SPOR - 25 Eylül 2024 Çarşamba 18:13

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu

A
A
A

 

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, kulüp yöneticileri ve Iğdır FK futbolcuları katıldı. Yapılan anlaşmaya göre Iğdır Futbol Kulübü tüm resmi maçlarında, formasında SOCAR logosunu taşıyacak.

İmza töreninde konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “Türkiye’nin değerli futbol kulüplerinden Iğdır Futbol Kulübü’nün çok güzel bir etkinliği için bir aradayız. Bu güzel iş birliğini duyurmaktan ben de büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. 2024-2025 sezonunda Iğdır Futbol Kulübü’nün bundan sonraki tüm resmi müsabakalarında SOCAR logomuzun kulübün göğsünde bulunmasından biz de büyük bir gurur duyuyoruz. Bu hem dostluğumuzun bir nişanesi olacak hem de spora verdiğimiz önemin bir göstergesi olacaktır. Azerbaycan ve Türkiye bunu anlatmama gerek yok. Bir parçanın simgeleşmiş hali, vücut bulmuş halidir. Bu anlamda da böyle bir sponsorluğu Iğdır Futbol Kulübü ile birlikte yaşamış olmak da bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu ülkede yabancı değiliz. Aynı zamanda SOCAR olarak Türkiye’nin en büyük entegre sanayisiyiz, holdingiyiz. Ticari ve iş faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal projeler, kültürel faaliyetler ve spor ile de topluma katkılar sağlamayı kendimize bir borç biliyoruz. Bu toplumun bir parçası olarak kendimize bunu borç biliyoruz. Sporu desteklemek özellikle Iğdır gibi tarihi ve kültürel önemi olan bir şehirde bunu yapmak bize dediğim gibi tekrar söylüyorum ayrı bir heyecan veriyor. İnanıyorum ki Iğdır Futbol Kulübü göğsünde SOCAR logosu kalbinde ise Azerbaycan- Türkiye kardeşliği ile sahaya çıkacak ve her zaman başarılı olacak. Sadece 1. Lig’de değil Süper Lig’de ve daha da önemlisi bayrağımızı dalgalandıracak Avrupa arenasında Iğdırspor’u görmekten büyük mutluluk duyacağız başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz de, “İki devlet tek millet olduğumuz Azerbaycan’ın milli değeri olan SOCAR şirketinin yetkililerini Iğdır‘da ağırlamaktan çok mutluluk duyuyorum. Ayrıca şehrimizin takımı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün formasında öz şirketimiz olan SOCAR’ın ismini görmekten gurur duyacağım. Bu anlamlı ve özel günü yaşamamızda emeği olan başta Sayın Azerbaycan Cumhurbaşkanımız Sayın İlham Aliyev‘e minnet ve şükranlarımı Azerbaycan Türkiye Büyükelçisi dostum, kardeşim Reşat Memmedov’a, Elchin Ibadov’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sponsorluk sözleşmemizin Iğdır Sporumuz ve Iğdır’ımız için hayırlı olmasını diliyorum tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda sponsorluk imzaları atıldı. Başkan Alagöz tarafından Elchin Ibadov’a Iğdır Futbol Kulübü forması hediye edildi.

Sebahattin Yum



SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şırnak’ta esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Güler, Prestij Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler veren Bakan Yaşar, Şırnak Kent Meydanı’nda vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ardından Şırnak Valiliği’ne geçen Bakan Güler’i Vali Birol Ekici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyüklebelebici ve vali yardımcıları karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Güler, Vali Ekici ile makamında basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Valilik ziyaretinin akabinde Belediye Başkanlığına geçen Bakan Güler ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Milli Savunma Bakan Yaşar Güler, Milli Savunma Bakan Yardımcıları Şuay Alpay ve Bilal Durdalı, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, ve Şırnak Valisi Birol Ekici Gönül ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Emekli Jandarma Başçavuş Mehmet Salih Erkan ve Şehrinuh Mahallesi’nde ikamet eden Gazi Güvenlik Korucusu Mehmet Biter’i evinde ziyaret etti. Ev ziyaretlerinin ardından Bakan Güler, 23. Piyade Tümen Komutanlığına geçti. Bakan Güler’e, bakan yardımcıları Şuay Alpay ve Bilal Durdalı, Şırnak Valisi Birol Ekici, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan eşlik etti.