ASAYİŞ - 26 Mart 2025 Çarşamba 18:50

Gaziantep’te iş makinesi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

A
A
A
Gaziantep’te iş makinesi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde iş makinesi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 4 kişi yaralandı.


İddiaya göre, Organize Sanayi Kavşağı’nda Turgay Ç. idaresindeki 52 EM 084 plakalı otomobil, Cüneyt T. kontrolündeki iş makinesiyle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Turgay Ç., (39), Sabahattin Ç. (52), Bünyamin Çelebi (25), Yılmaz G. (39) ve Dursun Ç. yaralandı. Feci kaza sonucu otomobil hurda yağınına dönerken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.


4’ü ağır 5 yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi ve Nurdağı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Bünyamin Çelebi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Gaziantep’te iş makinesi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun TSO’da bayram coşkusu Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Samsun TSO’da gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine ilgi ve katılım yüksek oldu. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel şekilde sergilendiği bayramlaşma törenine önceki dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Osman Öğüten, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve çok sayıda iş insanı katıldı. Murzioğlu: "Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" Düzenlenen bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından, huzuru ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini dilediğimiz bir Bayram’a daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar insanların birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için en güzel vesiledir. Bugün, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, düzenlediğimiz programa katılan tüm misafirlerimize şahsım ve Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Bayramlarda yaşanan bu güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olmamız temennisiyle, Samsun iş dünyası adına, Ramazan Bayramı’nın, büyük milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte nice bayramlara erişmek ümidiyle, bayramımız kutlu olsun" dedi.
Kocaeli Kocaeli halkı 40. kez kucaklaştı Kocaeli’de geleneksel hale gelen 40. kent bayramlaşması yoğun katılımla gerçekleşirken 7’den 70’e tüm vatandaşlar kucaklaştı. Bayramlaşmaya Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’da katıldı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlaşmasının 40.’sı büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Konuşmaların ardından bayramlaşma halkası ile Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri, alana gelen sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlar ile 7’den 70’e tüm vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. "Türkiye ve Türk milleti dünyanın kilit taşıdır" "Allah bizi bir ve beraber eylesin" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Birliğimize, beraberliğimize kastedenlerin oyunları başlarına çalınsın. Türkiye ve Türk milleti dünyanın kilit taşıdır. Burada nezle olursanız Balkanlar’da ağır grip yaşanır. Orta Doğu’da, Kafkasya’da büyük sıkıntı yaşanır. Biz birlik nöbeti tutuyoruz. Burada sıkıntı yaşanırsa orada da telaşa kapılıyorlar. Bu birliğimizin bozulmamasını diliyorum. Başta Filistin’deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin gerçek bayram yaşayacağı günlere ulaşmasını diliyorum" dedi. Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile kent bayramlaşması programı sona erdi. Katılım yoğun oldu Kent Bayramlaşması Vali İlhami Aktaş, Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli AK Parti Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, ilçe belediye başkanları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yeliz Ünsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.