SPOR - 28 Ekim 2024 Pazartesi 18:35

Beşiktaş kafilesi RAMS Park’ta

A
A
A
Beşiktaş kafilesi RAMS Park’ta

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş kafilesi RAMS Park’a geldi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, bugün saat 20.00’de deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Derbi hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlılar, kamp yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden hareket ederek mücadelenin oynanacağı RAMS Park’a geldi. Beşiktaş, yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.

Yunus Kılıç - Mehmet Ekrem Ceylan - Samet Yalçın



 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Çağdaş Atan: “Oynanan oyun gelecek adına ümit verdi” Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, oyun olarak maç içerisinde istediklerini her şeyi yaptıklarını söyleyerek, “Oynanan oyun gelecek adına ümit verdi” dedi. Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Başakşehir sahasında karşılaştığı Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hafta içi ağır bir mağlubiyetten sonra maça çıktıklarını söyleyen Atan, “Özellikle bana hiç yakışmayan mağlubiyetten sonra diyorum çünkü çok fazla ben kullanan bir teknik adam değilim. Tamamen sorumlusu olarak kendimi gördüğüm ağır mağlubiyetten sonra bugün ligde puan olarak birebir rakip olarak gözüken, yendiğimizde rakibimizin üzerine çıkabileceğim maçta büyük üstünlük kurduk. Oyun olarak istediğimiz her şeyi yaptık. Topa sahip olduk, iyi ataklar yaptık, ceza sahasına çok girdik, uzun pozisyonlarda vuruşlar yaptık, Berke takımını oyunda tuttu” diye konuştu. “Oynanan oyun gelecek adına ümit verdi” Son dönemde oynadıkları maçlarda net pozisyonlara girdiklerini ancak 1-0’ı yakalamak konusunda sorun yaşadıklarını belirten Atan, “1-0 geriye düşüyoruz, ondan sonra oyunu çevirmeye çabalıyoruz. 0-0 ve 1-0’da oynana oyun, her şey kusursuza yakındı, eksik olan sadece ceza sahasında bitirici vuruşlar ve topu filenin içine sokabilmekti. Kenardan iyi yönetilen bir takıma karşı, domine oyun bizi biraz daha ayağa kaldıracak gibi gözükür, büyük bir fırsatı da kaçırdığımızın farkındayız. Kazansaydık 17 puanla diğer rakiplerimizin arkasında sıralanacaktık. Oynanan oyun gelecek adına ümit verdi. Bugün takımın coşkusu çok iyiydi” ifadelerini kullandı. Ayrıca Çağdaş Atan, tedavisi devam eden Serdar Gürler’in, çarşamba günü takımla çalışmalara başlayacağını aktardı.
İstanbul Kerem Yavaş: “Başakşehir gibi takımlara karşı savunmada çok kalınca sıkıntı yaşayabilirsiniz” Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, Başakşehir’in uzun zamandır Süper Lig’de iyi işler yaptıklarını söyleyerek, “Başakşehir gibi takımlara karşı savunmada çok kalınca sıkıntı yaşayabilirsiniz” dedi. Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Eyüpspor, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başakşehir’in uzun zamandır Süper Lig’de iyi işler yaptığını söyleyerek sözlerine başlayan Yavaş, “Her sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyorlar ve çoğunda da başarılı oluyor. Bu sene de ülkemizi temsil ediyorlar. Geçen hafta Avrupa’da talihsiz bir sonuç aldılar. Bunu telafi etmek isteyeceklerini bekliyorduk, böyle de oldu. Başakşehir’in hücum yönü, savunmasına göre daha zengin. Hücumda çok organize ve değişkenlik gösterebilen tehlikeli bir ekip. Bizim de amacımız topu çok Başakşehir’e vermemekti. Günün negatif tarafı bu oldu. Genel olarak top onlardaydı. Başakşehir gibi takımlara karşı savunmada çok kalınca sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kalecimiz Berke bizi ayakta tuttu. Skoru koruyarak 1 puanla buradan ayrıldık. Başakşehir deplasmanında 1 puan her zaman geçerlidir. Göztepe ve Başakşehir maçlarından 4 puanla döndük. Puan önemli ama oyun gücümüzün lig başı gibi olması gerek. Başakşehir’e Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” ifaderini kullandı.
İstanbul Giovanni van Bronckhorst’tan tek değişiklik Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda galip geldikleri Olympique Lyon maçının 11’inden tek değişiklik yaparak Galatasaray derbisine çıktı. Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ın konuğu oluyor. Bu zorlu mücadelede Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde Fransa deplasmanında 1-0 galip geldikleri Olympique Lyon mücadelesinin 11’ine göre tek değişikliğe gitti. Hollandalı teknik adam, Muçi yerine Semih Kılıçsoy’a şans verdi. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Mert Günok, Milot Rashica ve Gabriel Paulista ise maç kadrosunda yer almadı. Beşiktaş, Galatasaray karşılaşmasına şu 11’le çıktı: “Ersin Destanoğlu - Jonas Svensson, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Arthur Masuaku - Cher Ndour, Gedson Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy - Ciro Immobile.” Beşiktaş’ta 4 futbolcu ilk derbisinde Beşiktaş’ta 4 futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşadı. Emirhan Topçu, Felix Uduokhai, Joao Mario ve Cher Ndour siyah-beyazlı formayla ilk kez bir derbi karşılaşmasında görev aldı. Siyah-beyazlı taraftarlar tribünleri doldurdu Siyah-beyazlı taraftarlar da bu zorlu derbide takımlarını yalnız bırakmadı. Öğle saatlerinde Tüpraş Stadyumu’nda toplanmaya başlayan taraftarlar, daha sonra 30 otobüsle RAMS Park’a hareket etti. Maçın başlamasına yaklaşık 3 saat kala tribünlere alınan Beşiktaş taraftarı, kendilerine ayrılan yeri doldurdu.