GÜNDEM - 07 Ekim 2024 Pazartesi 21:51

Oltu’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

A
A
A
Oltu’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılar nedeniyle Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Gazze hakkına destek olmak amacıyla “Soykırıma İsyan, Filistin’e Destek Yürüyüşü” düzenlendi.


Yürüyüş, Oltu Gençlik Merkezi önünde kalabalık bir topluluğun katılımıyla başladı. Meşale ve pankartlarla gerçekleştirilen sessiz yürüyüş, Erzurum Caddesi boyunca ilerleyerek Kale Meydanı’nda son buldu. Kale Meydanı’nda gençlik merkezi öğrencileri, Gazze ile ilgili resimler çizerek bir sergi açtı. Etkinlik, Aslanpaşa Müezzini tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oltu İlçe Müftüsü Veysel Çelebi de programda bir konuşma yaparak dua etti. Ardından gerçekleştirilen sinevizyon gösterimi ile program sona erdi.


Programa Oltu Kaymakamı Mustafa Çeklik, Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Cünenyt Kazdal, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Pala, İlçe Jandarma Vekili Jandarma Başçavuş İbrahim Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Bektaş, Oltu Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay Yıldırım, İlçe Müftüsü Veysel Çelebi, AK Parti İlçe Başkan Vekili Metin Polat, Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Oltu’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ümit Milli Takımı, Letonya maçı hazırlıklarına başladı Ümit Milli Futbol Takımı, 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da Letonya ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenman ile başladı. TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde core aktivasyon ve dinamik ısınma çalışmaları yapıldı. Ardından 5v2 pas ve taktik çalışma yapan Ümit Milliler, son bölümde dar alan oyunu ve şut çalışması ile antrenmanı tamamladı. Ay-yıldızlılar, Letonya maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek. Ümit Milli Futbol Takımı’nın Letonya maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Kaleciler: Emre Bilgin (Fatih Karagümrük), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK), Jankat Yılmaz (Adanaspor) Defans: Serdar Saatçı (Trabzonspor A.Ş.), Ravil Tagir (Al-Jazira Club), Emin Bayram (KVC Westerlo), Ayberk Karapo (Çaykur Rizespor), Taha Altıkardeş (Göztepe), Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax), Metehan Baltacı (Galatasaray), Uğur Kaan Yıldız (Ankara Keçiörengücü), Yasin Özcan (Kasımpaşa) Orta Saha: Yunus Emre Konak (Brentford FC), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe), Demir Ege Tıknaz (Rio Ave FC), Livan Burcu (1. FC Magdeburg), Ömer Faruk Beyaz (RAMS Başakşehir FK), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw), Emircan Gürlük (FC Orenburg), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtylland) Forvet: Erencan Yardımcı (SK Sturm Graz), Ali Akman (FCV Dender EH), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor)