SPOR - 25 Ekim 2024 Cuma 22:42

Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Adanaspor: 0

A
A
A
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Adanaspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Adanaspor’u 4-0 mağlup etti.



Hakemler: Turgut Doman, Emre Doğu, Kürşathan Akın


Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Atakan Çankaya, Yiğit Efe Demir, Djilobodji, Çağtay Kurukalıp, Johnson (Paoletti dk. 69), Tresor Doh, Dovedan (Ahmet Sivri dk. 69), Göktan Gürpüz (Ömer Faruk Gümüş dk. 82), Camacho (Talha Ülvan dk. 82), Wesley (Baran Demiroğlu dk. 90)


Yedekler: Furkan Bekleviç, Berkay Dabanlı, Emir Tintiş, Anıl Yiğit Çınar, Muhammed Mert


Teknik Direktör: Şenol Can


Adanaspor: Jankat Yılmaz, Devran Şenyurt, Fatih Kurucuk, Hıdır Aytekin, Fofana, Innocent (Harun Alpsoy dk. 66), Turgay Gemicibaşı, Doğukan Emeksiz (Metehan Altunbaş dk. 46), Diakite (Burhan Uzun dk. 73), Tapsoba (Metehan Mustafa Mollaoğlu dk. 73), Ciss


Yedekler: Muhammet Emin Çelik, Korcan Çelikay, Cem Güzelbay, Yepie Yepie, Emir Can Aksu, Alp Efe Kılınç


Teknik Direktör: Kemal Kılıç


Goller: Wesley (dk. 32 ve 81), Camacho (dk. 38), Baran Demiroğlu (dk. 90+2) (Fatih Karagümrük)


Sarı kartlar: Camacho, Tresor Doh, Djilobodji (Fatih Karagümrük), Turgay Gemicibaşı (Adanaspor)


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’da yapımı tamamlanan parka Narin Güran’ın ismi verildi Kütahya’da yapımı tamamlanan bir parka, Diyarbakır’da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin’in ismi verildi. Kütahya Belediyesi tarafından Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulaması’nın devamı niteliğinde hayata geçirilen Narin Parkı’nın açılışı Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Narin Parkı’nın açılışının yalnızca bir açılış olmadığını ve özel bir anlam ifade ettiğini belirten Belediye Başkanı Kahveci, “Narin Parkı’mız, masum evladımızın hatırasını yaşatmak, adalet ve eşitlik için verdiğimiz mücadeleyi her zaman hatırlamak için burada olacak. Burada attığımız her adımda Narin kızımızı hatırlayacağız, bu vesileyle kaybettiğimiz canımızın anısını sonsuza dek yaşatacağız. Narin yavrumuz, adını verdiğimiz bu parkta her zaman bizimle olacak” dedi. “Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” Şehrin her köşesine daha fazla değer katmak, insanları bir araya getiren, huzur veren alanlar oluşturmak için durmaksızın çalışmaya devam edileceğinin altını çizen Başkan Kahveci, “Ben inanıyorum ki, Kütahya’mız her geçen gün daha güzel, daha huzurlu ve daha adil bir şehir olacak” ifadelerini kullandı. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, projeye ilişkin ihale bedelleri ve teknik bilgileri paylaşarak, Narin Parkı’nın şehre hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Narin Parkı, konuşmaların ardından dua okunması ve kurdele kesimi ile hizmete sunuldu.