MAGAZİN - 21 Eylül 2023 Perşembe 15:58

Ajda Pekkan şovuyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

A
A
A
Ajda Pekkan şovuyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde "Süperstar" Ajda Pekkan, şovuyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Ajda Pekkan’ın yoğun istek üzerine beşinci kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava, kapasitesinin üstünde ağırladığı müzikseverle hınca hınç doldu. Kostümüyle göz kamaştıran Ajda Pekkan, büyük şova imza attığı konserinde enerjisiyle bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Ünlü sanatçı, müzik şölenine zaman zaman sevenleriyle sohbet etmek için ara verdi.


70’li yıllardan beri "Süperstar" ünvanını taşıyan Ajda Pekkan, “Her konserde aynı heyecanı duymak nasıl bir şey bilmiyorum. Sahne denildiği zaman farklı bir hale dönüşüyorum ve dönüşülmesi gerektiğini de düşünüyorum. Ben de size bu güzel duyguları yaşatabiliyorsam ne mutlu bana” sözleriyle hayranlarına seslendi.


Milyonlara ezberlettiği şarkılarını Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran sevenleriyle söyleyen ünlü sanatçı, konseri boyunca zamana meydan okuyan klasikleriyle mest etti. Süperstar’ın geniş repertuarıyla hayran bıraktığı gecenin sonunda sevenleri salonu terk etmedi. Alkışların kesilmemesi üzerine sahneye geri dönen Ajda Pekkan, 3 şarkı daha seslendirerek tam 2,5 saat sahnede kaldı.



Ajda Pekkan şovuyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2 bine Yakın Yeni Öğrencisine “Hoş Geldiniz” dedi Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencileri için “Oryantasyon 2024: Üniversite Hayatına Giriş Dersi” düzenledi. Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen bu yılki oryantasyon programı ile 2000’e yakın yeni öğrenci üniversite yolculuğuna ilk adımını attı. “Sizlerin başarısı için var gücümüzle çalışmaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” Programda, üniversiteye bu yıl yerleşerek kayıt olan öğrencilere hitap eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “Bu anlamlı yolculuğunuzda size mihmandarlık etmekten büyük bir heyecan ve gurur duyduğumuzu bilmenizi isteriz. Aynı heyecanla, sizlerin başarısı için var gücümüzle çalışmaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Size inanıyor ve güveniyoruz. Dünyamızın ve ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimizin de üstlendiği bu önemli sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine eminiz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi, yetkin ve ilkeli akademik kadrosu, çevreci ve modern kampüsü, üretken öğrenci toplulukları, ulusal ve uluslararası platformlarda ses getiren kültür ve sanat etkinlikleri, spor tesisleri, teknoloji transferi ofisi, kariyer merkezi, teknokenti, eğitiminizi destekleyecek proje takımları ve yurtdışı eğitim ortaklıkları ile size A+ bir üniversitenin tüm imkanlarını sunmaktadır. Size düşen ise hedefinizi belirlemek ve bu hedefe yorulmadan, yılmadan ve tutkuyla ilerlemektir. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılımızın, hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. “Geleceği şekillendiren üniversite yaşamına ilk adım” Yoğun ve kaliteli bilimsel ve sosyal içeriği ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’na yeni öğrencilerinin hızlı uyum sağlayabilmesi için düzenlenen Oryantasyon Programı kapsamında; İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran “Bir Liderin İnşası”, Yazar-Eğitimci-İletişim Uzmanı Dr. Fatih Akbaba "Kampüste Yaşam", Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen "Yeşilay ve Bağımlılık" konularında seminerler verdi. HKÜ ailesinin yeni öğrencileri kampüs turunun yanı sıra üniversitenin sosyal, kültürel ve akademik yaşamına dair tanıtımların yer aldığı etkinliklerle üniversite hayatıyla tanıştı.
Edirne Milletvekilinin kaçakçılıkta kullanılan arabası 61 defa Bulgaristan’a gitti geldi Edirne’de polis ekipleri, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün çakarlı 34 EKE 86 plakalı aracında 2 milyon lira değerinde binlerce kaçak elektronik sigara ve aparatları ele geçirdi. Aracın 50 defa Kapıkule-Kaptan Andreevo sınır kapısından, 11 defa da Hamzabeyli-Lesovo olmak üzere 61 defa giriş yaptığı öğrenildi. Edirne Kaçakçılık Şube Müdürlüğünde, 34 EKE 86 plakalı aracın sadece 2024 yılı içerisinde, CHP Milletvekili Ediz Ün adına 61 defa giriş ve çıkış olmak üzere tescil kaydı ve yine 2024 yılına ait 59 AE 054 plaka ve 34 AY 1994 araçlarla Ediz Ün adına giriş ve çıkış tescil kaydının mevcut olduğu öğrenildi. Yine CHP Milletvekili Ediz Ün’nün elemanı ve araçta bulunan Çağatay Rahmi Çetin’in sadece 2024 yılı içerisinde X7232MA plakalı araç ile Türkiye’ye 62 adet giriş - çıkış tescil kaydının mevcut olduğu öğrenildi. Olayın ortaya çıkması 20 Eylül günü Edirne otobanında uygulamalar sırasında gişelerden geçmek isteyen 34 EKE 86 plakalı çakarlı lüks aracı polis ekipleri durdurmak istedi fakat araç durmayıp kaçınca polis ekipleri peşine düştü. Sirenleri açık şekilde kaçmaya çalışan araç 600 metre ileride durduruldu. Araçta bulunan F.A. ve Ç.R.Ç., gönüllü olarak 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara kiti, 2 bin 790 elektronik sigara başlığı, bin 275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidini güvenlik güçlerine teslim etti. Ekipler, iki şahsın da suç kayıtlarının ortaya çıkmasının üzerine araçta arama yapılmak için şoför Ferhat Anıl’a araçta suç unsuru olup olmadığı soruldu. Ferhat Anıl ise, “Kendime yetecek kadar elektronik var” dedi ve bagajı açtı. Bagajdan yola elektronik sigara ve otomizer ateşleyiciler döküldü. Bunun üzerine polis ekipleri müracaat savcılığını aradı. Müracaat savcısı, ’şahısların bulunanları rızaen teslim edip etmeyeceğinin’ sorulmasını, eğer teslim etmeyi kabul ederlerse arama yapılmaksızın video çekimi yapıp, suç unsurlarına el konulması talimatı verdi. Bunun üzerine Ferhat Anıl bagajdakileri teslim etmeyi kabul etti. Araçta yapılan incelemede aracın CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’e ait olduğu ortaya çıktı. Sürücü olarak araçta bulunan Çağatay Ramazan Çetin’in kasten yaralama suçundan, yolcu kısmında oturan Fatih Akın’ın ise “Uyuşturucu kullanmak”, “Hırsızlık”, “Mala zarar verme”, “Açıktan hırsızlık”, “Resmi belgede sahtecilik,” “Güveni kötüye kullanma,” “Kooperatif yöneticilerinin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık” ve “2 adet karşılıksız çek keşide etme”, “Başkasına ait marka hakkına iktibas veya iltibas suretiyle tecavüz ederek mal üretmek veya hizmeti sunmak” suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerinin bagajdaki elektronik sigara ve optimizer ateşleyicileri kayıt altına aldığı ve her iki şahsı serbest bıraktığı öğrenildi.