ASAYİŞ - 02 Kasım 2023 Perşembe 09:26

Osmaniye’de hakkında arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı

A
A
A
Osmaniye’de hakkında arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı

Osmaniye’de hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi ve arama kararı bulunan 3 kişi yakalandı.


Osmaniye il Emniyet Müdürlüğü , haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve arama kararı bulunanların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı.


Belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda, kasten yaralama ve yağma suçundan 10 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.Ç. (26), hırsızlık suçundan Ö.C.A. (21), kasten yaralama ve hırsızlık suçundan F.A .(26) ve yaralama suçundan Ö.A.(18) polis ekiplerince yakalandı.


İkametlerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca, muhtelif farklı çaplarda 40 fişek ele geçirildi.


Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.



Osmaniye’de hakkında arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Montella: “Maçı kazanmayı hak ettik” SAMSUN (İHA) – A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Karadağ maçında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup üçüncü maçında Türkiye, Karadağ’ı 1-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Vincenzo Montella, hak ettikleri bir galibiyetle grup lideri oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. “Maçı kazanmayı hak ettik” Grupta çok önemli bir galibiyet aldıklarına değinen Vincenzo Montella, “Futbolcularımı tebrik ederim. Çok zorlu bir maç bekliyorduk. Güzel bir galibiyet aldık. Rakip iyi defans yapan ve kapanan bir ekip. Ona rağmen 29 şut attık. Maçı kazanmayı hak ettik, maçı domine ettik. 70’inci dakikada golü bulduk. Daha önce de bulabilirdik. O dakikadan sonra da maçı domine etmeye devam ettik, pozisyonlar ürettik. Kazandığımız için mutluyuz. Ortalarımızda kalite arttırılabilir. Pozisyon almayı da daha iyi alabilirdik. Kadro kalitemiz gün geçtikçe yükseliyor. İlk 11’i yaparken çok zorlandım. Kalitemiz böyle yükseldikçe, her maç kadro yaparken zorlanacağım” dedi. Samsun’daki atmosfer ve 9 numara eksikliği sorularını da cevaplandıran Montella, “Samsun’da harikulade bir atmosfer vardı. Maç öncesi ve sonrası hiç susmadılar. Herkesin desteğini hissettik. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Onlar için bu galibiyeti aldık. 1 senedir santrafor konusunda konuşuyoruz. Her futbolcu takımımızda gole gidebiliyor. Bugün de kanat oyuncumuz İrfan Can golü buldu. İlla ki bir 9 numara gol atacak diye bir durum yok. Herkesin gol atmasını tercih ederim” diye konuştu.