YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 14:21

TEMİZLİK GÖREVLİSİNE SOKAKTA DOОUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

A
A
A
TEMİZLİK GÖREVLİSİNE SOKAKTA DOОUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Pendik Belediyesi`nde çalışan temizlik görevlisi gence, Belediye Başkanı Kenan Şahin ve çalışma arkadaşları, sokakta sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.
Pendik Belediyesi`nde temizlik görevlisi olan Engin Gülfidan, 25. doğum gününde büyük bir sürprizle karşılaştı. Hayatında hiç doğum günü kutlamamış olan Gülfidan`ı Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve aynı işi yaptığı çalışma arkadaşları unutmadı. Çalışma arkadaşları Sarıalioğlu sokakta çalıştığı sırada konfetiler patlatarak ve ``İyi ki doğdun Engin`` şeklinde tempo tutarak Gülfidan`a sürpriz yaptı. Bir anda karşısında kalabalığı gören Gülfidan uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı.
Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile birlikte üzerinde fotoğrafı bulunan pastayı kesen süpürgeci Gülfidan, şaşkınlıktan hislerini ifade etmekte zorlandı. Bugünün doğum günü olduğunu bilmediğini ifade eden Gülfidan, ``Hayatımda ilk kez doğum günü kutluyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum`` dedi.
Çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla çeşitli organizasyonlar yaptıklarını belirten Başkan Şahin, Gülfidan`a bir kol saati hediye etti. Arkadaşlarıyla birlikte pasta yiyen Gülfidan`a doğum günü münasebetiyle 1 gün izin verilirken, kutlama esnasında konfeti parçalarıyla kirlenen sokağı temizlemek ise arkadaşlarına düştü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir