ASAYİŞ - 21 Eylül 2024 Cumartesi 14:51

Kırklareli’nde 2 kişiyi yaralan şüpheli yakalandı

A
A
A
Kırklareli’nde 2 kişiyi yaralan şüpheli yakalandı

Kırklareli’nde 2 kişiyi yaralan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz ilçesinde bir kahvehaneye silahlı saldırı gerçekleşti. Kahvehane önünde oturan 2 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma yaptı. Ekipler şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan çalışmalar neticesinde yunus timleri şüpheli S.D’yi suçtan kullanılan silah ile yakalandı.


Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri sürüyor.


(HÇ-

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Başkan Zeyrek: “12 bin 500 evladımıza 17 farklı branşta destek sağlıyoruz” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımını konuk etti. Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 12 bin 500 evladımız var. Onlara 17 farklı branşta destek sağlıyoruz. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Ziyarette Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş ve Hüseyin Maliz, Turgutlu Belediyespor Başkan Yardımcısı Emrah Kanık, CHP İlçe Başkanı Hasan Ayma, Baş antrenör İstemihan Örücü ile teknik heyet yer aldı. Başkan Zeyrek başarılar diledi Sporculara başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Çetin başkanım sağ olsun. Sizin gibi genç kardeşlerime hem kişisel yeteneğinizi geliştirmek adına hem de şehri temsil etmek adına böyle imkanlar sağlamış. Hocalarımızın da emeklerine sağlık. Size inanmış bir başkan ve yönetimle birlikte şehri temsil eden tek kadın basketbol takımısınız. Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 12 bin 500 evladımız var. Onlara 17 farklı branşta destek sağlıyoruz. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi. Basketbol takımının kuruluş sürecini anlattı Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın kuruluş sürecini anlattı. Başkan Akın, “2019’da yerel seçimleri kazandıktan sonra kadın cinayetleri çok had safhadaydı. Turgutlu’da da bu tür etkinlikler maalesef zayıf kalıyordu. Hem sosyal mesajlar iletmek hem de çocuklarımızın spor alışkanlıklarını geliştirmek için kadın basketbol takımı kurduk. Bugüne kadar da çok iyi işlere imza attık” diye konuştu. Başkan Zeyrek, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımının kuruluş amacını anlatan videoyu da izledi. Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e, 45 numaralı forma hediye edildi.
Sakarya Sakaryaspor Kulüp Başkanı’na tokat atan şahsın ifadesi ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği anlara ait görüntüyü kulüp başkanvekilliğinden istifa eden S.İ.’nin kaydettiği ortaya çıktı. Ayrıca Gökhan İn’e tokat atan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş. ifadesinde, yönetimde yaşanan sıkıntılara ilişkin çıkan tartışma neticesinde kendisine hakim olamayarak olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’in darbedilme görüntüleri ülke gündemine oturdu. Başkan İn’e tokat atan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş., Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa süre içerisinde İstanbul Beşiktaş’ta yakalanarak gözaltına alındı. Sakarya’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan C.Ş. adliyeye sevk edildi. Ülke gündemine oturan olayda yeni gelişmeler Öte yandan, Başkan Gökhan İn’e tokat atan C.Ş.’nin ifadesi ile videoyu kaydeden kişi de ortaya çıktı. Şüpheli C.Ş.’nin emniyetteki ifadesinde, çıkan tartışma sonrası sinirine hakim olamadığını söyleyerek, “Yönetimde beraber çalıştık. Yönetimde yaşanan sıkıntılara ilişkin tartışma çıktı. Ona bağlı olarak kendime hakim olamadım” dediği belirtildi. Ayrıca C.Ş., olay esnasında görevinden 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin de olduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini de iddia etti. Polis, görüntüyü kaydeden yöneticiyi bulmak için çalışma başlattı Polis ekipleri görüntüyü kaydettiği tespit edilen S.İ.’yi bulup ifadesine başvurmak için çalışma başlattı. S.İ. istifasını, “Görevim süresince, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak, son dönemde alınan bazı kararlar ve atılan adımlar, kulübümüzün geleceği açısından elzem duruma gelmiştir Bu süreçte, kulübümüzün başarısına olan inancımı kaybetmemekle birlikte, bu hataların düzeltilmesi için gerekli adımların atılmadığını ve mevcut durumun sürdürülebilir olmadığını görmekteyim. Bu koşullar altında, kulübümüz için en doğru ve sorumlu kararın, görevimden ayrılmak olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte, kulübümüze katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ve teknik ekibe futbolculara, tüm personel ekibe ve Büyük Sakaryaspor taraftarına teşekkür etmek isterim. Kulübümüzün karşı karşıya olduğu zorlukları aşarak hak ettiği yere ulaşacağına olan inancımı koruyorum. Gelecek için en iyi dileklerimle" ifadeleri ile duyurmuştu.