SPOR - 28 Mayıs 2024 Salı 13:20

Oturarak Voleybol Süper Ligi final müsabakaları sona erdi

A
A
A
Oturarak Voleybol Süper Ligi final müsabakaları sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Osmaniye’de düzenlenen Oturarak Voleybol Süper Lig final etabı müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü şampiyon oldu.


2023-2024 Oturarak Voleybol Süper Lig Final müsabakaları Kupa ve Madalya Töreni, Tosyalı Spor Salonu’nda yapıldı. Türkiye’nin 8 şehrinden 10 takımın yer aldığı müsabakalar oynanan final, üçüncülük ve klasman karşılaşmalarıyla son buldu. Büyük heyecanın yaşandığı ve mücadelenin üst seviyede yaşandığı müsabakalarda, Adana Ayyıldız Engelliler SK’nü 3-1 yenen Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye SK şampiyon oldu.


Şampiyon olan Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü, kupa ve madalyalarını Vali Erdinç Yılmaz ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş’dan aldı. Vali Yılmaz müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.


Zonguldak Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı Antrenörü Adem Çelik, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’a Osmaniye şehrinin misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.



Oturarak Voleybol Süper Ligi final müsabakaları sona erdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Güzide Gençlik’te yeni dönem başladı Gebze’de gençlere eğitim, spor, sosyal medya ve psikolojik danışmanlık gibi pek çok farklı alanda hizmet veren Güzide Gençlik Merkezi’nde yeni dönem başladı. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilk derste öğrencilerle buluştu. Gebze Belediyesi’nin gençlere yönelik hizmete açtığı Güzide Gençlik Merkezi’nin yeni eğitim-öğretim dönemi başladı. Güzide Gençlik Merkezi’nin öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına Cumaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikle "merhaba" dedi. Gençler, düzenlenen Doğa Okulu programı etkinliğinde gün boyu hem eğlendi hem de eğitim aktiviteleri gerçekleştirdi. İlk dersi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Gebze Belediyesi olarak Türkiye’de ilkleri başaran belediye olarak tüm kayıtlarda yerimizi aldık. Türkiye’nin e-belediyecilikte en üst düzeyde birinci sırada olan belediyesiyiz. Aynı zamanda Avrupa’da da birinciyiz. Avrupa’da bazı okullarda iki öğretmen vardır. Birisi tabiat öğretmeni, diğeri ise bilim öğretmenidir. Bilim öğretmeni okulda eğitim verir, tabiat öğretmeni ise dağda, bayırda, ormanda ders verir. Çocuklar tabiat dersinde kendi yemeklerini kendileri pişirir, kendi söküklerini kendileri diker. Tabiat öğretmeni çocuklara doğanın bir parçası olduğumuzu anlatır. Bizlerde bugün sizinle dersin sadece okulda değil her yerde verilebileceğini anlatmak için buradayız" ifadelerini kullandı. Birbirinden farklı birçok etkinliğin düzenlendiği programda öğrenciler; futbol, basketbol, voleybol, mangala turnuvalarına da katıldı.