EĞİTİM - 02 Temmuz 2024 Salı 14:12

Mardian Mall AVM’de LGS tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor

A
A
A
Mardian Mall AVM’de LGS tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liseye Geçiş Sınavı tercih danışmanlığı için Mardian Mall AVM’de kurulan stant, öğrencilere ve velilere rehberlik etmeye devam ediyor.


28 Haziran - 17 Temmuz 2024 tarihleri arasında, 10:00 - 17:00 saatleri arasında açık olacak bu stantta, uzman eğitimciler tarafından sunulan danışmanlık hizmeti ile öğrenciler, geleceklerini şekillendirecek en doğru tercihleri yapma fırsatı bulacakları belirtildi.


Mardian Mall Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, “Doğru tercih, öğrencilerimizin gelecekteki başarılarında büyük bir rol oynar. Bu nedenle, velilerimizi ve öğrencilerimizi, hayatlarının bu önemli dönemecinde en doğru kararı verebilmeleri için Mardian Mall’daki standımıza davet ediyoruz. Mardian Mall AVM’de, 10:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet verecek olan bu stantta, öğrencilerin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda en uygun okullar hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanacak. Alışveriş merkezi olarak sadece alışveriş değil, aynı zamanda topluma değer katma misyonunu da benimsiyoruz. Mardian Mall AVM olarak, eğitime verdiğimiz önem ve öğrencilere sunduğumuz bu rehberlik hizmeti ile hayatın her alanına dokunuş yapıyoruz. Geleceğinizi şekillendirmek için doğru tercih, doğru adres Mardian Mall AVM” dedi.



Mardian Mall AVM’de LGS tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Güçlü kadrosu ile özel bireylere değer katılıyor Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren 300 özel bireyin faydalandığı Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi, eğitim programlarıyla göz dolduruyor. Merkez bünyesinde fizyoterapi salonları, hobi atölyeleri, oyun alanları ve bire bir konuşma terapi eğitimleriyle özel ihtiyaç gerektiren bireylerin sosyal hayata katılımları hızlandırılıyor. “Bizim İçin Değerliniz” parolası ve hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve özel bireylerin ailelerine değer katan Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi Gaziantep’te tüm modüllerde eğitim veren nadir eğitim kurumları arasında yer alıyor. Günden güne büyüyen ve eğitim kadrosunu her geçen gün güçlendiren Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi çocukların ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için çeşitli eğitsel, sanatsal, sportif ve psikososyal çalışmalara imza atıyor. Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi’nin güçlü kadrosu her çocuğun özgüvenini artırmayı ve başarı duygusunu hissetmelerini sağlamayı hedeflerken, aynı zamanda ailelerle yakın işbirliği içinde çalışarak çocukların yaşam kalitelerini arttırmak ve umutları yeşertmeyi hedefliyor. Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi’nin uzman kadrosu “Yaygın Gelişimsel Bozukluklar, Özel Öğrenme Güçlüğü, İşitme Engelli Bireyler, Görme Engelli Bireyler, Dil ve Konuşma Güçlüğü, Zihinsel Engelli Bireyler, Bedensel Engelli Bireyler” modüllerini özel bireylerin ihtiyaçlarına göre düzenleniyor ve uyguluyor.
Adana Aytaç Durak hava ambulans ile hastaneye kaldırıldı Adana’da 5 dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapan Aytaç Durak Pozantı’nın Bürücek Yaylasında rahatsızlanarak hava ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 5 dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra aktif siyaseti bırakan Aytaç Durak (86) Pozantı’nın Bürücek Yaylasında bugün rahatsızlandı. Yakınlarının sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine Pozantı Devlet Hastanesine kaldırılan Durak, buradan da hava ambulans ile Balcalı Hastanesine sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan Durak’ın bilincinin açık olduğunu öğrenildi. Durak’ın vertigo rahatsızlığından dolayı bayıldığı tahmin ediliyor. Durak’ın durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Aytaç Durak kimdir ? 1938 yılında Adana’nın Karaisalı İlçesi’nde, tüccar bir ailenin altı çocuğundan ikincisi olarak dünyaya geldi. İlkokulu Adana Gazipaşa İlkokulu’nda, ortaokulu Tepebağ Ortaokulu’nda, liseyi de Adana Erkek Lisesi’nde tamamladı. 1957 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı. Eğitiminin ardından 1963 yılında mezun oldu. Ardından çalışma hayatına atıldı ve 1963-1965 yılları arasında DSİ Adana İçme Suları Şefi, 1965-1968 yılları arasında YSE yani bugünkü adıyla Köy Hizmetleri Adana İl Müdürü olarak görev yaptı. Bu sıralarda evlendi. Askerliğini yedek subay olarak Ankara Mamak Muhabere Okulu’nda, kıta hizmetini ise Askeri Araştırma ve Geliştirme Dairesi (ARGE)’nde tamamlayarak terhis oldu ve memleketi Adana’ya döndü. Daha sonraları iki yüksek mühendis kardeşiyle ortak olarak, Adana’ da 2000’in üzerinde konut yaptı. İnşaat müteahitliği yaptığı dönemlerde aktif politikada da yer aldı. 1963-1980 yılları arasında Adalet Partisi’nden 4 dönem belediye meclis üyeliği ve Adana Ticaret Odası Meclis üyeliklerinde bulundu. Durak, müteahhitliği döneminde 3 kez Adana Vergi Rekortmenleri arasında yer aldı. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Dünya Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 25 Mart 1984, 27 Mart 1994, 18 Nisan 1999, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde beş kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildi. 2010 yılında Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde bağımsız olarak adaylığını koysa da, 4 Mart 2014 tarihinde yapmış olduğu açıklamayla MHP’den başkan adayı olan dönemin Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü lehine adaylıktan çekildi. Sözlü’de o yıl belediye başkanlığını kazandı. Durak, o tarihten itibaren aktif siyaseti bıraktı.