilen hane ziyaretlerinde, sosyal hizmet uzmanları ailelerin sosyal, ekonomik ve psikolojik durumlarını değerlendirerek, ihtiyaçlarına yönelik hizmet planları oluşturuyor. Bu ziyaretler sırasında ailelere çeşitli konularda rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuluyor, ihtiyaç duydukları sosyal hizmetlere erişimleri sağlanıyor.