ASAYİŞ - 27 Ekim 2024 Pazar 14:57

Samsun’da trafik kazası: 3 yaralı

A
A
A
Samsun’da trafik kazası: 3 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Kaza, Samsun’un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi Atatürk Bulvarında meydana geldi Edinilen bilgiye göre, Fatma Kahya idaresindeki süsücü 55 ANN 928 plakalı otomobil, aynı istikamete seyir eden Günay Karsu yönetimindeki 06 BIY 886 pkakalı otomobile ve ardından da yolun solundaki bariyere çarptı. Kazada ataç sürücüsü Fatma Kahya, kızı Feyzanur Kahya ve diğer araçta bulunan Gülşah Karsu yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırmaspor - Sakaryaspor maçının ardından Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Bandırmaspor-Sakaryaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "İyi bir takıma karşı oynadık, rakibimizin hoca değişiminden sonra günden güne iyiye doğru giden ivmeleri var. Bizim maça kazanarak moralli gelmişlerdi, o yüzden bu maç bizim için önemliydi. Rüzgar her iki takımı da etkiledi. Biz 3-2 öne geçince rakibimiz tüm riskleri aldı, biz de ona göre hamleler yaptık. Kazandık, mutluyuz. Lig uzun bir maraton, ayaklarımızı yere hep sağlam basacağız, daha iyisini yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buradan aldığımız morali, motivasyonu sonraki haftalara taşımamız lazım. Her maç çok önemli, kazandığımız için mutluyuz" dedi. Sakaryaspor cephesi Sakaryaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da maçı kaybettikleri için üzüldüklerini ama karşılaşmanın seyir zevkinin güzel olduğunu söyledi. Bakkal, "Rüzgar zaman zaman olumsuzluk yaşattı, rakibimizin de pozisyonları var. Sadece bu maç için değil ama bu ligde bu kadar vakit geçirmek, topla oynamak futbolu biraz kötüleştiriyor. Oyun biraz hızlı oynanırsa izleyenlere keyif vereceğiz, daha iyi bir futbol ortaya çıkaracağız. Her iki takımın pozisyonu vardı. Direkten dönen topumuz oldu. Takımımın oyunundan memnunum sadece yediğimiz basit gollere üzüldüm. Bandırmaspor’u da tebrik ederim" şeklinde konuştu.
Samsun Başkan Kurnaz: “2025 yılında ulaşım ağında ciddi çalışmalara imza atacağız” Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Sahada karşılaştığımız sorunları hızlı bir şekilde çözme noktasında istişare ediyoruz. Amacımız İlkadım ilçemizde kalıcı ve güzel işler yapmak, bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda buna önem gösterdik. 2025 yılında Fen İşleri anlamında ciddi çalışmalara imza atacağız” dedi. Cadde ve sokaklardaki bakım, onarım çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi, asfalt çalışmalarıyla ilçeyi güzel bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Tepecik, Derebahçe, Kıran Mahallesi’nde toplamda 4 sokakta asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. “İlçemizi modern yollara kavuşturmaya devam edeceğiz” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta içi ve hafta sonu demeden birçok mahallede yoğun bir mesai sarf ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Her mahallemizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri tespit ediyor, vatandaşlarımızın taleplerine göre bu hizmetleri yerine getiriyoruz. Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımızı iyileştiriyor, sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan, ilçemizin her mahallesinde her sokağında alın teri döken personellerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. İlkadım’ın yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İstanbul Hataylılar, Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hatay Tanıtım Günlerinde’ buluştu Kağıthane Belediyesi tarafından, Hasbahçe’de düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri ile Hatay’ın kültürü, tarihi ve lezzetleri İstanbullularla buluştu. 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte renkli gösteriler, eşsiz tatlar ve zengin kültürel performanslarla ziyaretçilere keyifli anlar sundu. Kağıthane Belediyesi tarafından Hatay’ın benzersiz tarihi, kültürel ve gastronomik mirasını İstanbullularla buluşturmak amacıyla düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri, İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu iş birliğiyle 24-27 Ekim tarihleri arasında Hasbahçe’de gerçekleşti. Etkinlik çerçevesinde İstanbullular, dört gün boyunca Hatay’ın kültürünü görme ve yöresel lezzetlerini tatma fırsatı buldu. Tanıtım günleri boyunca Hatay’ın el sanatlarından, doğal güzelliklerine, kültürel mirasından unutulmaz tatlarına kadar birçok unsur İstanbulluların beğenisine sunuldu. Ayrıca Hatay’ın yerel müzikleri eşliğinde el sanatları ve yöresel ürünler de sergilendi. “6 Şubat tarihinde yaşadığımız depremden etkilenen esnaflarımız da burada” Etkinliklerin açılış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Hatay’a selam olsun, Hatay’ı çok seviyoruz. Hepimiz hoş geldiniz. Kağıthanemiz de Sivaslı ve Giresunlu hemşerilerimiz ile birlikteydik. Bugün de Hataylılar ile özel lezzetler günlerinde birlikteyiz. Önümüzdeki hafta Bitlisli hemşerilerimiz ile ondan sonra da Kastamonulu hemşerilerimizle beraber olacağız. Özellikle geçen yıl 6 Şubat tarihinde yaşadığımız depremden etkilenen esnaflarımız da burada. Bu etkinliğimiz ile onları da desteklemiş oluyoruz. Bugün de kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Hatay’da ki deprem konutlarını teslim ediyor. Katılımınız için teşekkür ederim’’ dedi. “Burada kendi markamızı, Hatay’ın kendi ürünü, dibek kahvesini tanıtıyoruz” Etkinliğe esnaf olarak katılan Emrah Kovan, "Öncelikle Kağıthane Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz bizi, Hatayı İstanbul’a getirdiği için, bizleri buraya çağırıp, memleketlilerimiz ile buluşturduğu için çok teşekkür ederiz. Biz burada kendi markamızı, Hatay’ın kendi ürünü, dibek kahvesini tanıtıyoruz. Süt ve şeker kullanmıyoruz sadece suyla ve kahveyle yapıyoruz. Türk kahvesi gibi kaynatıp karıştırıyoruz. İçerisinde katkı maddesi yoktur ve yedi karışımdır. Süt ve şekere karşıyız. Kimseye de önermiyoruz. Hataylıları, Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği organizasyona bekliyoruz" dedi. “Hatay’ın bütün ilçelerine ait ürünlerimiz var” Etkinliğe esnaf olarak katılan İnayet Göktaş ise, "Kağıthane Belediyesi tarafından davet üzerine geldik. Biz de davete icabet ettik. Antakya yemeklerini ve Antakya kültürünü tanıtmaya geldik. Hatay’ın bütün ilçelerine ait ürünlerimiz var. Standımız oldukça zengin. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz efendim. Hatay sevenleri, herkesi bekliyoruz buraya" diye konuştu.