ASAYİŞ - 20 Eylül 2023 Çarşamba 12:19

Beyoğlu’nda işadamlarının alacak verecek tartışması cinayetle bitti

A
A
A
Beyoğlu’nda işadamlarının alacak verecek tartışması cinayetle bitti

Beyoğlu’nda bir otomobil bakım servisinin sahibi Suat Beker, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı işadamı arkadaşı Haydar Arıcıoğlu’nu silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan Haydar Arıcıoğlu hayatını kaybederken, Suat Beker polise teslim oldu.


Olay, dün saat 10.00 sıralarında Kaptanpaşa Mahallesi Piyalepaşa Caddesi’ndeki otomobil servisinde meydana geldi. İddiaya göre, ünlü otomobil servisinin sahibi Suat Beker ile iş yerine gelen Haydar Arıcıoğlu arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Suat Beker silahını çıkararak Arıcıoğlu’na ateş etti. Arıcıoğlu yaralanırken, silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Arıcıoğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Suat Beker ise polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Beyoğlu’nda işadamlarının alacak verecek tartışması cinayetle bitti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakırköy’de polise ateş açan iki kişi yaralı olarak yakalandı Bakırköy’de polis ekiplerine silahlı saldırı gerçekleştiren motosikletli iki şahıs, kovalamaca sonucunda yaralı ele olarak yakalandı. Saldırganlar hastaneye kaldırıldı. Olay 6 Nisan Pazar günü Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi İskele Caddesi’nde saat 03.50’de meydana geldi. Edinilen bilgiye polis ekipler duydukları silah sesine doğru yöneldiler. Olay yerine intikal ettikleri esnada ekipleri fark eden şüpheli şahıslar S.Z. (20) ve M.F.Y. (17) plakasız bir motosikletle kaçmaya başladı. Şüpheli şahıslar kaçarken kendilerini kovalayan ekiplerinin üzerine silahla ateş açtı. Kovalamaca sonrasında motosiklet, Fatih ilçesinde kaza yapması sonucu ekiplerce durduruldu. Kaza sonrasında da ekiplere ateş etmeye devam eden S.Z. polis ekiplerinin karşılık vermesi sonucu etkisiz hale getirildi. Polis ekiplerine ateş açan ve yaralı olarak yakalanan S.Z. ve motosikleti süren 17 yaşındaki M.F.Y. hastaneye kaldırıldı. Sürücü M.F.Y.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olay yerinde motosiklet ile birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet boş şarjör ve 24 adet kovan ele geçirildi. Türkü evini kurşunlamışlar Saldırganların yakalanmasının ardından yapılan araştırmalarda 2 şüpheli şahsın, olay öncesi motosiklet ile sahil yolunda bulunan türkü evine yönelik silahla ateş açtıkları, silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini fark etmeleri sonucu olayın yaşandığı öğrenildi.