YEREL HABERLER - 14 Eylül 2012 Cuma 14:28

MERSİN ASKF YÖNETİMİ BAŞKAN YILDIRIM`I ZİYARET ETTİ

A
A
A
MERSİN ASKF YÖNETİMİ BAŞKAN YILDIRIM`I ZİYARET ETTİ

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım`ı makamında ziyaret etti.
ASKF Başkanı Mithat Ertaş başkanlığında gerçekleşen ziyarette, amatör spora destek istendi. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yıldırım, Mezitli Belediyesi olarak imkanlar doğrultusunda spora ve sporcuya gerekli tüm desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, ``Türk sporu ve sporcusunun ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizin adını en iyi şekilde temsil etmesini istiyorsak, bunun için bu işin temeli olan amatör spora gerekli önemi vermeliyiz`` dedi.
Bundan sonraki dönemlerde de özellikle amatör spora ve sporcuya gerekli desteği vereceklerini dile getiren Yıldırım, ``Mezitli`de her mahalleye bir spor sahası tesis ederek gençlerimizi kahve köşelerinde zaman öldürmeleri yerine, spor sahalarında yeteneklerini geliştirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Biz kendi imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Kamu, özel sektör, sivil toplum örgütleri ve halkımızın da amatör spora ve sporcuya gerekli desteği ve ilgiyi göstermesini arzu etmekteyiz`` diye konuştu.
Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ise bugüne kadar spora ve sporcuya verdiği destek için Başkan Yıldırım`a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir