ASAYİŞ - 25 Temmuz 2024 Perşembe 18:46

Manisa’da çocukların kavgasına aileler de karıştı, kan aktı: 1 ölü

A
A
A

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan aktı. Kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün okul bahçesine kurulan havuzda kavga eden iki çocuğun aileleri de kavgaya dahil oldu. Büyüyen kavgada taraflardan biri, bugün akşam saatlerinde yanındaki kalabalık bir grupla diğer ailenin evine geldi.

Hafif ticari araçla önce duvara çarparak yıkan şahıs, ardından kapının önünde bulunan İsmail Sönmez’i (45) bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan İsmail Sönmez, olay yerine gelen ambulansla Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Sönmez hayatını kaybetti.

Sokağa ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Kafede oturan adama kurşun yağdıran kadın tutuklandı Aksaray’da kafede oturan bir adama kurşun yağdıran ve o anların güvenlik kamerasına yansıdığı korkunç olayda kadın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay dün akşam saatlerinde Aksaray-Ankara karayolu Çiftlik Mahallesi’nde bulunan bir kafede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, B.S. (36) isimli kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla A.B. (39) isimli adamı takibe aldı. Şahsın bir kafede oturup yakınıyla çay içtiği anda kafeye giren kadın çantasından çıkardığı tabancayla onlarca kişinin içinde A.B. isimli şahsa ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran adam yaralanmasına rağmen can havliyle kaçmaya çalışırken, kafede bulunan diğer müşterilerin de kimisi kaçtı kimisi de masanın altına saklandı. Yaşananlar kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaklaşık 7 el ateş eden kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi tabancasını çantasına koyarak kafeden çıktı. 3 kurşun isabet eden adam çevredeki vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, yaşadığı olayı kameralara anlatarak, "Aldatıyormuşum, onunla ilişkiye giriyormuşum. Öyle bir şey yok. Benimle ilişkiye girdiğini söylemiş kocasına" dedi. B.S. isimli kadın polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Kadının üzerinde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirilirken emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adli makamlara sevk edilen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. (YC-