SPOR - 26 Ekim 2024 Cumartesi 17:18

Türkiye Basketbol 2. Ligi: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 58 - Göztepe: 54

A
A
A
Türkiye Basketbol 2. Ligi: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 58 - Göztepe: 54

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin ilk haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor konuk ettiği Göztepe’yi 58-54 mağlup etti.



Hakemler: Hüseyin Söylemezoğlu, Buse Nur Kahyaoğulları, Yasin Alkan


Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor: Burak Şaşmaz 14, Sezgin Eriş 9, Tarık Çolak 10, Hakan Şanlı 6, Asım Özhan Özberkan, Eren Özen 3, Eren Beyaz 11, Elber Mirza Sucu, Sertan İbrahim Sarı 5


Başantrenör: Ahmet Murat Yolcu


Göztepe: Can Özcan 3, Mustafa Erdoğan 6, Haktan Yavaş, Can Urşan 12, Baran Yurduşen 12, Mevlüt Melih Doğan, Burak Eşlik 10, Ali Umut Aydın, Mesut Kadir Çipa 3, Umut Geçen 2, Doğukan Orgun 6


Başantrenör: Hikmet Şahin Ateşdağlı


1. Periyot: 15-9 (Kocaeli BŞB Kağıtspor lehine)


Devre: 31-23 (Kocaeli BŞB Kağıtspor lehine)


3. Periyot: 43-36 (Kocaeli BŞB Kağıtspor lehine)



Türkiye Basketbol 2. Ligi: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 58 - Göztepe: 54

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çankırı Trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı Çankırı’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı. Kaza, dün gece saatlerinde Çankırı-Kastamonu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, bariyerlere çaprak takla attı. Kazada, M.H. (18) ve Yusuf Ziya Eraslan (17) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Yusuf Ziya Eraslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan M.H. ise Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otopsi işlemleri tamamlanan lise öğrencisinin cenazesi ailesine teslim edildi. Eraslan için Çankırı il merkezindeki Sultan Süleyman Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Eraslan’ın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi. Yaşanan olay sonrası, Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Yusuf Ziya Eraslan için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Ziya Eraslan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Öğrencimize Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.
Denizli Başkan Güngör; "Yangın şu an itibari ile yerleşim yerleri açısından herhangi bir tehdit oluşturmamaktadır" Denizli’nin Karcı Dağında çıkan yangının üçüncü gününde, ekipler tarafından kontrol altına alınmak için yoğun çabaları devam ediyor. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Orman Müdürlüğünden aldığı bilgileri paylaşırken geçmiş olsun dileklerini iletti. Denizli’nin Merkezefendi ilçesi ve Babadağ ilçesi sınırlarında kalan Karcı Dağı’nda ormanlık alanda 24 Ekim 2024 Perşembe günü 14.20 sularında orman yangını çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleye devam ediyor. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün Orman Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiler doğrultusunda, yangın bölgesinde, 6 helikopter, 25 arazöz, 8 iş makinası ve toplamda 715 personel ile müdahale edildiğini aktardı. En kısa sürede kontrol altına alınması için ekiplerin çalıştığını belirten Başkan Güngör, “Bilindiği gibi arazinin çok sarp ve kayalık olması arazide yol olmaması sebebiyle arazözlerle müdahale edilememiş, yer ekipleri ile el aletleri kullanılarak yangının önünde şerit açmak suretiyle mücadele edilebilmiştir.Hava araçlarıyla gün boyu çalışılmış olmasına rağmen yerden arazözle ulaşıp su sıkılamadığı için hava araçlarının müdahalesi yangının söndürülmesine yeterli olmamıştır. Şu an için iki ayrı noktada sekiz iş makinasıyla yol yapılması çalışmaları devam etmektedir. Yol yapılmak suretiyle ateşe arazözlerle müdahale edilebildiği taktirde inşallah kısa sürede kontrol altına alınmış olacaktır. Şu an için hava araçları gün batımı sebebiyle sahadan ayrıldı. Yarın gün doğumu ile birlikte tekrar çalışmaya başlayacaklar. Yangın şu an itibari ile yerleşim yerleri açısından herhangi bir tehdit oluşturmamaktadır. Hepimiz için geçmiş olsun” açıklamalarında bulundu.