SPOR - 12 Nisan 2025 Cumartesi 23:08

Jose Morais: "Oyuncularım maçı kazanmak için sürekli arayış içerisindeydi"

A
A
A
Jose Morais: "Oyuncularım maçı kazanmak için sürekli arayış içerisindeydi"

Bodrum FK Teknik Direktörü Jose Morais, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım maçı kazanmak için sürekli arayış içerisindeydi" dedi.


Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Bodrum FK, evinde Antalyaspor’la 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Jose Morais, "Mücadeleye iyi başladığımızı söyleyebilirim. Özellikle maçın başında 1-2 tane pozisyon vardı, bitiricilik noktasında daha iyi olsaydık belki gol çıkarabilirdik. Hava değişimi oyunumuzu oldukça etkiledi. İlk 25 dakika oyunu kontrol ettikten sonra rüzgar ve yağmurla birlikte Antalya’nın da lehine olduğu için oyunun kontrolünü orada biraz kaybetmeye başladık. Bir duran pozisyon sonrasında Antalyaspor üst üste 2 pozisyon birden buldu. İlk yarıda maalesef gol bulmayı başaramadık. Havanın düzelmesiyle birlikte ikinci yarı gol aramaya devam ettik. 1 gol bulduk ofsayt şüpheli gibiydi benim için ama sonuçta karar verildi, golümüz geçersiz sayıldı. İki takım da bugün 3 puan için mücadele etti. O açıdan ortada bir maçtı. Bugün takım olarak istediğimizi yapamadık, takımım ve oyuncularım maçı kazanmak için sürekli arayış içerisindeydi. Kazanmak için denedik ama golü bulamadık, kabullenmemiz gerekiyor ki ortada 1 puan var ama oyuncularımın genel performansından memnunum" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul DEM Parti Eş Genel Başkanları, Sırrı Süreyya Önder’e hastanede ziyarette bulundu DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları, Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Saruhan Oluç ve Parti Sözcüsü Gülistan Kılıç Koçyiğit geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Sırrı Süreyya Önder’e ziyarette bulundu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları hastanede bulunan ve ameliyatı devam eden Sırrı Süreyya Önder’in durumuyla ilgili hastane önünde açıklamada bulundu. Hatimoğulları açıklamasında, "Meclis Başkan Vekili, DEM Parti Milletvekilimiz ve aynı zamanda İmralı heyeti üyemiz sevgili Sırrı Süreyya Önder bugün evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu çağrılan ambulans ile kendisine ilk müdahale yapıldı. Hastaneye getirildi. Hastanede aort damarının yırtıldığı fark edildi ve acilen ameliyata alındı. Saatlerdir ameliyatta. Ameliyatın uzun süreceğini bekliyoruz. Doktorların bize verdiği bilgi bu. Bu zaman zarfı içinde başta siz değerli basın emekçileri olmak üzere sağlık emekçileri, doktorlar, ilk müdahaleyi yapan hemşireler ve buraya gelen sayın vali, telefonla arayan, ilgilenen siyasi parti başkanları, milletvekili arkadaşlarımız ve değerli halkımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi. Önder’in bugüne kadar çok badire atlattığını ve bunu da atlatacağına inandıklarını ifade eden Hatimoğulları, "Sırrı Süreyya bugüne kadar çok badire atlattı. Biz inanıyoruz ki bu badireyi de atlatacak. Biz inanıyoruz ki bu ameliyattan da sağlıklı bir şekilde çıkacak. Sağlıklı bir şekilde hayatını devam ettirecek. Arayan, soran, ilgilenen herkese teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyorum. Sağlığıyla ilgili bilgiler aldıkça, yeni bilgiler aldıkça sizlerle paylaşacağız." dedi.