ASAYİŞ - 01 Temmuz 2024 Pazartesi 00:50

Niğde’de girdiği gölde gözden kaybolan şahsın arama çalışmasına ara verildi

A
A
A
Niğde’de girdiği gölde gözden kaybolan şahsın arama çalışmasına ara verildi

Niğde’de Gümüşler Baraj Göleti’nde kaybolan Mehmet Elmas için başlatılan arama çalışmasına sabah devam edilecek.


Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada dalgıç polislerin Mehmet Elmas için yaptığı su altı arama çalışmalarının yarın devam edileceği bildirildi.


Valilikten yapılan açıklamada; “Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesindeki Gümüşler Baraj Göleti kıyısında kaybolduğu belirtilen Mehmet Elmas’a ait olduğu iddia edilen kıyafetler ve cep telefonunun bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye, sağlık, jandarma, Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polis, Adana Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timi gölde arama yaptı. Ekipler, ara verdikleri çalışmalara gün ışığıyla devam edecek.” ifadelerine yer verildi.




Niğde’de girdiği gölde gözden kaybolan şahsın arama çalışmasına ara verildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Düzce’de yaz spor akademisi açılışı yapıldı Düzce Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Spor Akademisi çocuklara kapılarını açtı. Binlerce öğrenci yaz boyu spor yapacak. Düzce Bahçeşehir Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış törenine Yaz Spor Akademisine kayıt yaptıran çocukların yanı sıra Vali Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, 25 branşta spor kursu açtıklarını belirterek, "Düzce Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okullarını, bu yıl 25 branşta, 70 antrenörümüzle birlikte, 4 bine yakın sporcumuzun katılımıyla, 29 Ağustos’a kadar sürecek olan bu programı hayata geçirdik. Ayrıca Gençlik Merkezlerimizde bu yıl 500 gencimizle yaz okullarımız devam etmekte. Yaz Spor Okullarından spora kazandırdığımız sporcuların yanı sıra, bakanlığımızın en önemli projelerinden biri olan Yetenek Taraması Programı’ndan 2 bin çocuğumuz spora başladı. Bu yıl, Spor Şehri Düzce’mizde; 14 Ulusal ve 1 Uluslararası olmak üzere toplam 15 müsabakaya ev sahipliği yaparak şehrimizde 8 bin kişiyi ağırladık ve yılsonuna kadar ulusal şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Vali Selçuk Aslan, "Sevgili çocuklar; yaz tatilinizde de çalışmaya, spor antrenmanlara devam ediniz. Yaz okullarında hedefimiz 10 bin sporcu. Spor okullarının yanı sıra, Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlık kursları ve Müftülüğümüzün açtığı kurslar da devam etmekte. Yaz tatilini dolu dolu geçirin” ifadelerini kullandı. Program bisiklet denge, taekwondo, halk oyunları, cimnastik ve okçuluk gösterileri, Avrupa ve dünyada başarı elde etmiş milli sporcularımıza hediye takdimi ile sona erdi.