GÜNDEM - 15 Haziran 2024 Cumartesi 13:30

Osmaniye’de şehitler ile depremde hayatını kaybedenlerin kabri ziyaret edildi

A
A
A
Osmaniye’de şehitler ile depremde hayatını kaybedenlerin kabri ziyaret edildi

Osmaniye’de Kurban Bayramı nedeniyle şehitler ile depremde hayatını kaybedenlerin kabirleri ziyaret edilip dua edildi ve karanfil bırakıldı.


Osmaniye kent merkezinde Kurban Bayramı öncesinde Belediye Asri Mezarlığı ziyaret edildi. Mezarlıktaki şehitlik ziyaretine Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından İl müftülüğü tarafından şehitler için dua edildi. Daha sonra Vali Yılmaz, Başkan Çenet ve protokol mensupları ziyaret ettikleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehit yakınlarının bayramlarını kutlayan protokol üyeleri şehitlere Allah’tan rahmet dileyip, taziyelerini iletti.


Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye’de, Kurban Bayramı arifesinde depremde hayatını kaybedenlerin mezarları da ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretlerinin ardından protokol üyeleri, deprem şehitlerinin kabirlerine gitti. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların arından, protokol üyeleri, depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bıraktı.



Osmaniye’de şehitler ile depremde hayatını kaybedenlerin kabri ziyaret edildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ümit Milli Takımı, Letonya maçı hazırlıklarına başladı Ümit Milli Futbol Takımı, 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da Letonya ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenman ile başladı. TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde core aktivasyon ve dinamik ısınma çalışmaları yapıldı. Ardından 5v2 pas ve taktik çalışma yapan Ümit Milliler, son bölümde dar alan oyunu ve şut çalışması ile antrenmanı tamamladı. Ay-yıldızlılar, Letonya maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek. Ümit Milli Futbol Takımı’nın Letonya maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Kaleciler: Emre Bilgin (Fatih Karagümrük), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK), Jankat Yılmaz (Adanaspor) Defans: Serdar Saatçı (Trabzonspor A.Ş.), Ravil Tagir (Al-Jazira Club), Emin Bayram (KVC Westerlo), Ayberk Karapo (Çaykur Rizespor), Taha Altıkardeş (Göztepe), Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax), Metehan Baltacı (Galatasaray), Uğur Kaan Yıldız (Ankara Keçiörengücü), Yasin Özcan (Kasımpaşa) Orta Saha: Yunus Emre Konak (Brentford FC), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe), Demir Ege Tıknaz (Rio Ave FC), Livan Burcu (1. FC Magdeburg), Ömer Faruk Beyaz (RAMS Başakşehir FK), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw), Emircan Gürlük (FC Orenburg), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtylland) Forvet: Erencan Yardımcı (SK Sturm Graz), Ali Akman (FCV Dender EH), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor)