MAGAZİN - 22 Haziran 2024 Cumartesi 09:54

Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener Marmarislilerle buluştu

A
A
A
Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener Marmarislilerle buluştu

Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, sahne performansıyla hayranlarını coşturdu.


En gözde turizm kentlerinden olan Marmaris’in deniz, kum, güneş ve muhteşem manzaralarının yanı sıra, eğlence hayatı ile de iddiası devam ediyor. Neredeyse çeyrek asırdır sahnede olan ve şarkılarının 7’den 70’e herkesin ezbere bildiği pop müziğin en sevilen seslerinden olan Hande Yener, Marmaris Barlar Sokağı’ndaki bir kulüpte hayranları ile buluştu. Özel aracından inerken söylediği şarkı ile konsere başlayan usta şarkıcı, onlarca popüler ve sevilen şarkısını seslendirdiği konserin sonunda da aracına şarkı söyleyerek bindi. Dans şovlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, sık sık hayranları ile sohbet edip ‘altın çağımı yaşatıyorsunuz bana‘ diyerek sahnedeki 24. yılını kutladığını belirtti. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin isteklerini kırmayıp bazı şarkılarını ikişer kez okuyan 47 yaşındaki sanatçının sahne performansı hayran bıraktı.


Ünlü şarkıcı Hande Yener hayranlarının, konser bitiminde aracının etrafını sararak fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayıp öz çekim yaptı. Sanatçının Ağustos ayında tekrar Marmaris’te yine aynı kulüpte konser vereceği belirtildi.



Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener Marmarislilerle buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Siirt’te açık hava sinema günleri başladı Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık hava sinema günleri bugün başladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlar sinema keyfi yaşadı. Programın açılış filmi olan Türk yapımı ’’Vizontele’’ ile vatandaşlar açık havada keyifli zaman geçirdi. Etkinliğin her hafta devam edeceğini belirten Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin, “Siirt Valiliğinin himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak 2024 yılı kültür etkinlikleri kapsamında açık hava sinema etkinliklerimiz vardı. Siirt’te yazın hava çok sıcak olduğu için vatandaşlarımız ailesiyle birlikte parklara, meydanlara iniyor. Biz de bu park ve meydanlara gelen vatandaşlarımızın kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla bunu planladık. Burada vatandaşlarımız çayını ve çerezini alıp ailesiyle birlikte zaman geçirerek sinema etikliğine iştirak ediyor. Başta da belirttiğimiz gibi bizim asıl amacımız burada vatandaşlarımıza hizmet sunmaktır. Bu anlamda hem katılım sağlayan vatandaşlarımıza hem de etkinliği destekleyen valimize teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz, her hafta cuma günü çocuklara yönelik, cumartesi günleri de yetişkinlere yönelik olarak devam edecektir” dedi. Güzel bir etkinlik olduğunu belirten Aziz Şirvan, “15 Temmuz Meydanı’na bu etkinlik için geldik. Zaten havalar sıcak, evler sıcak olduğu için her akşam buralara geliyoruz. Vatandaşlar yararlanıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Çanakkale Alevler Cezayirli Hasan Paşa Köşkü’nü teğet geçti Çanakkale’nin Ezine ilçesinde çıkan orman yangınında alevler adeta Cezayirli Gazi Hasan Paşa Köşkü’nü teğet geçti. Köşkün çevresindeki tarım arazilerinin kül olduğu yangın kısmen kontrol altına alındı. Ezine ilçesine bağlı Üvecik ve Yeniköy köyleri arasında saat 16.30 sıralarında tarım arazisinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Ormanlık alana sıçrayan yangına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan müdahale etti. Yangın kısmen kontrol altına alındı. Ezine ilçesinde Üvecik, Yeniköy ve Mahmudiye köyleri arasında Batak Ovası’na hakim bir konumda bulunan 18’inci yüzyılın ortalarında yaptırılan Cezayirli Hasan Paşa Köşkü’nü ise alevler adeta teğet geçti. Köşkün yakınına kadar gelen alevler, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Cezayirli Hasan Paşa Köşkü Ezine ilçesinde Üvecik, Yeniköy ve Mahmudiye köyleri arasında Batak Ovası’na hakim bir konumda bulunan Cezayirli Hasan Paşa Köşkü, bugün hiçbir kalıntısı bulunmayan 18. yüzyılda Yerkesik köyü olarak bilinen yerleşim alanı içerisinde ayakta kalmayı başaran tek yapı olarak dikkat çekiyor. Yüksekçe bir bodrum katla birlikte üç katlı olan yapının güney yönden direkt ikinci kata giriş sağlayan bir kapısı bulunuyor. Kapının önünde ahşap olduğu düşünülen merdiven ve podyum kısmı günümüze kadar ulaşmadığı gibi, yapının iç kısmında bulunan ara bölmelerden hiçbiri de mevcut değil. Yapının çatı kısmının köşelerinde küçük balkon şeklinde ve kule görünümündeki fenerlikler ilginç görüntü oluşturuyor.