SPOR - 24 Ekim 2024 Perşembe 13:30

Bocce turnuvası renkli görüntülerle tamamlandı

A
A
A
Bocce turnuvası renkli görüntülerle tamamlandı

Seydikemer’de Bocce spor dalını eğlenceli bir şekilde tanıtmak, sevdirmek ve bireyler arasında saygı çerçevesinde iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bocce Turnuvası, coşkuyla gerçekleştirildi.



Seydikemer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlenen Bocce Turnuvası ile renklendi. Bocce sporunu eğlenceli bir şekilde tanıtmanın ve bireyler arasında saygılı iletişimi güçlendirmenin hedeflendiği turnuva, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.



Turnuvanın açılışında, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Ercan ve diğer protokol üyeleri, gösteri maçı yaparak etkinliğe renk kattı. Muğla Bocce, Bowling ve Dart İl Temsilciliği hakemleri tarafından koordine edilen turnuvada, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde kız ve erkek takımları kıyasıya yarıştı. Yetişkinler ise bireysel olarak mücadele ederek turnuvaya katıldı.



Dereceye giren takımların ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Ercan ve okul müdürleri tarafından takdim edildi. Turnuva, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.



Bocce turnuvası renkli görüntülerle tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gümüşhane İntihar etmek için gölete gittiğini söyleyen genç 17 saattir aranıyor Gümüşhane’nin Köse ilçesinde borçları olduğu için yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini söyleyerek ortadan kaybolan genç 17 saattir aranıyor. Olay, dün gece 23.00 sıralarında Gümüşhane’nin Köse ilçesi Akbaba Köyü göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, borçları olduğu öğrenilen ve kız arkadaşı ile erkek kardeşini arayarak intihar edeceğini söyleyen Mehmet Ali Taral (25), gece saatlerinde traktörüyle Akbaba Köyü göletinin kıyısına geldi. Cep telefonunu traktörün içerisine bırakarak kayıplara karışan gençten uzun süre haber alamayan yakınları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, jandarma, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi. Gece boyunca süren aramalarda bulguya rastlanamazken sabah saatlerinden itibaren aramalara hız verildi. JAK ekipleri su yüzeyinde ve su altında arama gerçekleştirirken Mehmet Ali Taral’a ait bir ize henüz rastlanamadı. Öte yandan Taral’a ait kıyafetleri koklayan iz takip köpeklerinin göletin aksi istikametinde bulunan Kelkit-Köse karayolu bölgesinde aramalarını yoğunlaştırması ekiplerin çalışmalarını bu alana da genişletmesine neden oldu. Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, Köse Kaymakamı Hakan Öznay ve Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler de arama çalışmalarını yakından takip etti.
Muş Korkut’taki GSB yatırımları genç ve çocukları bekliyor Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muş’un Korkut ilçesine yapılan yatırımlar ilçedeki gençlerin sosyalleşme ve kötü alışkanlıklardan korunmalarına destek veriyor. Son iki yıl içerisinde ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan ve tüm personel ve tefrişatı Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan gençlik merkezi, kapalı spor salonu ve ilçe stadı gençlerini kullanımına açıldı. Kazandırılan tesisler sayesinde ilçede ikamet eden vatandaşlar, zamanlarını daha verimli geçirebileceği alanlara kavuştu. Bu kapsamda Korkut Kaymakamı Orhan Ayaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, ilçedeki tesisleri gezerek Gençlik ve Spor İlçe Müdüründen tesislerin son durumu hakkında bilgi aldılar. Kaymakam Ayaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımların ilçeye değer kattığını ifade ederek, “Korkut ilçemizde Gençlik ve Spor anlamında yapılan yatırımları Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve ilçe müdürümüzle birlikte ziyaret ettik. Bu yatırımlar ilçemize değer katacaktır. İnşallah buralardan gençlerimizin güzel bir şekilde istifade etmelerini sağlayacağız. Bu tesislerin verimli bir şekilde kullanılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tesislerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah buradaki hizmetleri daha da verimli hale getireceğiz” dedi. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Müdür Taşdemir ise tüm ilçelerde hayata geçirilen spor ve gençlik yatırımları ile çocuk ve gençlerin ilgi duydukları alana erişebildiğine dikkat çekerek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca başta Muş ilimiz olmak üzere 5 ilçemize tesisler yaptık. Şu anda 5 ilçemizdeki ve Muş merkezimizde spor salonlarımızda gençlerimiz ve çocuklarımız antrenörlerimiz eşliğinde yüzme, karate, güreş, tekvando, voleybol, basketbol, futbol ve boks gibi birçok branşta eğitim alıyorlar. Bu tesisler sayesinde çocuk ve gençlerimiz ilgi duydukları spor branşını rahatlıkla yapma imkanı kazandılar. Ayrıca gençlik merkezlerimizde açtığımız kurslara katılan her yaş grubundan vatandaşlarımız buralarda sosyalleşebiliyorlar. Çeşitli alanlarda açtığımız kurslara katılarak kendilerini geliştirme imkanına sahip oluyor. Vatandaşlarımız için oluşturmuş olduğumuz nezih ve konforlu mekanlarımızı inşallah önümüzdeki zaman diliminde daha güzelleştireceğiz. Tüm gençlerimiz gençlik merkezlerimizi doldurmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.