ASAYİŞ - 29 Eylül 2024 Pazar 12:22

Mardin’de trafikte yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı

A
A
A
Mardin’de trafikte yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde trafikte yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı.


Sabah saatlerinde Nusaybin- Midyat yolunda iddiaya göre, 2 kişi arasında yol verme meselesi yüzünden yumruklu, bıçaklı kavga yaşandı.


Meydana gelen olayda 1 kişi bıçakla yaralandı, 1 kişi de darp edildi. Vatandaşların araya girmesi ile taraflar ayrılırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi.


Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Amasya Amasya’da çiftlikte korkutan yangın: Yağmurlama sistemiyle yangının büyümesini önlediler Amasya’da bir süt çiftliğinde yem balyalarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Kısa sürede yükselen alevlere çiftlik çalışanları kurdukları yağmurlama sulama sistemiyle müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin de katılmasıyla uzun süren çabalar sonucu kontrol altına alınan yangında bin ton yonca balyası, çatıdaki güneş panelleri ve depo binası yanarak zarar gördü. Çatıdaki güneş panellerinden patlama sesleri geldi Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Gözlek köyü yakınlarında faaliyet gösteren Fimar Tarım Hayvancılık firmasına ait süt işletmesinin yem depolama alanında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yonca balyalarının tutuşmasıyla alevler kısa sürede yayıldı. Çiftlik çalışanları ve Amasya Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çiftliğin yağmurlama sulama sisteminden suların püskürtülmesiyle alevlerin etrafa sıçraması önlendi. Çatıdaki güneş panellerinden patlama sesleri geldi. Alevler söndürülürken soğutma çalışması devam etti. Söndürülen balyalar iş makinelerinin kamyonlara yüklemesiyle taşındı. Yangın 4 dakikada yayıldı Zararın 400 metrekarelik depo alanında oluştuğunu anlatan firma yetkililerinden Ahmet Hozan, “Yangın 4 dakika içerisinde 400 metrekarelik alana hızla yayıldı. Yonca balyalarının aşırı ısınmasından dolayı olduğunu tahmin ediyoruz. İnceleme yapılacak. Yağmurlama sulama hattıyla beraber yangına hızla müdahale ettik. Diğer alanlara sıçramasını önledik. İlk andan itibaren kontrol altına almasaydık çok daha büyük hasar meydana gelebilirdi” diye konuştu.
Samsun Başkan Kurnaz: “İlkadım’ı mahalle mahalle dolaşacağız” Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşlar ile buluşmaya devam ettiklerini belirterek, “İlçemizi mahalle mahalle dolaşarak, komşularımızla buluşacağız” dedi. ‘Belediye mahalleye geliyor’ ve ‘Başkan mahallede’ sloganlarıyla hayata geçirilen ‘Bizim Mahalle’ programının ilki Kalkancı Mahallesi’nde bulunan Şair Cemal Safi Parkı’nda düzenlendi. İçerisinde çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerin yer aldığı programda, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kalkancı Mahallesi ile ilgili vatandaşlardan görüş, öneri ve taleplerini dinleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımız için İlkadım’da tüm gücümüzle çalışacak ve onlara güzel bir miras bırakacağız” diye konuştu. “İlkadım için verimli işler yapacağız” Düzenlenen ‘Bizim Mahalle’ programı ile mahallelerde birlik ve beraberlik kültürünü tüm kesimlere yaymayı hedeflediklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlçemizi mahalle mahalle dolaşarak, komşularımızla buluşacağız. Hemşehrilerimizi dinleyecek, onlarla ilçemiz hakkında istişarelerde bulunacağız. Belediyemizden beklentilerini, ilçemizin daha da gelişmesi için neler yapabiliriz? Noktasında, herkesin fikirlerini, görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Çünkü İlkadım’da yapacak çok işimiz var. ‘Bizim Mahalle’ isimli programımızın ilkini Kalkancı Mahallemizde gerçekleştirdik. Programda, hemşehrilerimizle hasbihal etme imkanımız oldu. Bunun yanı sıra çocuklarımız için de eğlenceli etkinlikler düzenledik. İlkadım için verimli geçen programımızı, ilçemizin diğer 60 mahallesinde de gerçekleştireceğiz. Herkesin örnek göstereceği bir İlkadım için gayretle ve titiz bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.