ASAYİŞ - 13 Mart 2025 Perşembe 15:10

Erzurum’da ’torbacı’ operasyonu: 6 gözaltı

A
A
A
Erzurum’da ’torbacı’ operasyonu: 6 gözaltı

Erzurum’da narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.


Erzurum Cumhuriyet Başssavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik sokak satıcısı olarak tabir edilen zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 169 gram uyuşturucu, 11 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 40 adet fişek, 161 bin 200 TL, 500 euro, 400 dolar ele geçirildi. Gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen 6 şüpheliden Y.Ç. (38) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.D.Ü. (32), E.K.S. (33), M.K. (43), Ö.A. (34), A.Ş.C. (21) isimli 5 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Oğulcan Çağlayan: "Tek hedefim bu takımın Süper Lig’e çıkması" Kocaelispor’un sağ kanat oyuncusu Oğulcan Çağlayan, ligin 30. haftasında karışılacakları Fatih Karagümrük maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Hepimizin tek hedefi, tek hayali bu sene bu takımı Süper Lig’e lige çıkartıp kendimizi tarihin altın sayfalarına yazdırmak" dedi. Trendyol 1. Lig’de liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, 16 Mart Pazar günü Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Körfez Brunga Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğulcan Çağlayan, herkesin sakin ve sabırlı olmasına dikkat çekerek, "Uzun yıllar sonra Süper Lig’e bu kadar yakınız. Bunun bilincinde ve farkında olalım. Taraftarlarımız her zaman daha fazlasını istiyorlar ama bu sene için elimizdeki malzeme budur. Önümüzdeki sene daha iyi oyuncularla daha farklı bir pozisyonda olabilirler. Bu sene gemiyi limana bu oyuncu grubu getirsin ondan sonraki sene planlamada kim olur kim olmaz o bizim gündemimiz değildir. Tek hedefim, bu sezon bu takımın süper lige çıkmasıdır. Önümüzdeki sene için en ufak bir beklentim de en ufak bir düşüncemde yoktur. Hepimizin tek hedefi tek hayali bu sene bu takımı lige çıkartıp kendimizi tarihin altın sayfalarına yazdırmaktır. Çünkü, Kocaelispor tarihi ve mazisi çok önemli olan bir kulüptür. Taraftarımızın niyeti neyse bu oyuncu grubunun da niyeti odur. Herkes bunu bilsin. Biraz daha sakin ve sabırlı olalım. Bu kadar puanı toplayan da bu oyuncu grubu. 4 maç kazanamayan da bu oyuncu grubu. 10 puan fark atan bir oyuncu grubu var" şeklinde konuştu.
Kocaeli İsmet Taşdemir: "Zor bir maç bizi bekliyor" Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir pazar günü Fatih Karagümrük ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "Zor bir maç bizi bekliyor. Bunun bilincindeyiz ama bu zaman kadar takım olarak oynadığımız çok doğru ve iyi oyunlar var. Zor bir maç ama biz zorları severiz. Zorlardan da iyi çıkmasını bildik" dedi. Körfez ekibi, 16 Mart Pazar günü Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör İsmet Taşdemir gözetiminde gerçekleşen idmanda çabukluk ve geçiş antrenmanı çalışıldı. "Mendes yetişemeyebilir" Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mendes’in, Fatih Karagümrük maçına yetişememe durumu olduğuna dikkat çeken Taşdemir, "Mendes, Karagümrük maçına yetişebilirdi ama riske de atmış oluruz. Riske atıp sezonun geri kalanında daha büyük sıkıntılar yaşamak istemiyoruz. Appindangoye ve Ahmet Oğuz’un olmaması da bizi etkiledi. Kurduğumuz bir oyun düzeni vardı oyun düzenimiz biraz değişti. Yeni oynattığımız oyuncularımızda ellerinden geleni yaptılar ama yetmedi. Özellikle geçtiğimiz hafta çok kötü bir oyun oynadık. Bu yeni oynayan oyuncularımızla da alakalı değil. Doğru hazırlanamadığımız, doğru işler yapmadığımız bir ilk yarıyı geride bıraktık ama ikinci yarıda çok daha iyi işler yaptık, maçı kazanabilirdik ama olmadı. Yeni oynayan oyuncularımızın üzerine yüklemek de doğru değil" diye konuştu. "Takımda rehavet olduğunu düşünmüyorum" Takımda rehavet olduğunu düşünmediğini belirten Taşdemir, "Takımda maçın başından sonuna kadar bir oyun formatı ile oynayıp, kötü oynadığımız bir günü sonuna kadar değiştiremezseniz rehavet olarak algılayabilirim. Ama özellikle son Ümraniye ve Ankaragücü maçlarında kötü oynadık. Ankaragücü maçında bu bir gerçek daha kötü oynadık. İkinci yarı bunu değiştirmek için çok büyük çaba sarf ettik. Dolayısıyla rehavet olduğunda o etkiyi göremeyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.