POLİTİKA - 28 Ekim 2024 Pazartesi 13:29

Başkan Alemdar: “Daha fazla çalışacak daha fazla üreteceğiz”

A
A
A
Başkan Alemdar: “Daha fazla çalışacak daha fazla üreteceğiz”

AK Parti Serdivan 6. Olağan Kongresi’nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Kongre günleri bizim için dayanışma, yenilenme günleridir. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız önderliğinde 23 yıldır yapılanların üzerine hizmetler ekleyecek, daha fazla çalışacak, üretecek ve gönüllere dokunacağız" dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan 6. Olağan İlçe Kongresi’ne katılarak partililerle buluştu. Alemdar, kongrede Sakarya’nın 16 ilçesi ve 672 mahallesine hizmet götürmek için mesai gözetmeden, gayretle ve inançla çalıştıklarını ifade ederek kongrelerin bir yenilenme ve dayanışma günü olduğuna vurgu yaptı. Alemdar, “Serdivan’ı her zaman ki gibi salonlar almıyor. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de gayretli çalışmalar ortaya koyacağımızı bu salon net bir şekilde gösteriyor. Geçmişten günümüze kadar bu davaya hizmet eden herkese teşekkür ediyor. Kongrelerimiz Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bir yenilenme, bizler için dayanışma günleridir. Şehrimizin 16 ilçesi ve 672 mahallesinde hizmet sunmaya çalışıyoruz” dedi.



“Üretmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz”


23 yıldır olduğu gibi durmadan çalışmaya, üretmeye ve gönüllere dokunmaya devam edeceklerini ifade eden Alemdar, “23 yılda şehrimize kazandırdıklarımızın üzerine hizmetler ekleyecek, önümüzdeki süreçte de durmadan, yorulmadan üretmeye, fayda sağlamaya, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak şehrimizin her tarafına ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah bu coşkuyu hep birlikte sürdüreceğiz. Sizler bu kardeşliği devam ettirdiğiniz müddetçe, bizler de çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kongremizin Serdivan’a şehrimize hayırlı olmasını diliyor, görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.


Öte yandan kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK üyesi ve İl Seçim Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik ve ilçe belediye başkanları, 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili Recep Yıldırım, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ve partililer katıldı.



Başkan Alemdar: “Daha fazla çalışacak daha fazla üreteceğiz”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’nin ilk Ragbi Türkiye Şampiyonası’nda Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi tam not aldı Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleşen Ragbi Türkiye Şampiyonası sona erdi. Sporcu, kulüp ve federasyon yöneticilerinin memnun kaldığı tesislerdeki nefes kesen şampiyonada ödüller sahibini bulurken, tesis sporcular tarafından tam not aldı. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ev sahipliğinde Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından Kayseri’de ilk defa yapılan ve 16 ilden 450 sporcunun katıldığı 7’li Ragbi U21 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Çekişmeli şampiyonada dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. 2024 Avrupa Spor Şehri ve yılın en iyi Avrupa spor şehri seçilerek, ‘Altın Bayrak’ almaya hak kazanan Kayseri, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde çeşitli branşlardaki ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının tercihi olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan 1850 metre yükseklikte nitelikli bir spor hizmeti sunan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından 26-27 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen 2024 7’li Ragbi U21 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyona ödül törenine, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Türkiye Ragbi Federasyon Başkanı Nahit Şahin, TRF As Başkanı Engin Kömürcü, TRG As Başkanı Sercan İlker Ertan, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş katıldı. Ödül töreninde konuşan ve Erciyes Dağı’nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin muhteşem yatırımları ve Erciyes A.Ş.’nin işletmeciliği ile çok güzel etkinliklere imza atıldığını vurgulayan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, 2 bin 200 metrede plaj voleybolu oynandığını, 2 bin 300 metrede tenis oynandığını, 2 bin 400 metrede pistte bisiklet yarışları yapıldığını ve bir ragbi yapılmadığını, onun da gerçekleştiğini ifade ederek, katılımcılara teşekkürlerini iletti. Ankara, Antalya, Diyarbakır, Eskişehir, Iğdır, İstanbul, İznik, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kastamonu, Konya, Ordu, Samsun, Trabzon ve Tokat olmak üzere 16 farklı şehirden yüzlerce sporcunun yarıştığı şampiyonada, ödüller sahibini buldu. Buna göre erkeklerde Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü birinci oldu. Selçuk Kartallar Spor Kulübü ikinci, üçüncü kulüp ise Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü oldu. Kadınlarda ise dereceye giren takımlardan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü birinci olurken, ikinci Selçuk Kartallar Spor Kulübü ve üçüncü de Kastamonu Asya Spor Kulübü oldu. Şampiyonada dereceye giren takımlara ödüllerini, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Türkiye Ragbi Federasyon Başkanı Nahit Şahin, TRF As Başkanı Engin Kömürcü, TRG As Başkanı Sercan İlker Ertan, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş takdim etti.
Antalya Cumhuriyet’in 101’inci yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı Antalya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 101. yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanındaki Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Basri Erkuzu, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yb. Tolga Coşkun, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, Vali Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Basri Erkuzu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Tören, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 29 Ekim 2024 Salı günü Antalya Valiliğinde tebrikleri kabul programı düzenlenecek. Kutlamalar, Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen geçit ve anma töreni ile devam edecek. Ayrıca, Antalya’nın 19 ilçesinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu paylaşılacak.
Manisa Onkoloji servisindeki çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı Yunusemre Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar ile yaşadı. Etkinlik kapsamında çocuklara kukla ve sihirbazlık gösterisi yapılırken; çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile şarkılar söyleyip şiirler okudu. Yunusemre Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda hastane tedavi gören çocukları unutmadı. Bayram etkinlikleri kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar, hastanede gerçekleştirilen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş ve personelin katıldığı etkinlikte kukla ve sihirbazlık gösterisi yapıldı. Cumhuriyet Bayramıyla ilgili şiirler ve şarkılar okuyan çocuklar, kendilerine böylesine bir güzel coşku yaşatan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve emeği geçenlere teşekkür etti. Özel öğrenciler Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel öğrenciler de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Yunusemre Belediyesi ile kutladı. Okulda yapılan etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş, özel öğrenciler ve okul yönetimi katıldı. Etkinlikler kapsamında özel öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu şiirler ve şarkılar söyleyerek yaşadı. Etkinlikte özel öğrencilere yönelik kukla ve sihirbazlık gösterisi gerçekleştirildi. ^
İstanbul Manchester United’da Erik ten Hag dönemi sona erdi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Hollandalı Teknik Direktör Erik ten Hag ile yolların ayrıldığını duyurdu. İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester United’da Teknik Direktör Erik ten Hag dönemi sona erdi. İngiliz ekibi, Hollandalı çalıştırıcı ile karşılıklı yolların ayrıldığını açıkladı. United, geçici olarak Ruud van Nistelrooy’un görevde olacağını ve daha sonra kalıcı bir teknik adamla anlaşılacağını bildirildi. Konuyla ilgili kulübün web sitesinden yapılan açıklamada, "Erik, Nisan 2022’de göreve başladı ve 2023’te Carabao Kupası ile 2024’te FA Cup Kupası’nı kazandı. Erik’e bizimle geçirdiği süre boyunca yaptığı her şey için minnettarız ve gelecekte ona iyi şanslar diliyoruz. Geçici baş antrenör olarak Ruud van Nistelrooy’un göreve başlamasının ardından, mevcut teknik ekibin desteğiyle takımın başına kalıcı bir baş antrenör atanacak" ifadelerine yer verildi. 54 yaşındaki çalıştırıcının bu sezon görevde olduğu dönemde Manchester United, 9 Premier Lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızılar, son olarak ligin 9. haftasında deplasmanda West Ham United’a 2-1 mağlup oldu. Manchester temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu 3’taki son beraberlik, geçtiğimiz Perşembe günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynanan müsabakada 1-1’lik skorla alındı.
Kayseri Başkan Özdoğan: "Beğendik Mahallesi’nde asfalt çalışmalarımız tamamlandı" Hacılar belediyesi olarak alt yapı ve asfalt çalışmalarında Beğendik Mahallesi’nde sona gelindiğini açıklayan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Yaklaşık bir kilometrelik bir hattımızda 800 ton civarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik” dedi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Beğendik Mahallesi Köşe Beğendik Caddesi’nde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Altyapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Başkan Özdoğan, "Yaklaşık bir kilometrelik bir hattımızda 800 ton civarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik" dedi. Başkan Özdoğan, bölgedeki altyapı çalışmaları kapsamında KASKİ tarafından su hatlarının yenilendiğini ve aboneliklerin yeniden tesis edildiğini, kış öncesinde bu hattı kullanıma hazır hale getirerek bölge sakinlerinin hizmetine sunduklarını söyleyerek, "Kış aylarına girmeden önce bu önemli hattı hazır hale getirdik. Bu süreçte emeği geçen belediye ekiplerimize ve katkılarından dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Beğendik Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Özdoğan, Hacılar Belediyesi olarak bölgedeki yol ve altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini vurguladı ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.