SPOR - 21 Nisan 2024 Pazar 21:21

Dries Mertens ligde 6. golüne ulaştı

A
A
A
Dries Mertens ligde 6. golüne ulaştı

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, Pendikspor karşılaşmasıyla Süper Lig’deki gol sayısını 6’ya çıkardı.

Trednyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray sahasında Pendikspor’u 4-1 mağlup ederken sarı-kırmızılıların 3. golü Belçikalı futbolcu Dries Mertens’ten geldi. Müsabakanın 76. dakikasında Berkan Kutlu’nun pasında ceza sahası içi sol tarafında bulunan Mertens düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 3-0 oldu.

36 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 6 yaptı. Mertens’in ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi elemlerinde 2, UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 golü bulunuyor.

Müsabakaya 11’de başlayan Dries Mertens 82. dakikada yerini Tete’ye bıraktı.

Oğuzhan Ort

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden kızın son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı Ankara’da tırdan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı. Kaza, dün 16.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.Ç. idaresindeki tırın fırlayan lastiği köprüden düşerek savrulmaya başladı. Kopan lastik, önce o esnada yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan’a, ardından da bir servis minibüsüne çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Erarslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Sürücü M.Ç. gözaltına alındı. Vefat eden Erarslan’ın kazadan dakikalar önce bir marketten alışveriş yaptığı anlar kameraya yansıdı. "İç organları hasar görmüştü” Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Sait Özyürek, “Büyük bir gürültü duydum. Kalabalığı gördüm. Ne olduğuna bakmak istedim. Bir tırın, tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm. Yerler kan içerisindeydi. İç organları hasar görmüştü. Bir süre sonra kızın ailesi geldi. Feryat etler. Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş. Aldığı ekmeler yerdeydi. Çok üzgünüz” dedi.
Ankara Kopan tır tekerinin çarpması sonucu vefat eden kızın son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı Ankara’da tırdan fırlayan tekerin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı. Kaza, dün 16:00 sıralarında Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.Ç. idaresindeki TIR’ın fırlayan tekeri köprüden düşerek savrulmaya başladı. Kopan teker, önce o esnada yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan’a, ardından da bir servis minibüsüne çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Erarslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Sürücü M.Ç. ise gözaltına alındı. Vefat eden Erarslan’ın kazadan dakikalar önce bir marketten alışveriş yaptığı anlar ise kameraya yansıdı. “İç organları hasar görmüştü” Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Sait Özyürek: “Büyük bir gürültü duydum. Kalabalığı gördüm. Ne olduğuna bakmak istedim. Bir tırın, tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm. Yerler kan içerisindeydi. İç organları hasar görmüştü. Bir süre sonra kızın ailesi geldi. Feryat etler. Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş. Aldığı ekmeler yerdeydi. Çok üzgünüz” dedi.
Adana Karataş’ta Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı yapım ihalesi gerçekleştiriliyor Tarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlandığında ilin sahip olduğu potansiyeli daha da geliştirerek küresel rekabet gücünü arttıracağını söyledi. 4 bin 100 dekar arazi mülkiyeti ile Türkiye’nin en büyük sera kümelenmesi olacak Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nde topraksız tarım tekniği uygulaması ile kurulacak modern seraların Adana ekonomisinin yanı sıra ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını söyleyen Vali Köşger, projenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Adana’nın her alanda gelişip kalkınması için hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Vali Köşger, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve Adana milletvekillerimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.