ASAYİŞ - 27 Ekim 2024 Pazar 14:38

Aracıyla defalarca çarparak eğlence mekanının camını çerçevesini indirdi

A
A
A

Eskişehir’de bir sürücü, alkollü eğlence mekanının dış cephesini aracıyla defalarca kasıtlı şekilde çarparak yerle bir etti.

Tepebaşı ilçesi İsmet İnönü 1 Bulvarı’nda meydana gelen olayda, otomobiliyle kaldırıma çıkan bir sürücü kasıtlı olarak bir eğlence mekanına çarptı.

İleri geri yaparak aracının arka kısmıyla alkollü eğlence mekanına defalarca çarpan otomobil sürücüsü, işletmenin camlarını ve çerçevelerini yerle bir etti. Mekana zarar verdikten sonra kaldırımdan giderek kaçan sürücü, gözden kayboldu.

Otomobilin eğlence mekanına defalarca çarptığı anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Ali Furkan Çetiner

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da mübadillerin Cumhuriyet coşkusu Samsun’da İlyasköy Mübadele Derneği’nin düzenlediği gecede mübadiller, Cumhuriyet Bayramı’nı zeybek oynayıp halay çekerek kutladı. Samsun’da faaliyet gösteren İlyasköy Mübadele Derneği, İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde ’Geleneksel Etli Kazan Pilavı’ etkinliği ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı düzenlendi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda mübadiller, Cumhuriyet Bayramı’nı zeybek oynayıp halay çekerek kutladı. Dernek Başkanı Faruk Aydın, programda yaptığı konuşmada mübadelenin önemine dikkat çekerek, “İlyasköy topraklarına gelişimizin 100’üncü yıl dönümünde bizler tam 1 asır önce doğduğu topraklardan koparılan ve yüreğinde hiç dönemeyeceği bir yerin hasretiyle göçüp giden bir neslin çocukları, torunlarıyız. Mübadil torunları olarak diliyoruz ki; dünyanın hiçbir yerinde zorunlu göçler olmasın” dedi. Konuşmanın ardından davul zurna eşliğinde zeybek oynayıp halaylar çeken davetliler, Cumhuriyet’in 101’inci yılını coşkusunu yaşadı. Cumhuriyet kutlamalarında sahne alan ses sanatçısı Ecem Aralan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları ve mübadil türkülerini seslendirdi. Sanatçı Ecem Aralan, bir mübadil torunu olarak böyle anlamlı bir etkinlikte bulunduğu için büyük onur duyduğunu söyledi. Gecenin sonunda DJ performansları sergilenirken kutlamalar, İzmir Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesiyle son buldu.