ASAYİŞ - 19 Ekim 2024 Cumartesi 23:37

Yüksekova’da karı-koca asansör boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde asansör boşluğuna düşen kadın hayatını kaybederken, karısını kurtarmaya çalışan adam da asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Yüksekova’nın Yeşildere Mahallesi’ndeki bir inşaatta meydana geldi. İnşaata bekçilik yapan eşine akşam üzeri yemek götüren Hülya Düzen (49), asansör boşluğuna düştü.

Onu kurtarmaya çalışan eşi Emirhan Düzen de asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Yaralı karı-koca, haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doktorların yaptığı müdahale rağmen Hülya Düzen hayatını kaybetti. Emirhan Düzenin tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Metin Tek

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da korkutan yangın: 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı Isparta’da 5 katlı bir kafenin en üst katında yangın çıktı. Onlarca müşterinin bulunduğu sırada başlayan yangın sırasında büyük panik yaşanırken, işletmenin görevlileri ve komşu esnaflar müşterileri tahliye etti. Olayda kimse yaralanmazken binada büyük çaplı hasar meydana geldi. Yangın, dün gece saat 23.00 sıralarında Kutlubey Mahallesi 1001 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir kafenin en üst katında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında işletme sahipleri müşterileri hızla tahliye etmeye çalıştı. Alevlerin arasında işletmeyi terk eden müşteriler büyük panik yaşarken, itfaiye ekipleri gelene kadar vatandaşlar yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı. İhbarla birlikte bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafından cadde güvenlik şeridi ile yaya ve araç trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Meydana gelen olayda şans eseri yaralının olmadığı öğrenildi. İşletmeden alevlerin yükseldiğini gören ve yangın tüpünü alarak anında müdahale eden Murat isimli esnaf, “Komşumun dükkanı yandı. İlk olarak ben koştum ama tam söndüremedik. Yangın söndürme tüpü ile koştum, içeride olan müşterilerin hepsini dışarı çıkardık. Diğer esnaf arkadaşlarımda koştu. En azından kurtulmuş oldular” dedi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.