ASAYİŞ - 22 Eylül 2024 Pazar 15:35

Genç kadın erkek arkadaşıyla kavga eden genci bıçakladı

A
A
A
Genç kadın erkek arkadaşıyla kavga eden genci bıçakladı

Samsun’da genç bir kadın, erkek arkadaşıyla kavga eden genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.


Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir’de yaşayan S.N.A.(23) adlı kadın gezmek için Samsun’a geldi. S.N.A. erkek arkadaşı E.B. ile buluşup gezerken sokakta D.A.(24) ile karşılaştılar. E.B. ile D.A. arasında kavga çıktı. Bu sırada araya giren S.N.A., erkek arkadaşıyla kavga eden D.A.’yı karnından bıçakladı. Ağır yaralanan D.A. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.N.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.



Genç kadın erkek arkadaşıyla kavga eden genci bıçakladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayserispor İzmir’de 3 puan kovalayacak Süper Lig’in 6. haftasının kapanış maçında Göztepe ile Kayserispor karşılaşacak. İzmir’de oynanacak maçta iki ekip, Süper Lig tarihinde 17. kez birbirine üstünlük kurmak için sahaya çıkacak. Göztepe ile Kayserispor, 3 puan için sahaya çıkacak. Süper Lig’de 17.kez karşı karşıya gelecek iki takım arasındaki müsabaka Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak. Bugüne kadar iki ekip, 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe 4 kez, Kayserispor 5 kez kazandı. 7 maçta da taraflar, puanları paylaştı. İki takım arasında oynanan son 4 maçta 3 kez eşitlik bozulmazken 2021-2022 sezonunda İzmir’de oynanan maçı Kayserispor 2-1 kazanmıştı. İzmir’de iki takım arasında oynanan 8 maçta ev sahibi ekibin üstünlüğü var. Göztepe 4 kez kazanırken Kayserispor ise 1 kez kazandı. İki takım arasındaki 3 maçta da eşitlik bozulmadı. Göztepe bu maçlarda 12 gol atarken Kayserispor ise sadece 5 gol kaydededildi. 2 ekip arasındaki müsabakaların sonuçları şu şekilde: "1973/1974 Kayserispor-Göztepe 0-0 1973/1974 Göztepe-Kayserispor 1-0 1974/1975 Göztepe-Kayserispor 1-0 1974/1975 Kayserispor-Göztepe 1-1 1979/1980 Göztepe-Kayserispor 1-1 1979/1980 Kayserispor-Göztepe 3-2 2017/2018 Kayserispor-Göztepe 1-0 2017/2018 Göztepe-Kayserispor 1-1 2018/2019 Göztepe-Kayserispor 2-0 2018/2019 Kayserispor-Göztepe 2-1 2019/2020 Göztepe-Kayserispor 4-0 2019/2020 Kayserispor-Göztepe 1-0 2020/2021 Göztepe-Kayserispor 1-1 2020/2021 Kayserispor-Göztepe 1-1 2021/2022 Kayserispor-Göztepe 1-1 2021/2022 Göztepe-Kayserispor 1-2."
Muğla Fethiye’de ’Arabasız Gün’ bisiklet etkinliği ilgi gördü Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek ve çevre dostu ulaşım alışkanlıklarının yaygınlaştırılması için hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, sahil bandında düzenlenen bisiklet turu ile sona erdi. Sürdürülebilir kentsel ulaşımı teşvik etmenin yanı sıra sağlıklı yaşam konularında farkındalık oluşturmaya yönelik organizasyon olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri Fethiye’de hafta boyunca devam etti. Haftanın son etkinliği olan sahil bandındaki bisiklet turu oldu. Beşkaza Meydanı’na kadar süren bisiklet sürme etkinliğinde, Cahit Gündüz Caddesi trafiğe kapatıldı. Beşkaza Meydanı’nda ücretsiz kahve dağıtımı, bisiklet tamiri, DJ performans, tahta ayak şovu ve çevre bilgilendirmeleri yapıldı. Etkinliğe yaklaşık 200 kişi katılım gösterirken, en çok dikkat çeken katılımcı ise İngiliz vatandaşı olan 3 yaşındaki Sonny Stone oldu. "Grup olarak bisiklet sürmeyi ilk defa deneyimledim" Etkinliğe katılan vatandaşlardan Zeynep Çalışkan; "Ankara’dan Fethiye’ye yeni taşındım. Küçükken bisikletim olmadı. Fethiye’de bisiklet yollarını görünce imrendim. Kendime 60 yaş hediyesi bisiklet aldım. Artık bisikletli biriyim. Bu etkinlikte beni çok heyecanlandırdı. Grup olarak bisiklet sürmeyi ilk defa deneyimledim. Çok mutluyum" diye konuştu. "Bisiklet şenliğini çok sevdim" Gazi Ortaokulu’na giden 11 yaşındaki Betül Mina Yıldız ise "Avrupa Hareketlilik Haftası’nda yapılan bisiklet şenliğini çok sevdim. Bende bisikletimle gelerek, etkinlikte bisiklet sürdüm. Böyle etkinlikleri çok faydalı buluyorum ve belediyeye teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Samsun Başkan Türkel: "Vatandaşımızın spor yapabileceği alanlar oluşturmaya çalışıyoruz" Samsun’un Atakum Belediyesi, vatandaşları spora özendirmek ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler düzenledi. Belediye Başkanı Serhat Türkel, "Vatandaşımızın spor yapabileceği alanları düzenlemenin yanı sıra spor aktiviteleri için yeni alanlar oluşturmaya çalışıyoruz" dedi. Atakum Belediyesi öncülüğünde, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu gerçekleştirildi. Vatandaşlar, ’Atakum’da hareket var, bisikletini al gel’ sloganıyla düzenlenen etkinlik için Atakum Halk İskelesi’ne akın etti. Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak ve vatandaşları spora özendirmek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda bisikletli vatandaşlar, Atakum Sahili boyunca pedal çevirdi. Renkli görüntüler oluşturan organizasyon, vatandaşlar tarafından ilgiyle izledi. Atakum Belediyespor’un katkılarıyla Banda Aceh Parkı-Spor Alanı’nda gerçekleştirilen ’Güne Sporla Başla’ etkinliğinde, antrenörler eşliğinde zumba ve pickleball yapıldı. Katılımcılar, Latin dansı figürlerinin egzersiz hareketleriyle birleştirildiği zumba etkinliğinde eğlenirken büyük efor sarf ettiler. Badminton, masa tenisi ve tenis sporlarının oyun teknikleri ile gerçekleştirilen pickleball sporu, oyunculara olduğu kadar izleyenlere de heyecanlı anlar yaşattı. "Atakum dinamik bir kent" Atakum’da spor faaliyetlerini özendirici önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Serhat Türkel, "Atakum dinamik bir kent. vatandaşımızın spor yapabileceği alanları düzenlemenin yanı sıra spor aktiviteleri için yeni alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle Atakum genelinde, 7’den 70’e her yaşta vatandaşımızın spor yapabileceği alanları düzenlemenin yanı sıra spor aktiviteleri için yeni alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Kentimizin adına ve dinamizmine yakışır, Atakumluların hayat kalitesini yükseltecek her projenin içerisinde yer alacağız" ifadelerini kullandı.