SPOR - 22 Eylül 2024 Pazar 18:04

TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Pazarspor: 0

A
A
A
TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Pazarspor: 0

TFF 3. Lig 3. Grup 3. hafta maçında 1922 Konyaspor sahasında Pazarspor ile 0-0 berabere kaldı.



Hakemler: Eren Gökmen, Mehmet Öcal, Batuhan Topçu


1922 Konyaspor: Ramazan Haklı, Yusuf Kılıç (Hüseyin Öztürk dk. 78), Kadir Doğukan, Mert Korkmaz, Oğuzhan Yılmaz, Mehmet Deveci, Emirhan Subaş (Samet Dağlı dk. 65), Kaan Satıoğlu (Ömer Doğru dk. 78), Enes Erol (Kadir Taşoğlu dk. 90+1), Berkay Sezer, Ahmet Özder (Muhammed Sak dk. 90+1)


Pazarspor: Salih Şenbaş, Furkan Yılgın, Ali Ekber Öz, Berkehan Biçer, Erhan Şengül (Sefa Tunç dk. 85), Esat Kabahel, Yavuz Alemdar, Bertan Özkan (Yusuf Mutlu dk. 46), Göktuğ Yılmaz, Emre Akgün (Aras Aydın dk. 30), Mustafa Sol (Şükrü Çiçek dk. 90+1)


Sarı kartlar: Emirhan Subaş, Mert Korkmaz, Samet Dağlı, Oğuzhan Yılmaz, Ahmet Özder (1922 Konyaspor), Bertan Özkan, Mustafa Sol, Göktuğ Yılmaz (Pazarspor)



TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Pazarspor: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Barış Kanbak: "Rakip kim olursa olsun oyunun kontrolünü elimize alabiliyoruz" Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Rakip kim olursa olsun oyunun kontrolünü elimize alabiliyoruz. Ancak 3. bölgede daha iyi sonuçlandırmamız gerekiyor. Bu en büyük eksiğimiz" dedi. Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa sahasında Antalyaspor ile karşılaşırken sahadan golsüz berabere ayrıldı. Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, müsabakanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Kanbak, "Bugün bizim için mutlak 3 puan hedefinin olduğu bir maçtı. Maça istediğimiz coşku ve enerjiyle başladık. İlk 30 dakikada rakibin tek hücum planı olan birinci bölgeden üçüncü bölgeye atılan direkt paslarla hücumları engelledik ve ikinci topları kazandık. Bunu iyi şekilde yaptık. Rakibe çok da ciddi pozisyonlar vermedik. İki tane golle sonuçlanan ama ofsaytla geçerli olmayan pozisyonumuz vardı. Rakip kim olursa olsun oyunun kontrolünü elimize alabiliyoruz. Ancak 3. bölgede daha iyi sonuçlandırmamız gerekiyor. Bu en büyük eksiğimiz. İnşallah bunu gelecek haftalarda daha iyi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. "Oyun gücümüzü maçın sonuna kadar gösterdik" Antalyaspor’a karşı 10 kişi kalmaları sonrası gösterdikleri performansa dikkat çeken Barış Kanbak, "77. dakikadan sonra sahada 10 kişi oynadığımızı spiker söylemese çok da kimse anlamayacaktır. Oyuna bakıldığında bugünün kazancı oldu. Durum ne olursa olsun amaçladığımız şeyden vazgeçmiyoruz. Bu konu sevindirici. Bunu korumamız gerek. 3 puan kazanmalıydık. Bir puanla ayrılıyoruz ama en az 3 puan kadar değerli oyun gücümüzü de maçın başından sonuna kadar gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.