ASAYİŞ - 31 Mart 2025 Pazartesi 11:03

Beylikdüzü’nde eğlence mekanı çıkışında ortalık karıştı

A
A
A
00:00
00:00
HD

İstanbul Beylikdüzü’nde bir eğlence mekanımın çıkışında ortalık karıştı. Alkollü iki grup arasında başlayan tartışma sokağa taşarken, taraflar birbirlerine tekme tokat saldırdı. Yaşananlar kameraya yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre bir eğlence mekanında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönerken ortalık karıştı. İki grup birbirlerine tekme tokat saldırırken, yanlarında bulunan kadınlar kavga eden şahısları ayırmaya çalıştı. Yaşananlar çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hakan Polat

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale 43 ilin geçiş güzergahında sağanak yağış etkili oldu: Yola çıkan tatilcilere uyarı Ramazan Bayramı tatilinden dönen sürücüler, 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de kuvvetli sağanak yağışla karşılaştı. Akıcı ilerleyen araç trafiğinin olduğu "kilit kavşak" havadan görüntülendi. Emniyet, dönüş yolundaki sürücülere ’dikkatli olun’ çağrısı yaptı. Ülkenin dört bir yanından bayram tatilinden dönen vatandaşların büyükşehirlere yolculuğu devam ederken, 43 ilin geçiş güzergâhı olan ve "kilit kavşak" olarak bilinen Kırıkkale’de sağanak yağış etkili oldu. Araç trafiğinin yoğun olduğu bazı karayolları havadan görüntüledi. Öğle saatlerinde etkisini artıran yağış, özellikle Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Kayseri kara yollarında sürücülere zor anlar yaşattı. Kuvvetli yağış nedeniyle bazı bölgelerde trafik akışı yavaşladı; ıslanan yolların kayganlaşmasıyla birlikte zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Yağmurla birlikte artan trafik riski karşısında polis ekipleri güzergahlarda görev alarak ulaşımın aksamaması için yoğun çaba harcadı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, tatil dönüşü trafiğinin artmasıyla birlikte sürücülere sosyal medya platformları üzerinden dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Yapılan paylaşımda, dönüş yolculuklarının devam ettiğine dikkat çekilerek, sürücülerin hem kendi can güvenlikleri hem de trafikteki diğer bireylerin güvenliği için trafik kurallarına uymaları gerektiği vurgulandı. Açıklamada, "Kurallara uymak hayat kurtarır. Dönüş yolculuğu başladı. Yolda sevdiklerimize kavuşmanın heyecanı kadar trafikteki sorumluluğumuzu da unutmayalım. Birkaç dakikalık dikkat, bir ömrü değiştirebilir. Güvenli yolculuklar" ifadelerine yer verildi.
Elazığ Vali Hatipoğlu: ’’Hak sahiplerini 2025 yılı içerisinde tamamen yeni konutlarına yerleştirmek gibi bir hedef doğrultusundayız’’ Elazığ’da düzenlenen il afet risk azaltma planı toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Numan Hatipoğlu, "Yaklaşık 37 bin konut yapıldı, yeni yaşam alanları ortaya konuluyor. Bu anlamda da depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımız, hak sahiplerini 2025 yılı içerisinde tamamen yeni konutlarına yerleştirmek gibi bir hedef doğrultusundayız" dedi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde, Vali Numan Hatipoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, sivil toplum kuruluşları (STK), kamu kurumları ve diğer ilgili paydaşlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hatipoğlu, Elazığ’ın farklı doğal afetlere karşı risk taşıyan bir bölge olduğunu belirterek, afetlere hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının ne denli önemli olduğunu vurguladı. Vali Hatipoğlu, şehirdeki tüm paydaşların iş birliği içinde çalışarak, afetlere karşı daha dirençli bir Elazığ’da inşa etmek için gereken adımları atacaklarını ifade etti. Bu tür toplantıların, afet risklerinin azaltılmasına yönelik atılacak somut adımlar için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi. Vali Hatipoğlu, ’’Elazığ, hem Doğu Anadolu fayına hem de Kuzey Anadolu fayına olan kesişimi, aynı zamanda yakın bir dönem itibariyle sürekli olarak alarm verdiği ifade edilen Yedisu fayına yakınlıkları olan bir bölgede. 2020 ve 2023 depremlerinden de etkilenmiş olan bir ilimiz. Hala iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. yaklaşık 37 bin konut yapıldı, yeni yaşam alanları ortaya konuluyor. Bu anlamda da depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımız, hak sahiplerini 2025 yılı içerisinde tamamen yeni konutlarına yerleştirmek gibi bir hedef doğrultusundayız’’ diye konuştu. Toplantı, il afet risk azaltma planının kapsamı, afet risk analizi ve öngörülen tedbirlerle ilgili ayrıntılı bir sunumların yapılması ile devam etti.