SPOR - 25 Eylül 2024 Çarşamba 14:09

Galatasaray, PAOK yöneticilerini Galatasaray Adası’nda ağırladı

A
A
A
Galatasaray, PAOK yöneticilerini Galatasaray Adası’nda ağırladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları PAOK maçı öncesinde Yunan takımının yöneticilerini Galatasaray Adası’nda ağırladı.


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında bugün saat 22.00’de evinde Yunan ekibi PAOK ile oynayacak. Sarı-kırmızılılar, karşılaşma öncesinde Yunanistan temsilcisinin yöneticilerini Galatasaray Adası’nda düzenlediği yemekte ağırladı. Yemekte sarı-kırmızılılar adına İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Mehmet Cibara yer aldı.


Konuk ekipte ise PAOK Başkan Yardımcısı ve CEO’su Maria Goncharova, Başkan Yardımcısı Kyriakos Kyriakos, Yönetim Kurulu Üyeleri Vasilis Chatziapostolou, Periklis Papadopoulos, Dimokratis Papadopoulos, İdari İşler, Operasyonlar ve Altyapı Direktörü Ioannis Dimogiannis, Hukuk Departmanı Başkanı Achilleas Mavromatis ile Sağlık Ekibi Başkanı Ioannis Gigis, UEFA Yetkilisi İskoçya’dan Scott Struthers yemeğe katıldı.


Metin Öztürk, PAOK yetkililerine ve UEFA delegesi Struthers’e günün anısına hediye takdim etti. PAOK yöneticileri de sarı-kırmızılı yöneticilere hediye verdi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars Kars Şeker Fabrikası 140 bin ton pancar işlenecek Kars Şeker Fabrikası’nda 204-2025 dönemi pancar alım kampanyası başladı. Fabrika da bu yıl 140 bin ton pancar işlenecek. Şeker Fabrikası’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Törene, Vali Ziya Polat, Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Ergün, çiftçiler ve fabrika çalışanları katıldı. Pancar alım kampanyasının açılışında konuşan Vali Ziya Polat, Biz bu millet için, bu devlet için üretmeliyiz. Üretmeye devam edeceğiz. Ürettikçe güçleneceğimizi biliyoruz. Güçlenmemiz gerektiğini de biliyoruz. Bu millet güçlü olmak zorunda, bu millet dünya adaleti sağlamak için güçlü olmak zorunda, güçlü olmamız için üretmemiz, ürettiğimizi de iyi fiyata satmamız lazım” dedi. Polat, “Kars’ın en önemli marka değeri olan Türkşeker’e ait Şeker Fabrikası’ndayız. 1993 yılından itibaren bu şehir için, bu memleket için, üreten, üretmeye devam eden 2024-2025 şeker pancarı alımları da bugün bismillah dedik. Bereketli ve uğurlu olsun inşallah çiftçimize, cebine, kalbine umarım iyi girdiler sağlar. Çiftçimizin pancarının 140 bin ton şeker pancarı üretmiş, 100 bini Kars’tan 40 bini dışarıdan, inşallah önümüzdeki yıllarda yaptığımız, yapılan, devletimizin yaptığı yatırımlarla sulama alanları, tarım arazileri artar, kendi şeker pancarımızı, burada ekilen pancarımızı Kars’ın topraklarında üretileceğini düşünürüz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından fabrikaya ilk pancarı getiren 5 çiftçiye çeşitli hediyeler verildi. Program çekilen halayın ardından sona erdi.
İstanbul Yeniden görülen ‘futbolda şike kumpası’ davası mütalaaya gönderildi FETÖ’nün ’futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle yeniden görülen 88 sanıklı davada mahkeme, dosyanın mütalaa hazırlanmak üzere Savcılığa gönderilmesine hükmetti. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ’futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davada 4 Haziran 2021’de karar çıkmıştı. Kararın ardından dosyanın gönderildiği İstinaf Mahkemesi, sair suçlar yönünden dosyada usulü eksiklikler olduğu gerekçesiyle kararı bozmuştu. İstinaf Mahkemesi’nin usulen bozma kararı sonrası davanın yeniden görülmesine İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya bir kısım sanık Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile bağlandı. Tutuksuz sanık Necati Keskin ve tarafların avukatları ise duruşma salonunda hazır bulundu. “İstinaf Mahkemesinin kararını değil, hakkımda beraat kararı veren mahkemenin kararını esas alıyorum” Duruşmaya SEGBİS aracılığıyla bağlanarak savunma yapan tutuklu sanık İlhan İşbilen, “Bu mahkeme daha önce benim hakkımda bir beraat kararı verdi ancak bu karar üst mahkemece incelenmesi sonucu ben tekrar tutuklandım. Benim hakkımda bu kararı veren İstinaf Mahkemesinin kararını değil, hakkımda beraat kararı veren mahkemenin kararını esas alıyorum. Ben 80 yaşında bir adamım, rahatsızlıklarım var” ifadelerini kullandı. Görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, eksik hususların giderilmesini talep etti. Dosya mütalaaya gönderildi Ara kararını açıklayan mahkeme, dava dosyasının mütalaa hazırlanmak üzere Cumhuriyet Savcısına gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi. İddianameden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 35 yıldan 85 yıla kadar, kapatılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın ise 35 yıldan 78 yıla kadar hapsi talep edildi. İddianamede, eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve dönemin İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu’nun da aralarında bulunduğu diğer sanıkların ise farklı suçlardan hapsi talep edildi.