SPOR - 07 Mayıs 2024 Salı 13:48

Büyükşehir Spor A.Ş.’nin 19 Mayıs Tenis Turnuvaları için kayıtlar başladı

A
A
A
Büyükşehir Spor A.Ş.’nin 19 Mayıs Tenis Turnuvaları için kayıtlar başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak organize edilen Gençlik Turnuvaları kapsamında tenis turnuvası ve ayak tenisi turnuvası kayıtları başladı.


‘2024 Yılı Avrupa Spor Şehri’ unvanına sahip Kayseri’yi, yetiştirdiği sporcular, hizmete açtığı tesisler ve ev sahipliği yaptığı organizasyonlarla ‘spor şehri’ haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, spor kuruluşu Spor A.Ş. marifetiyle özel gün ve haftaları da dolu dolu geçiriyor.


Bu kapsamda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Gençlik Turnuvaları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., plaj voleybolu, 3X3 Basketbol turnuvalarının yanı sıra tenis turnuvası ve ayak tenisi turnuvası düzenliyor.


Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yer alan tesislerde düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Turnuvaları çerçevesinde, 13-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında tenis turnuvası müsabakaları oynanacak. Tenis turnuvasına 16 yaş ve üzeri kadın ve erkek tenis severler katılım sağlayabilecek. Tenis turnuvası hakkında detaylı bilgiye erişim ve kayıt işlemleri 0 (545) 239 40 83 telefon üzerinden gerçekleştirilebilecek.


Ayak tenisi turnuvası


Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde yine 13-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Spor A.Ş. tarafından 16-35 yaş arası erkek sporseverlere yönelik ayak tenisi turnuvası düzenlenecek.


Ayak tenisi turnuvası hakkında detaylı bilgiye erişim ve kayıt işlemleri 0 (549) 690 00 38 telefon üzerinden gerçekleştirilebilecek.


Spor A.Ş. 19 Mayıs Gençlik Turnuvaları kapsamında plaj voleybolu, basketbol, tenis ve ayak tenisi spor dallarında düzenleyeceği turnuvalarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı spor ve eğlence ile yine dopdolu geçirmeyi hedefliyor.



Büyükşehir Spor A.Ş.’nin 19 Mayıs Tenis Turnuvaları için kayıtlar başladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kassanov’dan, Kazakistan’da yaşanan afet sonrası başlatılan yardım kampanyasına destek Kazakistan’ın batı bölgelerini etkileyen sel felaketi sonrası, Almatı’da düzenlenen toplantıda, Kazakistan Ahıska Türk Kültür Merkezi ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği Kazakistan Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen yardım çalışmalarında son durum açıklandı. Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, kendi kaynaklarından 200 milyon Tenge nakdi yardım yapıldığını belirtti. Bunun yanı sıra Ahıska Türkleri 50 milyon tenge değerinde temel ihtiyaç malzemesi de gönderdi. Böylelikle yardım miktarı toplamda 250 milyon Tenge’ye ulaştı. Ziyatdin Kassanov konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ’’Kazakistan bizim vatanımız. Cumhurbaşkanımız Kasım Cömert Tokayev liderliğinde başlatılan çalışmalara destek veriyoruz. Bu yardımlar, felaketzedelerin yaralarını sarmak ve umutlarını yeniden yeşertmek adına önemli bir adım oldu. Birlik ve dayanışma ruhuyla Kazakistan’ın geleceği için umutlarımızı birlikte yeşertiyoruz. Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev başkanlığında yürütülen yardım çalışmalarına yerimizi aldık. Yardımlarımız yaralar sarılana kadar devam edecek.’’ ’’Yardım planı’’ hakkında konuşmuştu Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev 18 Nisan 2024 tarihinde sel felaketinden etkilenen Tobol kentindeki operasyon karargahında Kostanay bölgesi sakinleriyle toplantı gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Tokayev toplantıda selden etkilenen her bölge, ilçe ve köye yapılacak yardımlar hakkında bilgiler vermişti.
Ankara Samsun’dan teslim alınan Türk bayrağı, Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’a teslim edildi Bisiklet sürücüleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için milli mücadelenin başlatıldığı Samsun’dan teslim aldıkları Türk Bayrağı’nı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a teslim ettiler. Keçiören Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen organizasyonla, Samsun’dan teslim alınan Türk Bayrağı, Atatürk Bayrağı ve toprak, bisiklet sürücüleri tarafından 19 Mayıs’ta Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a teslim edildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 105 yıl önce Milli Mücadele’yi başlatmak için çıktığı Samsun’dan teslim alınan Türk Bayrağı ve toprak 13 bisikletli tarafından kara yoluyla Ankara’ya getirildi. Ankara’ya 520 kilometre yol katederek gelen Ankuva Bisiklet Takımı üyesi 13 bisikletli sporcu güzargah boyunca teslim aldıkları Türk Bayraklarını ve toprakları Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a teslim ettiler. Bisikletli sporcular Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlatmak için adım attığı Tütün İskelesi’ni, Samsun’un Havza ilçesinde yer alan ve Milli Mücadele’nin ilk karargahı olarak kabul edilen Atatürk Evi’ni de ziyaret ettiler. Bisikletçiler, Amasya, Mecitözü, Çorum, Kırıkkale rotasını kullanarak Ankara’nın Keçiören ilçesine geldiler.
Kayseri Melikgazi Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması Melikgazi Belediyesi Cennet Mahallesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kutlama programı hazırladı. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen törenin ardından Cennet Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programına katılarak mahalle halkıyla bir araya geldi. Gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçiren, gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bugün Cennet Mahallemizde kutluyoruz. Bugün Türkiye açısından önemli bir dönüm noktası. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bu sabah Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde bayramımızı kutladık. Burada sizlerle de bir kez daha kutlamış oluyoruz. Buradan mahallemize güzel bir müjdeyi de vermek istiyorum. Bütün mahalleyi güzelleştirmeye söz vermiştik. İnşallah bu yaz burası çiçek gibi olacak. Binalarımızın dış cephesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız 10 gün içerisinde başlayacak. Çocuklarımızın oyun oynamaları için bir de güzel bir saha yapacağız” dedi. Keyifli etkinliklerin yer aldığı programda Cennet Mahallesi sakinleri Başkan Palancıoğlu’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.
Adana DAİMFED’te hedef konfederasyon Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED), Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, federasyonun yetersiz kaldığını bu nedenle konfederasyon kurma çalışmalarını öne aldıklarını söyledi. DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, başkanlığında yönetim kurulu toplantısı yaparak önemli kararlara imza attı. Bu konuda açıklama yapan Karslıoğlu, “DAİMFED olarak sektör temsilcisi ve paydaşlarımızın ilgisi bizlere gösterdiği teveccüh onur verici. Bizlerde çalışma arkadaşlarımızla birlikte kendimize hedefler koyduk, Artık Federasyonun bile yetersiz kaldığını gördük. Bu doğrultuda konfederasyon kurma hedefimizi ve çalışmalarımızı öne aldık. Ayrıca yeni çalışma döneminde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının sarılması ve geleceğe daha güvenli bakmak adına kentsel dönüşüm çalışmalarımıza hız verme kararı aldık. Bu konuda kamu kurumları ile istişarelerimiz sürmektedir. Artık kurumsal olarak müteahhitlik yapmak sınırlandırıldığından vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm olarak yuvalarının yapımı için anlaşmalar yapabileceklerdir" dedi. Karslıoğlu, yeni seçilen belediye başkanlarıyla da görüşerek çalışma programları yaptıklarının altını çizerek şöyle devam etti: "Dolayısıyla kentsel dönüşüm konusunda iktidarın sağladığı imkanlar, belediyelerin bu konudaki karalılıkları biz sektör temsilcilerinin de hazır olmamız ülkemiz için Adana’mız için her şeyin güzel olacağı anlamı taşıdığına inanıyorum."