SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:15

İnönü Belediyesi sporcularından 8 madalya 3 kupa

A
A
A
İnönü Belediyesi sporcularından 8 madalya 3 kupa

Eskişehir İnönü Belediyesi’nin sporcuları, Çorum’da düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda 8 madalya ve 3 kupa kazandı.


İlk gün yapılan uzun mesafe yarışmasında İnönü Belediyesi’nin sporcularından, kadınlar 21 kategorisinde yarışan Elif Gökçe Avcı Ataman 1’inci, erkekler 21A kategorisinde yarışan Hüseyin Cem Ataman 1’inci olarak altın madalyanın sahibi olurlarken, yine erkekler 21 kategorisinde yarışan İlyas Avcı 3’üncü, kadınlar 35 kategorisinde yarışan Ayşe Akın Özdemir 4’üncü, kadınlar 16B kategorisinde yarışan Esma Kurt 4’üncü oldu.


Yarışmanın ikinci günü olan orta mesafe yarışmasında Elif Gökçe Avcı Ataman kadınlar 21E kategorisinde yine şampiyon olurken, erkekler 21A kategorisinde yarışan İlyas Avcı 2’nci, kadınlar 35 kategorisinde yarışan Ayşe Akın Özdemir 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.


Madalyayı çok az bir farkla kaçıran kadınlar 16B kategorisinde yarışan Esma Kurt 5’inci, erkekler 21A kategorisinde yarışan İbrahim Kor 5’inci, erkekler 21E kategorisinde yarışan Yury Masnyy 6’ncı olarak yarışmayı tamamladı.


Yarışmanın son günü olan kısa mesafe yarışmasında Elif Gökçe Avcı Ataman kadınlar 21E kategorisinde şampiyon olurken, Hüseyin Cem Ataman 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.



İnönü Belediyesi sporcularından 8 madalya 3 kupa

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Hem yarıştı hem eğlendiler Aşkale’de eğitim veren Ortaokul düzeyindeki okullar arası bilgi yarışması düzenlendi. Atatürk Üniversitesi, Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından "Toplumsal duyarlılık projeleri, uygulama ve araştırma merkezi tarafından desteklenen, Ortaokullar yarışıyor bilgi yarışması düzenlendi. İlçede eğitim veren 6 ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler hem yarıştı hem de eğlendiler. Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Aşkale Meslek Yüksekokulu’nun katkılarıyla bugün Aşkale’de Dr. Öğr. Üyesi Erdal Turgut ve Dr. Öğr. Gör. Ayhan Korkulu tarafından 7. sınıf öğrencileri için “Ortaokullar Yarışıyor” bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada İbrahim Polat Ortaöğretim Okulu 85 puan alarak yarışma birincisi olurken, ikinciliği Atatürk YBO Ortaöğretim Okulu, üçüncülüğü ise İnkılap Ortaöğretim okulu aldı. Halk Eğitim Merkezi büyük toplantı salonundaki etkinliğe Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Mutlu Kundakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahraman Karali öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı. Çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışma sonrasında dereceye giren okullara protokol tarafından okullar adına öğretmenlerine plaket ve yarışmaya iştirak eden tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Yarışma öncesi Yüksek Okul Müdürü Mutlu Kundakçı "Üniversitemizin düzenlediği yarışmada öğrencilerimize hem deneyim olsun hem de bu gibi yarışmaları geleneksel olsun başlattık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" Yarışmanın koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdal Turgut ise "Geleceğimiz ve de ilçemizin geleceği olan öğrencilerimizin yararına olan projede yer almak bizleri onurlandırdı. Bu faaliyete okullarımızın katılımı bizleri dolayısıyla mutlu etti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Samsun Başkan Sandıkçı: "Samsun’un en büyük engelsiz parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun’un en büyük ve kapsamlı engelsiz parkını ilçeye kazandırdıkları söyledi. Engelli vatandaşlar için özel olarak dizayn edilen oyun gruplarının yer aldığı Uludağ Engelsiz Yaşam Parkı’yla engelli vatandaşlara yeni sosyal yaşam alanı sunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteklerini sürdürdüklerini belirtti. Uludağ Engelsiz Sosyal Yaşam Parkı’nda engelli vatandaşların rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Engelli vatandaşlarımız için sosyal destek çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle sürdürürken, kendilerine yönelik sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde, Samsun’un en büyük engelsiz parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Parkımızı engelli vatandaşlarımız için özel olarak oluşturduğumuz, güvenlik sistemi olan oyun gruplarıyla donattık" dedi. "Uludağ Engelsiz Sosyal Yaşam Parkımızı 7 gün 24 saat kontrol altında tutuyoruz" diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, parkı güvenlik kamera sistemleriyle gözetim altında tuttuklarını belirtti. İlçedeki engelli vatandaşlar için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Sosyal desteklerimiz ve yeni projelerimizle engelli vatandaşlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.