SPOR - 15 Nisan 2025 Salı 15:32

Muhsin Yaşar, Basketbol Süper Ligi’nde haftanın MVP’si oldu

A
A
A
Muhsin Yaşar, Basketbol Süper Ligi’nde haftanın MVP’si oldu

Karşıyaka’nın pivot basketbolcusu Muhsin Yaşar, Aliağa Petkimspor karşısında sergilediği performansla Basketbol Süper Ligi’nde haftanın MVP’si oldu.


Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka, 25. hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor’la karşı karşıya geldi. İzmir ekibi, rakibini uzatmalarda 93-90 mağlup etti. Zorlu mücadeleye Karşıyaka’nın pivot oyuncusu Muhsin Yaşar damga vurdu. 29 yaşındaki oyuncu, 32 dakika 05 saniye süre aldığı karşılaşmada 26 sayı üretti. Bunun yanında 13 ribaund alan deneyimli oyuncu, 1 de blok yapma başarısı gösterdi. Böylece Muhsin Yaşar, Basketbol Süper Ligi’nde haftanın MVP’si oldu. Konuyla ilgili Basketbol Süper Ligi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kritik Aliağa Petkimspor virajında boyalı alandaki imza sayılarından bolca izletti, ribaund’larıyla pota altında hakimiyet kurdu. Double-double performansıyla derbi galibiyetinde parlayan isim oldu" ifadelerine yer verildi.


Muhsin Yaşar, Aliağa Petkimspor maçının ardından yaptığı açıklamada; sahada her şeyini verdiğini ve çok yorulduğunu dile getirmişti.



Muhsin Yaşar, Basketbol Süper Ligi’nde haftanın MVP’si oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi’de vatandaşlar parklarda çadır kurarak geceyi geçiriyor İstanbul’un Sultangazi ilçesinde depremin ardından evlerine girmek istemeyen vatandaşlar, parklara giderek çadır kurdu. Havanın akşam saatlerinde soğuması ile bazı vatandaşlar ateş yakarak ısınmaya çalıştı. İstanbul’da Marmara Denizi açıklarında yaşanan 6.2 şiddetindeki depremin ardından parklara giden vatandaşlar çadır kurarak geceyi geçiriyor. Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Sabahattin Zaim Parkı’na giden vatandaşlar ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Parkta geceyi geçiren Vedat Mutlu, "İş yerindeydim. Bir sallantı oldu. Hemen dışarıya koştuk. Açık bir araziye geldik. Ateşimizi yaktık. Vaktin geçmesini bekliyoruz. Arabamızda kalıyoruz. Türkiye olarak geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamayız" dedi. Parkta çadır kuran Engin Bozan ise, "Depreme iş yerinde yakalandım. Sultangazi’de oturuyorum. Panik olduk. Çok şiddetliydi. Allah beterinden korusun. Ben de Adıyamanlıyım. Bizler daha büyük bir felaket atlattık çok şükür. Çocuklar çok rahatsız oldu o yüzden bu gece buradayız. Kamp yapacağız. Yemek yapıyoruz. Bu geceyi atlatalım, yarından itibaren evimize geçeriz" dedi. Çadır kurarak geceyi parkta geçireceğini söyleyen bir başka vatandaş Fatma Nabikoğlu, "Evdeyken yakalandık. Çok şiddetli ve korkutucuydu. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çadır kurduk. Bu duruma hazırlığımızı yapmıştık" diye konuştu.