ASAYİŞ - 27 Ekim 2024 Pazar 00:21

El freni çekilmeyen otomobil iş yerinin bahçesine uçtu... O onlar kamerada

A
A
A
El freni çekilmeyen otomobil iş yerinin bahçesine uçtu... O onlar kamerada

Nevşehir’de el freni çekilmeyen otomobil geri geri giderek bir evin bahçesine uçtu. O anlar çevredeki bir iş yerini güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.


Kaza Sümer Mahallesi Gülen Sokak üzerinde meydana geldi. El freni tam çekilmeyen araç, bir anda hareket ederek geri geri bir iş yerinin bahçesine uçtu. Aracının geri geri gittiğini gören vatandaş aracın peşinden koşmasına rağmen yetişemedi.


Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken, o anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.



El freni çekilmeyen otomobil iş yerinin bahçesine uçtu... O onlar kamerada

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Alevlerle mücadele gece de aralıksız sürüyor Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde üçüncü günde devam eden yangında, alevlerle mücadele gece de aralıksız olarak devam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Denizli’de devam eden yangına 6 helikopter, 25 arazöz, 8 iş makinesi ve 715 personel ile müdahale edildiğini bildirdi. Denizli’nin Merkezefendi ilçesi ve Babadağ ilçesi sınırlarında kalan Karcı Dağında 24 Ekim 2024 Perşembe günü 14.20 sularında çıkan orman yangını devam ediyor. Sarp ve ulaşımın güç olduğu bir bölgede devam eden yangına havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale ediliyor. Havanın kararmasıyla yerden devam eden mücadeleye orman ve itfaiye teşkilatına bağlı birimler ile sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerde destek veriyor. İş makineleriyle yangının önü kesilmeye çalışılırken, alevlerle mücadele karanlık ve soğuğa rağmen aralıksız olarak devam ediyor. Orman Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Denizli’de devam eden yangına gün boyunca 6 helikopter, 25 arazöz, 8 iş makinesi ve toplam 715 personel ile müdahale edilmiştir. Arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle çoğu yerde, yer ekipleri el aletleri ile yangının önüne şerit açarak mücadele etmektedir. Arazi şartlarının karadan müdahaleye imkan vermediği noktalarda hava araçları gün boyu çalışmış, iş makineleri ile yol açma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Sosyal medyada yer alan, ’Denizli’de devam eden yangına ait’ olduğu iddia edilen görsellerin ise Denizli’de devam eden yangınla ilgisi bulunmamaktadır. Yangın şu an için yerleşim yerlerine tehdit oluşturmamaktadır" denildi.
Aydın Doğal Şehirler Birliği’ne üye belediye başkanları Kuşadası’na hayran kaldı Doğal Şehirler Birliği’nin Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılmak için Kuşadası’na gelen belediye başkanları ve meclis üyeleri, Başkan Ömer Günel’le birlikte kentin sahip olduğu doğal güzellikler ile kültür, sanat ve eğitim merkezlerini gezdi. Kenti tanıtmak için düzenlenen gezide birlik başkanları UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası Listesi’nde yer alan Güvercinada Kalesi ve yeni kurulan Deniz Ticaret Tarihi Müzesi’ne hayran kaldı. Kuşadası Belediyesi, kurucu üyesi olduğu Doğal Şehirler Birliği Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Toplantıdan sonra birliğe üye olan belediye başkanları, Kuşadası’nda bulunan birçok kültürel, tarihi ve turistik rotayı gezdi. Heyete Kuşadası Belediye Başkanı ve aynı zamanda Doğal Şehirler Birliği Başkanı olan Ömer Günel de eşlik etti. Gezi kapsamında Doğal Şehirler Birliği’ne üye belediye başkanlarının ilk durağı, Kuşadası Belediyesi tarafından Habitat Derneği ve Meta iş birliğinde kurulan İstasyon Kuşadası Topluluk Merkezi oldu. Burada Kuşadası Belediyesi Proje Yöneticisi Burcu Kanbal, heyete merkezde düzenlenen seminer ve eğitimler hakkında bilgi verdi. Heyet daha sonra Kuşadası Belediyesi’nde görev yapan Sanat Tarihçi Ersin Serçek ile birlikte UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası Listesi’nde yer alan Güvercinada Kalesi’ni ve yeni kurulan Deniz Ticaret Tarihi Müzesi’ni gezdi. Her iki yere de hayran kalan belediye başkanları, yapılan tekne turuyla da Kuşadası’nın birbirinden güzel koylarını görme fırsatı buldu. Ada Modern Sanat Galerisi ve Rosemary Anı Evi’ni de ziyaret eden belediye başkanları ve meclis üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Doğal Şehirler Birliği’ne üye belediye başkanları ve meclis üyelerini Kuşadası’nda ağırladıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Kentimizin güzelliklerini ve projelerini tanıtmak için organize ettiğimiz geziye eşlik eden tüm birlik üyelerimize teşekkür ederim. Bizler için hem misafirlerimizi keyifle ağırladığımız hem de Kuşadası’nı kendilerine tanıttığımız verimli bir hafta sonu oldu. Birliğimizi her geçen gün büyüterek güçlendireceğiz” diye konuştu.