SPOR - 27 Haziran 2024 Perşembe 01:59

Isparta tek yürek oldu, vatandaşlar Türkiye maçını dev ekrandan izledi

A
A
A
Isparta tek yürek oldu, vatandaşlar Türkiye maçını dev ekrandan izledi

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’ndaki son maçında Çekya’yı 2-1 yenerek, son 16’ya kaldı. Isparta Belediyesi, milli heyecanın birlikte yaşanması amacıyla Valilik arkasına dev ekran kurdu ve maç sonunda büyük coşku yaşandı.


EURO 2024 F Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, grubunun son maçında Çekya ile karşılaştı. Oldukça heyecanlı geçen maçta ay-yıldızlılar, Çekya’yı 2-1 yenerek, son 16’ya kaldı. Isparta Belediyesi, bu önemli maç için valilik binası arkasında dev ekran kurdu. Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanda büyük coşku yaşandı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen meydanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı. Maç boyunca Türk bayrakları ve tezahüratlarla destek veren vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın attığı gollerde büyük sevinç yaşadı.


Ay-yıldızlıların galibiyet golü sonrası Başdeğirmen çifti ve alanda bulunan binlerce vatandaş, büyük bir gurur ve sevinç yaşadı. Maç sonunda kalabalık galibiyetin tadını çıkardı.



Isparta tek yürek oldu, vatandaşlar Türkiye maçını dev ekrandan izledi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın Valisi Canbolat: "Yangını kontrol altına almak için uğraşıyoruz" İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan ve Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ederken Aydın Valisi Yakup Canbolat Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ile birlikte bölgeye hareket ederek incelemelerde bulundu. Yangının rüzgarın etkisiyle yayıldığını belirten Vali Canbolat, "Tüm ekiplerimizle bölgedeyiz. Yangını kontrol altına almak için uğraşıyoruz" dedi. Selçuk’un Pamucak mevkiindeki ormanlık alanda bugün saat 17.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisi ile Kuşadası’ndaki ormanlık alana da sıçradı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangının Bayraklıdede Mahallesi’nin bulunduğu yerleşim yerlerine yakın alanlara sıçraması üzerine ekiplerce vatandaşların tahliyesine başlandı. Aydın Valisi Yakup Canbolat da Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ile birlikte bölgeye hareket ederek incelemelerde bulundu. Vali Canbolat yangına ilişkin yaptığı ilk açıklamasında, "Ekiplerimizle sahadayız. Müdahaleye çalışıyoruz. İnşallah yangını kontrol altına alacağız. Yangına yakın yerde oturan vatandaşlarımızdan özellikle dumandan etkilenmemeleri için şehrin başka noktalarına gitmelerini talep ediyoruz. Ayrıca Selçuk ve Kuşadası yolunu da trafiğe kapattık. Şu ana kadar bize gelen her hangi bir can kaybı bulunmuyor" diye konuştu.