ASAYİŞ - 14 Nisan 2025 Pazartesi 11:21

Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

A
A
A
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Isparta’da gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Isparta İl Emniyet Müdürlüğünce 12 Nisan 2025 günü, Isparta merkezde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen bir şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliden ve kullanıcı şahıslardan toplam 6 bin 280 kullanımlık kağıda emdirilmiş Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Aynı gün gerçekleştirilen bir diğer operasyonda ise, başka bir ilden Isparta’ya uyuşturucu madde naklettiği belirlenen bir şüpheli yakalandı. Bu operasyonda da 1 bin 680 kullanımlık kağıda emdirilmiş Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi.


2 Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi


Her iki operasyonda toplamda 7 bin 960 kullanımlık Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilirken, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan gözaltına alınan 2 şüpheli, 13 Nisan 2025 günü adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.




Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sırrı Süreyya Önder’i ziyaret etti: "Büyük bir direnç gösterdi, bu direnç bize ümit veriyor" Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Memişoğlu, "Şimdiye kadar gerçekten çok büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor" dedi. TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılırken, geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakım servisindeki tedavisine devam ediliyor. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da Önder’i ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ardından basın mensuplarına konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İlk 112’ye çağrıdan itibaren ben ve Cumhurbaşkanımızın bizzat takip ettiği Türkiyemizin değeri bir insan. Allah şifa versin, yardımcısı olsun. Şimdiye kadar gerçekten çok büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor. Ekip bütün gücüyle bütün bilgisiyle onun yardımında. Yoğun bakımda uzun süre makinede bağlı mücadele ediyor. Bütün Türkiye’den onun yeniden aramıza katılması için dua bekliyoruz. Bu çok büyük bir ameliyat. Özellikle dua ediyoruz. Onun iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz. Durumda çok büyük bir değişiklik yok. Değişiklik olunca hekim arkadaşlarımız bilgi verir. Ziyaret ettik. Uzaktan baktık. Dua ettik" dedi.