GÜNDEM - 13 Ekim 2024 Pazar 14:24

Başkan Yılmaz, çocukları bir kez daha mutlu etti

A
A
A
Başkan Yılmaz, çocukları bir kez daha mutlu etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın her bölgeye hizmet anlayışı doğrultusunda büyük takdir gören Dondurma Karavanı’nın ardından Gezi Sinema Aracı da yola çıktı. Kırsal mahallelerde çocukları sinema ile tanıştırmak amacıyla hayata geçirilen proje çocuklara keyif dolu bir gün yaşattı.


Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocukları bir kez daha mutlu etti. Başkan Yılmaz’ın başlattığı Gezici Sinema Aracı ile çocuklar evlerinin yanı başında sinema ile tanışıyor. İlk olarak Kozluyazı Mahallesi’nde başlayan proje ile çocuklar merak ettikleri çizgi filmi açık havada izleme keyfi yaşarken, sinemayla da tanışmış oldu.



“Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önce gelir”


Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocuklara yönelik projeleri çok önemsediklerini söyledi. Çocukların daha umutlu ve daha güvenli olmasını istediklerini belirten Yılmaz, “İstiyoruz ki en azından Şehitkamilli çocuklarımız hiçbir sosyal aktiviteden geri kalmasın. Bu doğrultuda daha 6 ay içerisinde çocuklarımıza yönelik eğlence, öğretici gibi etkinliklerin yanında Dondurma Karavanı ile de onları mutlu etmiştik. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bize yeni projelere ihtiyaç olduğunu da gösterdi” dedi.



“Çocuklarımız mahallelerinde sinema keyfi yaşayacak”


Sinemanın genel kültür, sosyalleşme ve dünyayı tanıma gibi birçok katkısı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu doğrultuda biz de Gezici Sinema Aracı oluşturduk. Bu aracımız da yola çıktı. İlk olarak Kozluyazı Mahallemizde çocuklarımızda bir araya geldi. Yanında da patlamış mısırlarımızı ikram ederek onlara farklı ve güzel bir deneyim yaşattık. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme ve mutlulukları bizim için de çok büyük motivasyon kaynağı oldu. İnşallah devamını da getireceğiz” diye konuştu.


Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren çocukların ebeveynleri de projenin gerçekten çok kıymetli olduğunu ifade ederek, Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.



Başkan Yılmaz, çocukları bir kez daha mutlu etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Busem Şeker: "Fenerbahçelilerin bayramı kutlu olsun" Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı oyuncularından Busem Şeker, Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının her zaman bayram olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçelilerin bayramı kutlu olsun" dedi. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta maçında Fenerbahçe Petrol Ofisi, evinde karşılaştığı Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-0 yendi. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli futbolcu Busem Şeker, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Hak eden tarafın kendileri olduğunu belirten Şeker, "Öncelikle takımı, teknik ekibi tebrik ediyorum. Bu hafta çok çalıştık. Bütün analizlerimizi çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe - Galatasaray maçı her zaman bir bayramdır. Herkesin, bütün Fenerbahçelilerin bayramı kutlu olsun. Çok hak ettik. Hak eden taraf biziz" şeklinde konuştu. "Şampiyonluğu çok istiyoruz" Busem Şeker, ligde 6’da 6 yapmalarının hatırlatılması üzerine, "Takımda ailevi ortam ortam var, çok çalışıyoruz. Şampiyonluğu çok istiyoruz. Tedavi, antrenman, analiz; her zaman tesislerdeyiz. Şampiyonluğu çok istiyoruz" diye cevap verdi. "İnşallah iki maçı da alacağız" A Milli Kadın Futbol Takımı’nın aday kadrosuna seçilen Şeker, 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası play-off maçları ile ilgili ise, "Milli Takım’da da aynı şekilde çok çalışıyoruz. Hocamız analizleri çok iyi yapıyor. İki maçımız var, biri Esenler’de, biri Moldova’da olacak. İnşallah iki maçı da alıp galibiyetle döneriz" ifadelerini kullandı.
İstanbul Gökhan Bozkaya: "Fenerbahçe’ye yakışırı bir derbi oldu" Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Galatasaray’a karşı üstün oynadıklarını belirterek, "Fenerbahçe’ye yakışır bir derbi oldu" dedi. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta maçında Fenerbahçe Petrol Ofisi, konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte sarı-lacivertli taraftarlar galibiyet sevincini tribünlerdeki taraftarlarla paylaştı. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, müsabakanın ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine derbiyi değerlendirdi. Bozkaya, "Maçın başından sonuna kadar, özellikle ikinci yarı çok üstün oynadığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe’ye yakışır bir derbi oldu. Kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar çok iyi konsantreydiler. Maçı kazanmayı bize gösterdiler. 6’da 6 yaptık, şimdi milli takım maçları arası var. Dinleneceğiz daha sonra yolumuza devam edeceğiz. İyi başladık, iyi gidiyoruz. Buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Galibiyeti de Fenerbahçe camiasına armağan ediyorum" ifadelerini kullandı. "Yolumuza devam edeceğiz" Milli takım maçları arası ve ligden çekilen Kdz. Ereğli Belediyespor maçı ile birlikte uzun bir araya girecek olan sarı-lacivertlilerde Gökhan Bozkaya şunları söyledi: "Yaklaşık 1 ay maçımız yok ve milli takıma giden hem Türk hem yabancı birçok oyuncumuz var. Belki izin gününü uzatabilirim. O süreçte belki hazırlık maçları alabilirsek, hazırlanacağız. Kdz. Ereğli Belediyespor maçından sonra Amed maçı var. Yolumuza devam edeceğiz."