GÜNDEM - 18 Mart 2025 Salı 09:49

Protokolden öğrencilere yemek servisi

A
A
A
Protokolden öğrencilere yemek servisi

Erzurum’un Oltu ilçesinde Yusuf Ziya Bey Kız Anadolu Lisesi pansiyonunda iftar programı düzenlendi, protokol mensupları öğrencilere yemek dağıttı.


Oltu Yusuf Ziya Bey Kız Anadolu Lisesi’nde, protokol üyelerinin katılımıyla anlamlı bir iftar programı gerçekleştirildi. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Yasin Pala, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Burtay Oğuz Yavuz ve Oltu Yusuf Ziya Bey Kız Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Taşkın, pansiyon öğrencileriyle birlikte iftar açtı.


Protokol çocuklara yemek dağıttı


Programda, protokol üyeleri, iftar öncesinde öğrencilere elleriyle yemeklerini dağıtarak gönüllerine dokundu. Öğrencilerle birlikte iftarlarını açan protokol, birlikte sofralarını paylaştı. İftarın ardından, pansiyona yeni yapılan dinlenme odalarının ve çalışma odalarının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet ederek pansiyonun eksikliklerini tespit ettiler ve öğrencilere daha iyi bir ortam sunulması için fikir alışverişinde bulundular. Öğrenciler, iftarın ardından yaptıkları filografi çalışmasını, Türk bayrağı motifini Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik’e hediye etti. Program, protokol üyelerinin ve öğrencilerin birlikte geçirdiği keyifli bir akşamla sona erdi.



Protokolden öğrencilere yemek servisi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Çanakkale’de bayramın 2’nci günü feci kaza... İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı Çanakkale’de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kaza, saat 01.00 sıralarında Ezine-Bayramiç Karayolu üzerinde meydana geldi. Orhan Arslan yönetimindeki 17 TG 215 plakalı otomobil ile Rıdvan Zeybekoğlu idaresindeki 17 FC 707 plakalı otomobil nedeni henüz belli olmayan bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Kazanın şiddetiyle her iki otomobilin ön tarafı tamamen parçalandı. Çarpışma sırasında otomobillerin parçaları yola savruldu. Kazayı gören sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 17 TG 215 plakalı otomobilde bulunan sürücü Orhan Arslan, yolcu Yasemin Arslan ve henüz kimliği belirlenmeyen bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya karışan 17 FC 707 plakalı otomobilin sürücüsü Rıdvan Zeybekoğlu ise yaralandı. Zeybek, olay yerine gelen ambulansla ÇOMÜ Hastanesinde tedavi altına alındı. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatılırken, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Tek taraflı ulaşım sağlanan Ezine-Bayramiç Karayolu çift yönlü tekrar ulaşıma açıldı.