ASAYİŞ - 29 Nisan 2024 Pazartesi 13:19

Motosikletle tehlikeli yolculuklar görüntülendi

A
A
A
Motosikletle tehlikeli yolculuklar görüntülendi

Karabük’te motosiklet sürücülerinin trafikte tehlikeli yolculukları görüntülendi.


Şehit Ataşe Reşat Bulvarı üzerinde Safranbolu’dan Karabük istikametine giden 3 motosikletlinin tehlikeli hareketleri bir aracın kamerasına yansıdı. İki şeridi tehlikeli şekilde kullanan motosikletlilerden birisi motosikletin üzerine yatarak ilerledi. Motosiklet sürücüsü hem kendi hayatını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.


Başka bir motosiklet sürücüsü ise motosiklete eşi ve çocuğunu alarak ilerledi. Küçük çocuğu ortalarına alarak motosiklete binen kişiler, tehlikeye aldırış etmeden ilerledi.


Bir diğer motosiklet sürücüsü de küçük çocuğu önüne alarak yolda ilerledi. O anlar başka bir motosiklet sürücüsü tarafından cep telefonuyla görüntülendi.



Motosikletle tehlikeli yolculuklar görüntülendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Vali Işın, su baskını nedeniyle kapanan Seyitömer yolunda incelemelerde bulundu Kütahya Valisi Musa Işın, gece saatlerinde meydana gelen ve Seyitömer yolunun kapanmasına neden olan su baskını olayı ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu. AFAD yetkililerinden son durum hakkında bilgi alan Vali Musa Işın, yolun durumu ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulundu. İhbarın ardından olay yerine AFAD ekipleri sevk edildiğini açıklayan Vali Işın, yolda mahsur kalan araç bulunmadığını, ancak yol kenarında karşı tarafa geçilmesini zorlaştıracak şekilde su birikintileri ve akıntı gözlemlendiğini söyledi. “Beldeye ulaşım alternatif güzergâhlardan sağlanıyor” Vali Işın, su seviyesindeki ani artış nedeniyle güvenlik önlemleri çerçevesinde saat 01.15 itibarıyla yolun trafiğe iki yönlü kapatıldığını ve Seyitömer beldesine ulaşımın yakın köyler üzerinden alternatif güzergâh ile sağlanmaya başlandığını kaydetti. “Maden sahası yetkilileri bilgilendirildi” Yapılan incelemelerde maden sahası içerisinde pasa sahasında kütle hareketi olduğu ve bu hareketin gölette bulunan suyun yer değiştirmesine neden olduğunun değerlendirildiğini aktaran Vali Işın, maden sahası yetkililerine pasa sahasında çalışma yapılmaması ve gerekli tedbirlerin alınması konusunda bilgilendirme yapıldığını kaydetti. Işın, Seyitömer yolundaki durumu yakından takip ettiklerini ve vatandaşların güvenliğinin en üst seviyede tutulması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.
İstanbul Cinayet şüphelisi polise sahte kimlik verdi, çıkan arbedede kendi silahından çıkan kurşunla öldü Kadıköy’de cinayetten aranan şahıs, emniyet ekiplerinin kimlik kontrolünde polise sahte bilgi verince polis ve şahıs arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede silahla kendisini ve polisi yaralayan şahıs hayatını kaybetti. Ölen şahsın eski nişanlısı Bahar Kaban’ın (29) öldürülmesi olayının şüpheli firarisi olduğu tespit edildi. Olay 22.30 sularında Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında yaşandı. İddiaya göre metrobüs durağı çıkışında polis ekipleri güvenlik kontrolü sırasında şüpheli şahıs Gökhan Yıldız’dan kimlik istedi. Şahsın başka bir kimlik vermesi ve polis ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine polis ekipleri şahsı gözaltına almak istedi. Şahıs ile polisler arasında yaşanan arbedede şüpheli şahıs Gökhan Yıldız kendisine ait olan silahı çıkarırken kazayla kendini ve E.B. (39) adlı polis memuru vurarak yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gökhan Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı polis memuru E.B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerindeki görgü tanığı Nihat Ceylan, "Metrobüs çıkışında bir şahıs koştu, peşinden polisler kovaladı, yakaladı. Sonra herhalde şahsın üzerinde silah varmış. Patlaması sonucu, şahıs vuruldu. Kendi kendini vurdu. Şahsın durumunu bilmiyorum, ambulansa aldılar, götürdüler. Polis de herhalde bacağından yaralandı." şeklinde konuştu. Yapılan soruşturmada şüpheli şahıs Gökhan Yıldız’ın 4 adet suç kaydı olduğu, 16.05.2024 tarihinde Küçükçekmece’de yaşanan eski nişanlısı Bahar Kaban’ın (29) öldürülmesi olayının şüpheli firarisi olduğu tespit edildi.
Aksaray Çaldığı motosikletle kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı Aksaray’da çaldığı motosikletle giderken "dur" ihtarına uymayan şüpheli ile polisin kovalamacası kameralara yansıdı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alınırken motosikletin çalıntı olduğu belirlendi. Olay gece yarısı Hassas Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekibi şüpheli olarak gördüğü bir motosiklet sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Motosiklet sürücüsü polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başlarken polis ile motosiklet sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Ekiplerin şahsın kaçtığını telsizden anons etmesi üzerine şüphelinin kaçtığı bölge abluka altına alındı. Kameralara da yansıyan kovalamacada şüpheli kaçtığı motosikletle birlikte Nakkaş Mahallesi 2817 Sokak’ta kıskıvrak yakalandı. Yakalanan motosiklet sürücüsü Y.E.G. (18) gözaltına alınarak polis aracına bindirilirken yapılan sorgulamasında daha önceden de 2 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu belirlendi. Motosiklet üzerinde inceleme yapan polis ekipleri şasenin kazınmış olduğunu tespit ederken motosikletin tescilinin bulunmadığı ve çalıntı olduğu ortaya çıktı. Motosiklet incelemelerin ardından çekici marifeti ile otoparka çektirilirken gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.