SPOR - 31 Temmuz 2024 Çarşamba 01:02

Okay Yokuşlu, Trabzon’da

A
A
A

Trabzonspor prensip anlaşmasına vardığı Okay Yokuşlu, Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'da 2015-16-2017-2018 sezonların forma giyen Okay Yokuşlu yeniden Trabzonspor'da. İngiltere'nin Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'dan transfer edilen milli oyuncu bu gece 00.30'da Trabzon'a geldi. Okay Yokuşlu'yu Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okay Yokuşlu, çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun bir aradan sonra böyle bir karşılamayla tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Daha resmi imzalar atılmadı ama yarın sağlık kontrollerinden sonra hiçbir sorun çıkmadığı takdirde her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım. Umarım güzel bir sezon olur hem Türkiye'de hem Avrupa'da" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı ile birbirlerini tanıdıklarını belirten Okay, "Abdullah Avcı ile görüşmelerimiz oldu. Bana ilgisini belirtti, ben de hoca ile çalışmaktan mutluluk duyacağım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Çok güçlü bir kadro kuruluyor. Bunun takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Dışardan bakıldığında böyle, ben de katıldığımda bu başarıya katkı sağlarım" dedi.

Stadyumdaki atmosferi çok özlediğini belirten Okay Yokuşlu, taraftarlarla üçlü çektirdikten sonra kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele geçti. Oyuncunun bordo-mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Gökmen Şahin - Tolga Şahin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta 32 Spor: 1 Adana 01 Futbol Kulübü: 1 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta 32 Spor 2. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Adana 01 FK ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Stat: Isparta Atatürk Hakemler: Serkan Pınar, Orhan Timurtaş, Ahmet Bingöl Maçtan önemli dakikalar Dakika 17 Adana FK da Yasin ceza sahası içinde vurdu topu direkten döndü. Dakika 20: (GOL) Adana FK Mustafa’nın sağdan ortasında Samed kafa şutuyla topu ağlara gönderdi 0-1 Dakika 25: (GOL) Isparta 32 sporda Bora sağdan gelen ortada takımına eşitliği getiren golü attı 1-1 Dakika 58 Isparta 32 Spor ağlarına giden topu son anda Muhlis çıkardı. Dakika 80: Isparta 32 Sporda Vedat’ın frikikten attığı şut kalecide kaldı. Isparta 32 Spor: Berk Balaban, Yiğithan Güveli, Caner Koca, Berat Satılmış, Zihni Temelci (dk. 64 Vedat Bora), Muhlis İstemi, Abdülkerim Canlı (dk. 66 Tunahan Şamdanlı), Fırat Aras, Kaan Öztürk, Bora Taşdemir (dk. 88 Furkan Uludaş), Kaan Öztürk (dk. 88 Enes Alphan) Adana 01 Futbol Kulübü: Muharrem Tunay Meral, Hakan Özkan (dk. 79 Fatih Özkan), Yiğit Demir, Mehmet Yıldızağaç (dk. 87 Ahmet Ülük), Yusuf Yalçın Arslan, Alper Duruk (dk. 79 Hıfsullah İsmail Erdoğan), Fatih Somuncu, Özkan Yıldırım (dk. 60 Selim Ilgaz), Mehmet Alp Kurt, Samed Ali Kaya , Yasin Kargı (dk. 60 Utku Şen) Sarı Kartlar: Gürkan Başkan, Caner Koca, Fırat Aras, Bora Taşdemir (Isparta 32 Spor), Hakan Özkan, Alper Duruk ( Adana 01 Futbol Kulübü) Goller: dk. 20 Samed Ali Kaya (Adana 01 Futbol Kulübü), dk. 25 Bora Taşdemir (Isparta 32 Spor)