GÜNDEM - 11 Ekim 2024 Cuma 14:10

Şehit Polis Cihat Ermiş ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı

A
A
A

İstanbul Büyükçekmece’de geçtiğimiz yıl yardım için gittiği evin içinden Berke Çolak isimli şahısın açtığı ateş sonucu şehit düşen Polis Memuru Cihat Ermiş ölüm yıl dönümünde, arkadaşları tarafından dualarla anıldı. Ermiş için arkadaşları Cuma namazı sonrası cami önünde gül suyu ve ikramlıklar dağıttı.

Büyükçekmece’de polis memuru Cihat Ermiş, ihbar üzerine gittiği evde Berke Çolak isimli şahsın açtığı ateş sonucu şehit düşmüştü. Ermiş ölüm yıl dönümünde Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki arkadaşları tarafından unutulmadı. Şehit Polis Memuru için arkadaşları Cuma namazı öncesi Büyükçekmece Kuba Camii’nde dualar okutup, namaz sonrası ise ikramlık dağıttı. Öte yandan Ermiş’i şehit eden şahıs Berke Çolak ise dün ağırlaştırılıp müebbet cezası almıştı.

Murat Delice - Ozan Erturan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Yılmaz Büyükerşen ve 4 sanığın yargılandığı ‘Haksız mal edinme’ davası ertelendi Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ve 4 sanığın, yönetici pozisyonunda oldukları vakıfları ile şirketleri hizmeti kötüye kullanma suretiyle zarar uğratarak haksız mal edindikleri gerekçesiyle açılan davanın 2’inci duruşması bilirkişi incelemesi için 7 Şubat tarihine ertelendi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ve beraberindeki 4 sanığın yönetici pozisyonunda bulundukları vakıfları ve şirketleri görevlerini kötüye kullanma suretiyle zarara uğrattıkları, böylelikle de haksız mal edindikleri belirtilmiş, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükerşen ile onun yönetici pozisyonunda bulunduğu vakıf ve şirketlerin yönetici ya da üyeleri olan şüpheliler Ahmet Durmaz, Çetin Kaya ile Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi akademisyenleri Erol Nezih Orhon ve Yavuz Tuna hakkında ‘Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma’ ve ‘Haksız mal edinme’ suçlarından ceza talep edilmişti. Eskişehir 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 2’inci duruşması görüldü. Duruşmada, taraf avukatları katıldı. Duruşmada taraf avukatları dinlendi. Dosyaya yeni bir delil eklenmediği için mahkeme heyeti, bilirkişi incelemesi talebiyle, duruşmayı 7 Şubat tarihine erteledi.