ASAYİŞ - 27 Ağustos 2024 Salı 09:29

Otomobilin çarptığı motosiklet ve bisikletin sürücüleri yaralandı

A
A
A
Otomobilin çarptığı motosiklet ve bisikletin sürücüleri yaralandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde otomobilin çarptığı motosiklet ve bisikletin sürücüleri yaralandı.



Edinilen bilgilere göre kaza, İskenderun ilçesi kent merkezinde yaşandu. İ.D’nin kullandığı 31 Z 6540 plakalı otomobil, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde M.T. idaresindeki 31 ARL 971 plakalı motosiklet ve H.G’nin sürdüğü bisiklete çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, sinyalizasyon direğine çarparak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan M.T. ve H.G, sağlık ekibince İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Otomobilin çarptığı motosiklet ve bisikletin sürücüleri yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kurnaz: “İlçemizde hizmetlerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz” Samsun’un İlkadım Belediyesi ekipleri, haftanın her günü saat mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Hizmetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz, önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyetidir” dedi. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların konforu ve güveni için mesai mefhumu gözetmeden sıcak asfalt, asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ilçenin önemli ticaret merkezlerinden olan Kale Mahallesindeki Merkez Sokak’ta akşam saatlerinde sıcak asfalt çalışması yaptı. Çalışmalar, esnaflar tarafından memnuniyetiyle karşılandı. İlkadım’da vatandaşların memnuniyetinin ön planda tutulduğunu, tüm talep ve önerilerine kulak verildiğini ifade eden Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlçemizde sıcak asfalt, asfalt yama, renkli baskı beton kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bunun yanı sıra, kırsal mahalle ve kent merkezi ayrımı gözetmeksizin belediyemizin sorumluluk alanında bulunan hizmetlerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Öte yandan ilçemizin ticari hayatını etkilememek adına, esnaflarımızın da talebi doğrultusunda bazı çalışmalarımızı mesai saatlerimizin dışında yapıyoruz. Gece veya gündüz, hafta içi veya hafta sonu demeden hemşehrilerimiz için memnuniyeti ve konforu için sahadayız. Eşitlik ilkesini gözeterek, ilçemiz halkının her anında hep yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İstanbul Esenyurt’ta toplu sünnet şöleni Esenyurt Belediyesi, bin 600 çocuğu sünnet ettirdi. Esenyurt’ta düzenlenen toplu sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ise çocukların kirvesi olduğunu belirterek, sünnetin toplumsal önemine vurgu yaptı. Esenyurt Belediyesi, Esenyurtlu bin 600 çocuğu sünnet ettirdi. Hijyen ve sağlık şartlarına dikkat edilerek yapılan işlemlerin ardından iyileşen çocuklar ise toplu sünnet şenliğinde buluştu. Ailelerin halay çektiği, çocukların ise tahta bacak, palyaço, sihirbazlık gösterisi ve yüz boyama etkinlikleri ile doyasıya eğlendiği şenliğe yoğun katılım gerçekleşti. Yüzlerce ailenin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’de programa katıldı. Çocukların kirvesi olduğunu belirten Özer, sünnetin toplumsal önemine vurgu yaptı. Toplu sünnet şöleninde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bin 600 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Hepsi sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sünnet edildi. Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek diliyor, ailelerine de mutluluklar diliyorum. Bende çocuklarımızın kirvesi olarak bugün burada onlarla birlikteyim. ‘Sosyal Belediyeciliğin Kalbi Esenyurt’ mottosu ile ve bu altyapıyla harekete geçtik. Alt gelir grubunda olan ailelerimize bu anlamda elimizi uzattık, onlara katkı sunmak anlamında bu etkinliği gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda da inşallah bu toplu sünnet etkinliklerini sayıları katlayarak devam ettireceğiz” dedi.