YEREL HABERLER - 25 Mart 2012 Pazar 16:16

AK PARTİ CANİK İLÇE KONGRESİ

A
A
A
AK PARTİ CANİK İLÇE KONGRESİ

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi`nde tek aday olan Av. Yılmaz Hocaoğlu, yeniden başkan seçildi.
AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Canik Kültür Merkezi`nde yapıldı. Divan Başkanı seçilen AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım yaptığı konuşmada, yerel yönetimler seçimlerinin ardından genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve anayasa referandumu gibi çok hassas günlerin Türkiye`yi beklediğini ve AK Parti olarak bütün teşkilatlarıyla buna hazır olmaları gerektiğini vurguladı.
Kongrede konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu istikrarın sürmesi için daima güçlü olmalıyız. Bir olmalıyız, beraber olmalıyız. İçimizdeki farklılıkları, farklı düşünceleri zenginlik olarak görmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece daha güçlü oluruz, daha büyük işler başarırız" dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, seçimlerin sonuçları ne olursa olsun önemli olanın partiyi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek olduğuna vurgu yaparak, teşkilat içerisinde ortak dil, ortak akıl ve ortak hedefin oluşması için çaba sarf edilmesi gerektiğini kaydetti. Çetinkaya, ``AK Parti Samsun Teşkilatı, Canik ilçe kongresi ile birlikte İl Başkanlığı kongresini yapmak üzere 5 Mayıs`ta tekrar salonları dolduracak. Kongremizin ardından, kaybettiğimiz İlkadım, Atakum, Ladik, Yakakent gibi belediyelerimizi yeniden alacağız, hiç alamadığımız belediyeleri ise bu sefer mutlaka AK Parti kadrosuna dahil edeceğiz`` diye konuştu.
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da yaptığı konuşmada, "Kongre iptal olduğu gün çok üzüldük. O gün eski AK Parti Milletvekili Musa Uzunkaya omzuma dokunarak dedi ki; ``˜siyaset peygamber mesleğidir. Sabırlı olacaksın, hak yemeyeceksin, geldiğin yeri bileceksin ki cennetlik olasın`. Biz de sabrettik, bekledik. AK Parti İlçe Kongremiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
HOCAOОLU YENİDEN
Konuşmaların ardından AK Parti Canik ilçe Başkanlığı yönetim kurulu seçimleri için sandık başına gidildi.
426 delegenin olduğu AK Parti Canik Teşkilatı`nda tek aday Av. Yılmaz Hocaoğlu yeniden başkan seçildi.
AK Parti Canik İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Yılmaz Hocaoğlu(Başkan), Ahmet Haşim Baki, Ali Rıza Çebi, Ayhan Sekban, Beyhan Özer Akın, Burhan Ekiz, Cengiz Güngör, Ercan Eler, Fatih Öztürk, Hamza Kaya, Hasan Aslantürk, Hüseyin Tuncer, Kerim Kadenk, Mehmet Akif Abanoz, Mehmet Emin Uzun, Muhammet Çakar, Mumin Toptan, Naci Yılmaz, Necati Yavuz, Nurhan Ertekin, Ömer Kaya, Ömer Çelebi, Recep Bilecik, Sedat Zehir ve Zehra Çelik`ten oluştu.
Kongreye AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Tülay Bakır, ilçe belediye başkanları, eski il başkanları Fuat Köktaş ve Ali Akyüz de katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Burak Gören: "Bir şansımız daha olacak" Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, Tenerife maçı sonrası, "Aliağa’da ilk kez Son 16 heyecanını yaşıyoruz. Gelecek hafta Reggio Emilia deplasmanında bir şansımız daha olacak, bu şansı kullanmaya çalışacağız" dedi. FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu’nun 5. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında İspanyol temsilcisi Tenerife’yi 85-80 mağlup olarak dördüncü yenilgisini aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, açıklamalarda bulundu. Gören, "Dürüst olmak gerekirse başımız dik çünkü kulüp olarak ilk kez böyle bir seviyede mücadele ediyoruz. Herkes Tenerife’nin ne kadar kaliteli ve tecrübeli bir takım olduğunu biliyor. Onlara büyük saygı duyuyorum, yıllardır birlikte oynayan bir takım. Sahada nasıl oynamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Son bölümde şutlar kaçırdık ve rakibimiz bu sayede geçiş hücumlarından kolay şutlar buldu. Son bölümde tecrübelerini ortaya koydular. Buna rağmen takımımla gurur duyuyorum, Aliağa’da ilk kez son 16 heyecanını yaşıyoruz. Gelecek hafta Reggio Emilia deplasmanında bir şansımız daha olacak, bu şansı kullanmaya çalışacağız. Oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür ederim. Oyuncularımla gurur duyduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum, sezon başından itibaren sonuna kadar mücadele ediyorlar. Her maçta karakterlerini ortaya koyup son ana kadar oynuyorlar. Bugün kaybettik ama mücadeleden dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.