ASAYİŞ - 06 Temmuz 2024 Cumartesi 19:21

İzmir’de bir kadının öldürülmesiyle ilgili 5 tutuklama

A
A
A
İzmir’de bir kadının öldürülmesiyle ilgili 5 tutuklama

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kadının ölümü ve 8 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.


Olay, 4 Temmuz saat 02.30 sıralarında Yalı Mahallesi 1671 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, husumetli oldukları ileri sürülen kişi veya kişilerce Fikriye Silistireli (38) ve ailesine ait fayton evlerinin yakınında park halindeyken kundaklandı. Yanan faytonu gören ve alevlere müdahale eden akrabaları ile Silistireli’ye bu esnada şüpheli veya şüphelilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Pompalı tüfekten saçmalarla yaralanan toplam 9 kişi sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Fikriye Silistreli yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken durumu hafif olan 8 yaralı tedavilerin ardından taburcu edildi.


Olayla ilgili çalışma yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri belirlemek için çalışma yürüttü. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu olayı gerçekleştirenlerin A.G. (22), E.C. (20), G.A.D. (19), C.G. (24) ve Ş.G. (17) olduğu belirlendi. Şüpheliler Karşıyaka Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli de tutuklandı.



İzmir’de bir kadının öldürülmesiyle ilgili 5 tutuklama

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Finalin adı: Türkiye-Özbekistan U16 Millî Takımımız, Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası ikinci maçında Azerbaycan’ı 6-0 mağlup etti. Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan mücadelede Millî Takımımızın gollerini 10 ile 12. dakikalarda Adnan Efe Fettahoğlu, 40 ile 43. dakikalarda Emin Eren Sayar, 62. dakikada Ada Yüzgeç ve 75. dakikada Hasan Yakub İlçin kaydetti. Turnuvanın diğer maçında Özbekistan, Kırgızistan’ı 6-1 yendi. Bu sonuçların ardından gruptaki sıralamalara göre final maçı Türkiye-Özbekistan, üçüncülük maçı Türkmenistan-Gürcistan ve beşincilik maçı ise Azerbaycan-Kırgızistan arasında oynanacak. Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası 6 Ekim Pazar günü sona erecek. U16 Millî Takımımızın Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Kaleciler: Cem Efe Eroğlu (Altınordu), Sadullah Yiğit Kabakuşak (Antalyaspor A.Ş.), Tolga Sancak (Göztepe A.Ş.) Defans: Hasan Mert Tuncel (Beşiktaş A.Ş.), Yağız Fikri Şen (Fenerbahçe A.Ş.), Bilal Demirağ (Altınordu), Ramazan Özçelik (Antalyaspor A.Ş.), Vatan Karanfil (Antalyaspor A.Ş.), Kerem Biçer (Beşiktaş A.Ş.), Üveys Yasir Satık (Antalyaspor A.Ş.), Emirhan Çolak (Beşiktaş A.Ş.) Orta Saha: Efe Seçil (Tümosan Konyaspor), Emirhan Ateş (Fenerbahçe A.Ş.), Necati Oğulcan Yançel (Galatasaray A.Ş.), Yunus Eymen Eğri (Beşiktaş A.Ş.), Hasan Yakup İlçin (Antalyaspor A.Ş.), Adnan Efe Fettahoğlu (Fenerbahçe A.Ş.), Mustafa Duru (Altınordu), Kerem Gündüz (Fenerbahçe A.Ş.), Ali Demirbilek (Antalyaspor A.Ş.), Yiğit Metin Yumak (Göztepe A.Ş.), Güven Atalay (RAMS Başakşehir FK), Güneş Nefes Özdemir (Beşiktaş A.Ş.), Baran Yolaçan (Altınordu) Forvet: Ada Yüzgeç (Galatasaray A.Ş.), Emin Eren Sayar (Fenerbahçe A.Ş.) Teknik Direktör: Selçuk Erdoğan
Antalya Çocuklarla birlikte alçıdan biblo yaptılar Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği üyeleri Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çocuklarla birlikte alçıdan biblolar yaptılar. MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı ve yönetimi ‘yaparak yaşayarak öğrenme ve el göz koordinasyon becerileri’ adına çocuklarla birlikte alçıdan biblolar yaparak eğitime katkı sundular. Mayder yönetimine bu anlamlı etkinlikte Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi kurucuları Özhan Deniz ve Olgun Hayıt ile kurum müdürü Bahar Şahin eşlik etti. MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı, yeni başlayan eğitim ve öğretim yılı nedeniyle çocuklara moral depolamanın yanı sıra eğitime katkı amaçlı etkinliğin çok yararlı geçtiğine dikkat çekti. Alçıdan biblo yaptılar Bahçealtı “Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarımızla birlikte ’yaparak, yaşayarak öğrenme ve el göz koordinasyon becerileri’ adına alçıdan biblolar yaptık. Eğlenceli vakitler geçirdik. Etkinlik çerçevesinde bizleri ağırlayan kurucular Özhan Deniz ve Olgun Hayıt’a Kurum Müdürümüz Bahar Şahin ve öğretmenlerimize derneğimiz ve yönetim kurlumuz adına teşekkür ederiz” dedi. “Öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz” Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Ezgi Bahçealtı, bu anlamlı etkinliğin çok önemli olduğun ifade ederek, fırsat buldukça başka eğitim kurumlarında da aynı etkinliğin yanı sıra başka projelerle öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve yeni farkındalık projelerinin önümüzdeki günlerde yaşama geçirileceğini sözlerine ekledi.