SPOR - 26 Ağustos 2024 Pazartesi 23:43

Erkan Sözeri: “İki takım da hakeme tepki gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır”

A
A
A
Erkan Sözeri: “İki takım da hakeme tepki gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hakem performansının bu lige yeterli olmadığını söyleyerek, “İki takım da hakeme tepki gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır” dedi.


Trendyol 1. Lig’in 3. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbul’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hafta içi çalıştıkları taktik çalışmaları oyuna yansıtamadıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Sözeri, “Çabuk oyuncularla arkaya atılan toplarla gitmeye çalıştık ama olmadı. Orta sahayı 4’ledik ama top bizde kalmadı. İstanbulspor gibi oturmuş bir takım, hocasıyla ne kadar pozisyona girilirse o kadar pozisyona girdik. Bu maçı unutmayacağız. Biz yeni bir takımız. Geç kurulan, geç kamp yapan bir takımız. Zaman zaman bunun problemini yaşıyoruz. Transferlerimizde geliyor. Bazı oyuncular deneyim açısında bu ligde ilk defa oynuyorlar. Biz uzun vadede içerideki maçlarda puanla tanışmak istiyoruz. Oyuncularım elinden geleni yaptı ve onlara teşekkür ediyorum. İki takımda hakem performansından memnun değildi. Artık biz de çileden çıktık. İki takım da hakeme tepki gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır. Saçma sapan kararlar. Hakem performansları böyle olursa, sezonun başındayız. Bu hakem performansları bu lige yetmez. Kendisine öz eleştiri yapsın. 30 senedir futbolun içerisindeyim, Davut hocaya tavsiyem maçı izlesin” ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenyurt’ta geniş çaplı denetim: Aranan 4 şahıs yakalandı İstanbul Esenyurt’ta polis ekipleri tarafından geniş çaplı denetim gerçekleştirildi. Denetimde aranan 4 şahıs yakalanırken, çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Tütün ürünlerinin zararlarını önlemeye yönelik yapılan uygulamada ise 8 şahsa 7 bin 816 lira idari para cezası uygulandı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından asayişin sağlanması ve tütün ürünlerinin zararlarını önlemeye yönelik denetim gerçekleştirdi. Atatürk Mahallesi’nde saat 14.00 ve 16.00 aralarında 5 sabit noktada ve seyir halinde 30 ekip ile yapılan denetimde, 620 şahıs, 266 araç ve 110 motosiklet arandı. Durdurulan araçlar detaylı bir şekilde aranırken, araçlardaki şahıslara Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Denetimde aranan 4 şahıs yakalanırken, kaçak 2 bin 135 adet puro, 370 adet cinsel güç arttırıcı ilaç, 90 adet mentol, 30 adet cinsel güç arttırıcı bal, 24 adet cinsel geciktirici ilaç, 48 kadın parfümü, 5 kutu çarşaf ve 1 narkotik madde ele geçirildi. Tütün denetimi çerçevesinde 5 kafe, 6 kıraathane, 5 tütün ve tütün mamulleri satan işletme, 3 tekel bayi, 4 lokanta ve restoran incelendi. Tütün denetiminde 8 şahsa 7 bin 816 lira idari para cezası uygulandı. Öte yandan denetimde, sürücülere ise toplam 24 bin 694 lira para cezası kesildi. İlçe genelinde düzenlenen denetimlerin artarak devam edeceği öğrenildi.
Ankara Jandarmadan sağlıksız süt ürünleri üretimi yapan iş yerine operasyon: Tonlarca bozuk ürün ele geçirildi Ankara İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hijyen kurallarına uygun olmadan ve halk sağlığını tehdit edecek şekilde süt ürünleri üretimi yapan iş yerine operasyon düzenlendi. Tonlarca bozuk ürün ele geçirilen işletmeye 131 bin TL idari para cezası kesilirken, iş yeri mühürlendi. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda, M.C.E. isimli şahısın maddi menfaat temin etmek maksadıyla, gıda ve hijyen şartlarına uygun olmayan ortamda süt ve süt ürünleri üretimi yaptığı tespit edildi. İşletmede yapılan araştırmada sonucunda, üretilen ürünlerin etiket ve ambalajlarının bulunmadığı, işletmenin Tarım ve Orman Bakanlığından izin ve gerekli lisansları almadan üretim yaptığı tespit edildi. Jandarma tarafından, 12 Eylül’de düzenlenen operasyonda M.C.E. isimli şahsa ait iş yerinde yapılan aramada 3 bin kg bozuk peynir, 2 bin litre süt, bin kg bitkisel susuz yağ, 150 kg ceviz, 100 kg yoğurt, 400 kg çeçil peynir, 150 kg çörek otlu tulum peynir, bin 200 kg süzme yoğurt, 300 kg süt tozu ve nişastası olmak üzere toplam 8 bin 300 kg ürün ele geçirildi. İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından işletmeye 131 bin TL idari para cezası kesilip, iş yeri mühürlendi.