SPOR - 02 Ekim 2024 Çarşamba 19:31

Kırıkkale FK, teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdı

A
A
A
Kırıkkale FK, teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdı

Kırıkkale Futbol Kulübü, son dönemde alınan olumsuz sonuçlar ve yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle önemli bir değişikliğe giderek teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdığını açıkladı.


Kırıkkale FK’dan yapılan resmi açıklamada, kulüp yönetimi, takım ruhu ve disiplini her şeyin üzerinde tutma kararlılığını sürdürerek, oyuncularından Can Muhammet Vural’ın disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Açıklamada, formayı terleten her bireyin onur ve sorumlulukla hareket etmesi gerektiği vurgulandı.



Deplasman organizasyonlarına yeni düzen


Kırıkkale FK, bundan sonraki tüm deplasman maçlarında uçak organizasyonlarını iptal ettiğini, takımın artık otobüsle yolculuk yapacağını belirtti.



Yeni kaptanlar belli oldu


Takım kaptanlığında da önemli değişikliklere giden Kırıkkale FK, yönetim kurulunun kararıyla Adem Ercan, Emre Tosun ve Nurettin Çağlar’ı kaptanlık görevine getirdi. Bu üç isim, takımın başarıya ulaşması için liderlik sorumluluğunu üstlenecek.



Hedef: Şampiyonluk


Açıklamada, Kırıkkale FK’nın şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmediği vurgulanırken; teknik heyet, oyuncular ve yönetim olarak bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam edileceği ifade edildi. Taraftarların desteğinin en büyük güç kaynağı olduğu belirtilerek, tüm Kırıkkaleliler stadı doldurup takıma destek vermeye davet edildi.


Kırıkkale Futbol Kulübü, mücadele azmi ve kararlılığıyla zaferlere birlikte koşacaklarının altını çizerek, büyük taraftarlarıyla bu yolda sonsuza dek ilerleyeceklerini açıkladı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Grup Başkanı Güler: "Meclisimizin bilgilendirilmesi hususunda bir çalışma yapmamız gerekiyor, bunu da yapacağız" AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Öncelikli olarak bakanlarımızla görüşüp meclisimizin bilgilendirilmesi hususunda bir çalışma yapmamız gerekiyor, bunu da yapacağız" dedi. AK Parti Grup Başkanı Güler, yaptığı açıklamada, Meclis İç Tüzüğü’nün 59. Maddesi kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) olağanüstü durumlarda bilgilendirilmesi için cumhurbaşkanı yardımcısının talebi doğrultusunda ilgili bakanlıkların meclisi bilgilendirmesi için talepte bulunması gerektiğini söyleyerek, "Meclis başkanlığımıza ulaştıktan sonra meclis başkanlığımız bunu uygun bir zaman dilimi içerisinde planlıyor. Tabii burada bakanlarımızla görüşmemiz lazım. Şu anda malum sıcak savaş ve kriz alanı devam ediyor güneyimizde. Gerek Milli Savunma Bakanımızla gerekse Dışişleri Bakanımızla görüşeceğiz. Şu aşamada neler yapılabilir, ne gibi bir durum arz ediyor önümüzdeki haftalarda meclisimizin bu konularda özel bilgilendirilmesi için talepleri hususunda konuşacağız ve değerlendireceğiz" dedi. Talebin meclis başkanlığına ulaştıktan sonraki aşamada genel kurulun vereceği bir kararla oturumun kapalı mı açık mı yapılacağı hususuna dikkati çeken Güler, "Öncelikli olarak bakanlarımızla görüşüp meclisimizin bilgilendirilmesi hususunda bir çalışma yapmamız gerekiyor, bunu da yapacağız" diye konuştu. "Bakanlarımızın yurt dışı programları vardı, ona göre bir planlama yapacağız" "Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM Başkanı Numan Kurtulmış ile görüşmesi sonrasında mı planlandı yoksa öncesinde mi?" sorusuna Güler, şöyle yanıt verdi: "Öncesinde zaten konuşuyorduk. Çünkü şu andaki kriz alanları farklılık gösterebilir. Onların da meclis başkanlarımıza yönelik bir talep ilettiklerini duyduk. Sonra bize de ilettiler. Zaten biz dedik bu konularda bir bilgilendirmeye ihtiyaç duyulabilir. Bakanlarımızın yurt dışı programları vardı, ona göre bir planlama yapacağız. Olumlu baktığımızı söyleyebiliriz."
Bursa Güpegündüz cinayet işlemişti, saatler içerisinde yakalandı Bursa’da bir genç, arkadaşı ile birlikte caddede yürüdüğü sırada arkasından gelen şahıs tarafından ensesinden tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayın şüphelisi önce koşarak ardından da bir sokak ileride motosiklete binerek olay yerinden kaçtı. Harekete geçen ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Edinilen bilgiye göre, olay saat 14.30 sularında Altıparmak Caddesi üzerinde yaşandı. Arkadaşı ile birlikte cadde üzerinde millet bahçesi istikametine doğru yürüyen Hüseyin Uzun’u (25), arkasından gelen bir kişi tabanca ile ensesinden vurdu. Yakın mesafede Uzun’un ensesinden girip kulağından çıkan tek kurşun cadde üzerindeki bir dükkanın içerisine düştü. Uzun’un vurulmaktan son anda kurtulan arkadaşı ise koşarak canını zor kurtardı. Kanlar içinde kalan genci gören çevredekiler, hemen 112 ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Uzun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, Hüseyin Uzun’un vurulmadan saniyeler önce arkadaşıyla yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde saçı topuz şeklinde bağlı Hüseyin Uzun’un arkadaşı ile birlikte yürüdüğü caddeye çıktığı esnada silah sesinin geldiği çevredeki vatandaşların o yöne doğru baktıkları görüldü. Çok sayıda kamera mercek altına alındı, ekipler şüpheliyi yakaladı Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. Yapılan incelemeler sonrası şüpheli şahsın M.Ç. (26) olduğu tespit edildi. M.Ç., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Ayrıca cinayetin eskiye dayanan husumet olduğu öğrenildi.
İstanbul Stefan Kulovits: “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık ve galibiyeti hak ettik” Rapid Wien Teknik Direktörü Stefan Kulovits, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün sergiledikleri oyunun daha önceki oyunlara göre farklı olmadığını söyleyerek, “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık ve galibiyeti hak ettik” dedi. UEFA Konferans Ligi ilk haftasında Avusturya ekibi Rapid Wien deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından Rapid Wien Teknik Direktörü Stefan Kulovits, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başakşehir’in bekledikleri oyunu sergiledikleri belirten Kulovits, “Analizlerin doğru olduğunu düşünüyorum ve oyuncularımla gurur duyuyorum. İlk 15 dakika sonrası daha fazla boşluk bulduk ve planlarımızı uygulayabildik. Aslında bugünkü oyunumuzun daha önceki oyunlara göre çok farkı yoktu. Bugün daha çok soldan atak gerçekleştirdik ancak sağ taraftan da ataklarımız oldu. Bunun için özel bir çalışmamız olmadı. Türk futbolunu yorumlayacak kişi ben olmamalıyım. Başakşehir ile Trabzonsporla ilgili konuşabilirim. Türk futboluyla ilgili tam bir bilgiye sahip değilim. Başakşehir’e karşı asla vazgeçmedik ve elimizden geleni yaparak, maçı 2-1 kazandık” ifadelerini kullandı. “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık ve galibiyeti hak ettik.” Oyun genelinde çok bir performans sergilediklerini düşündüğünü belirten Kulovits, “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık ve galibiyeti hak ettik. Biz zaten gereken çalışmaları yürütmüştük. Takım için farkı bir durum olmadı. Bugün yüzde yüzümüzü verdik ve çok iyi oynadık. Amacımız bu disiplini diğer maçlarda göstermek. Biz bugünkü oyunu sevdik ve 3 puanı aldık. İlerisi için konuşmanın şu an mantıklı olduğunu düşünmüyorum. İlerleyen zamanda gelecek hedeflerimizi açıklayacağız. Ben bugün ileri dörtlü oyuncuların iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Kondisyonları çok güçlü Ben bugün maçı yukarıdan izledim ve ne kadar uyumlu olduklarını gördük. Özellikle kanatlardan iyi ataklar gerçekleştirdiklerini düşünüyorum. Özellikle bu pik anlarında maçı ellimize almaya başladığımız zamanlarda karşı gol yememeye dikkat ediyoruz. Fırsatları iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Fırsatları değerlendirmeye çalıştığımız zaman savunmayı da unutmamaya çalışıyoruz. Biz dünyanın en iyi takımı değiliz, bu yüzden hücumun yanında savunmayı da iyi yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.