SPOR - 02 Eylül 2024 Pazartesi 14:58

Karşıyaka Basketbol, Sean McDermott’u kadrosuna kattı

A
A
A
Karşıyaka Basketbol, Sean McDermott’u kadrosuna kattı

Karşıyaka Basketbol, son olarak İtalya’nın Varese takımında forma giyen ABD’li basketbolcu Sean McDermott’u kadrosuna kattığını açıkladı.


Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Karşıyaka, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İç transferde Kenan Sipahi, Mert Celep, Ergi Tırpancı, Errick McCollum ile sözleşme uzatan yeşil-kırmızılılar; dış transferde de James Webb, Damien Jefferson, Muhsin Yaşar, Jerry Boutsiele, Daron Russell, Ozan Yılmaz ve Mehmet Efe Demirel’i kadrosuna kattı. İzmir ekibi, forvet bölgesine bir takviye daha yaptı ve son olarak İtalya’nın Varese takımında forma giyen Sean McDermott’un transfer edildiğini duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada ise, "Sean McDermott Karşıyaka’mızda. Sean McDermott son olarak İtalya Ligi takımlarından Varese’de forma giymişti" denildi.


İtalya kariyerinde 13.9 sayı ortalamasıyla oynayan ABD’li oyuncu, 2020-2021 sezonun Memphis Grizzlies formasıyla 18 NBA maçına çıkma başarısı gösterdi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Kayalıklardan düşen şahsı kurtarmak için ekipler zamanla yarıştı Antalya’da dengesini kaybederek kayalıklardan düşen şahsı hayatta tutmak için polis, sağlık ekipleri, cankurtaran ve vatandaşlar zamanla yarıştı. Olay, saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kaleiçi Mermerli Plajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 metrelik kayalıkların üzerinden suya atlamak isteyen Hüsamettin Ç. (51), dengesini kaybederek kontrolsüz bir şekilde denize düştü. Olayı gören vatandaşlar ve görevli cankurtaran tarafından sudan çıkartılan şahsın düşme esnasında kafasını kayalıklara çarptığı görüldü. Ağzından köpükler çıkan ve bilinci kapalı şekilde sudan çıkartılan şahsa ilk müdahale görevli cankurtaran ve işletme çalışanları tarafından yapıldı. Hayatta tutmak için zamanla yarıştılar İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine ulaşmakta güçlük yaşayınca Deniz Polisi ve Sahil Güvenlikten yardım istendi. Ancak şahsın bulunduğu yerin kayalık ve sığ olması nedeniyle ekipler bölgeye yaklaşamadı. Hüsamettin Ç.’yi hayatta tutmak için görevliler bir yarış içerisine girdi. Çalışanlar ve vatandaşların yardımıyla sedyeyle merdivenlerden yukarıya çıkartılan Hüsamettin Ç.’ye olay yerine koşarak gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Hüsamettin Ç., ambulansla hastaneye kaldırıldı.